Új hozzászólás Aktív témák

  • Fritz Teufel

    addikt

    " Egy jelentés szerint az Apple szeptember közepén különleges eseményt tarthat, az első iPhone 15 egységek szeptember 22-től szállíthatók.
    Az Apple várhatóan folytatja azt a hagyományát, hogy szeptemberben megtartja iPhone különleges eseményét, az idei kiadás az iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékcsaládból áll. Egy pletyka szerint az eseményre a hónap közepe táján kerülhet sor.
    A Bloomberg vasárnapi "Power On" hírlevelében Mark Gurman azt írja, hogy azt mondták neki, hogy az iPhone 15 szeptember 22 körül kerül forgalomba. Ez egy szeptember 12-re vagy szeptember 13-ra tervezett esemény után következik. forrás

    Az iPhone 15 Pro több helyet kínálhat a potenciális vásárlóknak a munkához, mivel egy pletyka szerint az Apple 2 TB-ra emelheti a maximális tárolókapacitást.
    Az Apple jelenleg négy kapacitással értékesíti az iPhone 14-et és az iPhone 14 Pro-t, 128 GB-tól 1 TB-ig. Az őszi felállásban az Apple egy lépéssel feljebb mehet.
    A Navernek küldött bejegyzésében a "Yeux1122" sorozatkiszivárogtató azt állítja, hogy az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modellek 2023-ra 2 terabájtos opcióval rendelkeznek. A kiszivárogtató nem kínál más részletet, azon kívül, hogy egy gyártótól származik.
    Bár a kibővített tárhelyről szóló pletykák nem terjedtek el, azt jósolták, hogy az Apple emelheti a Pro modellek költségeit. Valószínű, hogy a tárolókapacitás növelése arra ösztönözheti a fogyasztókat, hogy többet fizessenek eszközeikért, a várható áremelkedésen felül.
    Egyes felhasználók, különösen a videósok és a kreatívok számára az extra kapacitás üdvözlendő lesz, ha nagy mennyiségű 4K felvételt készítenek. Bár az 1 TB a legtöbb felhasználó számára sok, a videó rendkívül helyigényes fájltípus, és az extra terabájtot egyes felhasználók igényelhetik. " forrás

    [ Szerkesztve ]

    Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák