- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Egy ausztriaban vasarolt tmobileos iphone mukodik mas orszag tmobileos kartyajaval?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Csabee.
nagyúr
Jailbreak utan egyre tobb ember jelzi hogy nem kapcsol be a keszulek kikapcsolas utan, ahogy nekem sem! Szoval ovatosan meg...
Üdv: Csabee.
-
Fecogame
veterán
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a jegyzeteket ne mentse el mindig a gmail fiókomba?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #28437 üzenetére
Ha kiprobaltad az auxiot számolj be róla engem is iszonyúan izgat.
Csabee.
Akkor ez sokaknal csak tethered JB-t eredményezett.[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz vadászcsiga #28456 üzenetére
Vagy azt sem kb. Ugyanis csak gép segítségével tudod RESTOROLNI, nem bekapcsolni. Ami azért nagy különbség szerintem..
Üdv: Csabee.
-
törölt tag
-
Keksz
senior tag
iMSG megy nektek?
-
Octopus21
aktív tag
válasz Octopus21 #28404 üzenetére
Tudna valaki segíteni a kérdésemben? Bluetooth-al kapcsolatban.
Olyan progi kellene amivel más telókkal is tudnék folytatni adatátvitelt.
Melyiket érdemes letölteni? Találtam egy fizetőset csak anélkül hogy nem ismerem nem akarom leszedni. A neve: AirBlue Sharing
Ezt ismeri valaki?Köszi.
-
Kicsirics77
veterán
-
Blaise
veterán
Milyen tweak-eket raktatok eddig fel?
-
bull84ghia
őstag
Elég sok pro/kontra dolgot lehet olvasni a JB-ről ,talán előszedem a szekrény aljából a 3gs-t és kipróbálom
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #28465 üzenetére
SBSettings, Barrel, Auxo, Cyntact, Springtomize, WeeTrackData, Move2Unlock, Winterboard ( csak a Typophone miatt )
vadászcsiga: ha a TinyUmbrella azt írta, h a cydia szerverén nincs fent shsh-d, akkor sajna az jb után a cydiában se lesz ott, mivel ugyanonnan szedik lePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
M@te
senior tag
nekem a jailbreak óta, ha balra húzom a képernyőt a spotlight search-höz akkor nem jelenik meg a billentyűzet, akármit csinálok.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
samgar
őstag
-
szabopali
aktív tag
Az exchangre beállított emailfiókom inaktívvá vált. Vajon miért? Gmail-es ugyan de már több hónapja így van.
szabopali
-
h1ght3chzor
őstag
Működik már ez a jailbreak? Iphone 4-et szeretnék jb-zni a legfrisebb 6.1-es ios-sel, lehetséges, hogy untethered legyen?
Mik a teendők, mielőtt neki látnék?
Köszönöm.
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
M@te
senior tag
az intelli scrren-t raktam fel, nem rossz csak kicsit fura ez a sok infó hirtelen a főoldalon de tetszik hogy a notic fenterben tudok jobra balra lépkedni, rss reader, mail stb..egyébként tudja valaki hogy mennyibe kerül a 3 nap lejárta után?
zephyre-t akarom még de nem engedi egyenlőre.
egy tweek kéne még hogy a lock screenen meg tudjam változtatni az órát.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Kicsirics77
veterán
válasz h1ght3chzor #28476 üzenetére
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
h1ght3chzor
őstag
válasz Kicsirics77 #28478 üzenetére
Köszönöm.
-
rayoliviero
veterán
Sms kézbesítési jelentéshez szeretnék egy működő programot a cydiából ios 6.1-hez. Tudtok ajánlani valamit?
-
Octopus21
aktív tag
válasz Kicsirics77 #28462 üzenetére
Nem jb. Most gondolkozom rajta, hogy feltegyem e. Ez megoldaná a bluetooth gondot vagy nem jó erre?
-
leroyclub
senior tag
Reggeli észrevétel: Az órám 1 órát késett, viszont ha belemente az óra alkalmazásba akkor ott a pontosat mutatta. Az időzónámat automatikusan nem találja, úgyhogy most kivettem hogy automatikusan állítsa az időt. Mitől lehet?
-
vans?
őstag
-
majestic
őstag
Két kérdésem lenne:
1. Tud valaki módott arra, hogy lehet kikapcsolni a 3G-t (felraktam az SBSettings-et de nem jelenik meg a 3G toggle a menüben!)
2. melyik az a progi, amivel gyorsan ki lehet lőni a háttérben futó összes alkalmazást?
3. mi annak a tweaknek a neve amivel azonnal be lehet a flasht kapcsolni és zseblámpaként használni?
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Xero
nagyúr
Itt a weather fix: Egy kis plist rebuild
-
Ombi5
őstag
Ha veszek egy fuggetlen iphone 4-et gsm boltban akkor a garanciaja honnan el,mert ott azt mondtak hogy a telefon aktivalasa utan?!?!
-
Blyan
félisten
Amúgy a memória felszabadításának legegyszerűbb (és JB mentes ) módja csupán annyi, hogy elindítja a gyári kamerát az ember majd kilép belőle - lockscreenről indítva a legjobb, mert az nem marad nyitva.. Actmonitrorral tökéletesen ellenőrizhető a dolog.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
hatesz
tag
válasz majestic #28487 üzenetére
1. Nyomj rá a SBSettings ikonra, a Dropdown résznél lépj be a "Set Window Toggles"-be, itt be tudod állítani hogy milyen kapcsolók legyenek az SBSettingsben aktívak/láthatóak
2. Nekem a Zephyr és a SwipeAway megy együtt:
A home gombtól elindítom az ujjamat a kijelzőn felfelé, ugyanaz történik, mint ha 2x megnyomnám a home gombot. Ez után az ikonra ha ráteszem az ujjam és felfele csúsztatom, bezárja azt az alkalmazást, ha lefele, akkor meg mindet!
Amúgy a Springtomize 2 is jó lehet, ott az App Switcheren belül engedélyezni kell a 2.-at (start editing) így ha megnyitod a multitask alsó sávot, már olyan lesz, mintha az egyik ikonon rajta tartottad volna hosszan az ujjad, egyből kilőhetők az app-ok egyesével.3. Én a FlashLock-ot használom, lezárt kijelzőnél 2x home gombra a fényképező ikon helyett előjön egy zseblámpa ikon. Képernyő feloldásakor automatikusan kikapcsol. Ehhez asszem a Springtomize 2-ben engedélyeztem azt, hogy 1x home-ra már kinn legyen a fényképezés-ikon, így ez sem veszett el.
Emellett az NC Settings-t érdemes feltenni, utána SBSettings-t nem is fogod többet használni. Itt be tudsz tenni lámpát (flashlight) is.
A Bulletin-nel az értesítéseket (NC) a lockscreenen is le tudod húzni!
Ezek mind cydia tweak-ek, 5.1.1 alatt i4-en használom őket.Hogy mire való a nyomtató? Lassítja a papír haladását a szemetes felé...
-
h1ght3chzor
őstag
válasz Kicsirics77 #28478 üzenetére
Félre.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz h1ght3chzor #28495 üzenetére
Warez tiltott.
-
Kommy
veterán
Warez tiltott a fórumban.
Elkéstem, de mintha sejtettem, volna, hogy jön a jb és vele együtt a warez is :S
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
te figyelj a "nem tudok nyilatkozni" hsz-ből melyik szó ismeretlen?
eddig sem használtam jb ezután sem fogok mert semmi szükségem rá
szifon.com
egyébként meg ne csodálkozz hogy nem jó a jb és nem találsz repót,gondolom az iKütyüs társadalom most rászakadt és szét van terhelve minden...[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest