Új hozzászólás Aktív témák

  • Sys85

    veterán

    válasz bigrob #276096 üzenetére

    Használhatod bármilyen minőségi töltővel,csak annyi hogy ha kell a 20W akkor mindenféleképpen usb c csatis PD gyorstöltésre képes adapter kell,persze olyan ami minimim 20W-ot tud.Mehet nagyobb adapterrel is,maga a telefon akkor is csak 20W-ot fog felvenni,nem lesz semmi baja.
    Nem muszáj almás adaptert venni,van rengeteg másik megbízható és minőségi márka akár olcsóbban is,de az almás töltő sem vészesen drága.

    Vezeték nélkülihez én csak annyit szólnék hozzá,hogy csak a Magsafe töltővel lesz 15W-od (20W adapterrel),sima mezei qi töltővel csak 7,5W!Csak gondoltam leírom,mert nem mindenkinek tiszta.

    Magyarországon MINDEN kereskedőnél kötelező a sávos gari (magánszemélyes vásárlás esetén),a forgalmazott termékek típusától függetlenül.Teljesen mindegy hogy hűtőt,tv-t,mobilt,vagy éppen biciklit veszel.
    Notebook.hu is hivatalos apple viszonteladó,pont ugyanolyan garit kapsz mint az istyle-ban,vagy bármelyik másik viszonteladónál,ugyanúgy az Apple szervizpartnereknél lesz/lenne gariztatva mind a 3 évben.

Új hozzászólás Aktív témák