- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Srácok, ezer éve nem találtam olyan játékot, ami lekötött.
Nem írnátok párat, hogy ti épp min játszotok, mik vannak fent? -
Blyan
félisten
válasz #93966848 #41451 üzenetére
Minden alkalmazás tárolja azt a doksikt amit megnyitottál benne, és a legtöbb alkalmazás képes átadni azt másik hasonló appnak, amely képes az adott doksit kezelni.
A teljesség igénye nélkül a pdf-et kezelő appok:
iBooks, Adober Reader, Dropbox, Skydrive, PDFExpert, WifiShare, LogMein és még sorolhatnék másik 200-at Sőt a Google Chrome is.
Ezek majd mind tárolják az adott dokksit, ahonnan megnyitható, nyomtatható, küldhető mailben, sőt megnyitható másik appal (Open in Another App).[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz #93966848 #41459 üzenetére
Ezt nem értem. Megnyitod az iBooksban, akkor mindig is ott lesz az iBooksban offline, amíg ki nem törlöd.
Mivel nincs külön fájlrendszer kezelő applikáció (mert ez megkötés), ezért értelemszerűen egy adott alkalmazásra szükség van, ahol tárolhatod a fájlokat.
A fájlkezelő progikban pl akármit tárolhatsz.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
bigdady
nagyúr
Hali
i5-re hol és milyen fekete gumiszerű bumpert érdemes venni, jó ár/érték arányban? 5let vki?
Ez a TPU miféle anyag pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Melyik a legjobb tok a telóra?Ami megvédi, viszont nem lesz tőle a mobil böszme nagy.Ebayről rendelnék egyet
-
Ragnar95
félisten
-
flierqqq
tag
Alaplapcsere után csak az almajel jelenik meg több óra elteltével is,de a gép felismeri. Mi lehet a gond? DFU/restore segít?
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
zaskar
senior tag
válasz #93966848 #41480 üzenetére
A tükörreflexes Nikonomhoz képest siralmas, de mobilos fronton teljesen elfogadható képeket csinál az i5. Persze ha azt nézem, hogy annak idején az N82-es Nokiám sem csinált rossz képeket, akkor nem beszélhetünk nagy fejlődésről. Tehát nálam nem váltotta ki sem a kompaktot, sem a tükrös gépet, de szükség esetén használható fotókat készít.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz zaskar #41485 üzenetére
Azért azt szögezzük le hogy egy telefon képei sose lesznek olyanok mint egy fényképezője, vagyis legalább a közeljövőben biztos nem. De ahhoz képest szerintem tényleg szép képet csinál. Viszont az engem is zavart hogy szinte semmi beállítás lehetőég sincs alapesetben a kamerájánál, viszont programokkal elég jó eredményeket lehet elérni...
irgum: szép képek lettek, a békás képet jól elkaptad...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #93966848 #41490 üzenetére
Fényképezős progik, van egy halom...Most jelenleg nincs telóm, így nem tudok példákat mondani melyik elég jó, de van a mentésembe vagy 8 biztos.
Pl ezt is az egyikkel csináltam...Meg mikor kifogtam egy 19 kg-os süllőt, az is progis kép volt...
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz B-L-A-C-K #41488 üzenetére
Én meg pont ezért szeretem! Nem kell állítgatni egy kis egyszerű esemény előtt...lefotózom megörökítem és jóidő. Ha meg olyan esemény van pl. családi összejövetel vagy nyaralás akkor úgy is van nálam fényképezőgép. Olyan szempontból meg true, hogy így kevésbé kompakt a teló!
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Stylewars_kp #41494 üzenetére
Persze, arra tökéletes, de ha kicsit jobb képeket akarsz csinálni arra írtam hogy azért progikkal lehet finomhangolni, viszont olyan képe mint egy fényképezőnek tényleg sose lesz, vagyis legalább a közeljövőben.
-
irgum
addikt
válasz #93966848 #41490 üzenetére
Appstoreban rengeteg a fotós app. Ezt egy külső programmal lőttem, átállítva a záridőt 1/2 sec körülre. Persze a telefon ki volt támasztva, hogy ne mozduljon be. Alap kamera app-el nem lett volna szép, mert rövid záridőt használ és feltolja az ISO-t ha kevés a fény.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Stylewars_kp #41494 üzenetére
Erről van szó, elsőnek en is a gyári kamerához nyúlok, másodszorra ehhez a KitCamhez, és ezek után jön csak a tükrös Nikon. Pár éve én sem hittem volna hogy ez lesz a sorrend
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #41491 üzenetére
nem találom app store-ban
-
B-L-A-C-K
titán
válasz vadászcsiga #41499 üzenetére
Akkor még jó hogy nekem ez is elvolt mentve...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest