Új hozzászólás Aktív témák

  • zioncsabi

    tag

    Hello,

    A mult heten csinaltam viz alatti videot a 3.5 eves Iphone 11-esemmel. Volt mar tengerben, edesvizben elotte is. Folyamatosan hasznaltam erre a celra. Es mivel poros helyen dolgoztam, sokszor a csapban mostam ki a toltoportba lerakodott port is.
    A toltessel es semmi massal nincs problema a multheti “aztatas” ota sem, egy dolgot kiveve. A ki-bekapcsolo gomb es a halkito gomb alatt kb egy centivel, van egy 7-8 mm-es sav a telefon kepernyojen keresztul, ami teljesen erzeketlen. Ott nem tudok beutni semmit. Ha gorgetek, ott van egy akadas. Nem tudok teljes kepernyot gorgrtni. Ha fel akarom oldani a telot (nem hasznalok face id-t), akkor csak az 1-es, 2-es, 3-as gomboknak, csak az aljat tudom hasznalni. Ha hivasban vagyok es meg szeretnem valtoztatni, hogy telefon, speaker vagy BT fules szoljon, ezt nem tudom megtenni. Az a resz hasznalhatatlan.
    Van erre tippje valakinek, mit tudok tenni, hogy ezt a problemat megszuntessem? Ezen kivul a kepernyonek sincs semmi baja. Tokeletesek a szinek, nem veheto eszre sehol beazasra utalo jel, mindenhol mashol tokeletesen es reszponzivan mukodik, es a telefon is teljesen jo allapotban van, semmi egyeb hibat nem pordukal.
    Ha valakinek vann tippje, azt megkoszonnem. Egy teljesen felesleges kiadastol tudna tudna megszabaditani.

Új hozzászólás Aktív témák