- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
ha bétáztok és ma letöltitek, akkor holnap nem kaptok újat, ez jön ki holnap. törölhetitek a profilt majd a kövi normál frissítés lesz.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
norbertoth
senior tag
Ahhoz képest hogy kijött a GM, továbbra sincs apple tv-n yt 4k nem hiszem hogy 1 nap alatt bármi is változna ha eddig nem lett elérhető, vagy majd holnap frissítés dömpingel?!
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
addikt
válasz norbertoth #225106 üzenetére
Remélem, ipaden sem megy.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
norbertoth
senior tag
Nekem ipaden kb a beta 5-től megy már de lehet 4 is van az. iPad pro 2018, 11”.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
Ringman
nagyúr
válasz CharlieDrop #225102 üzenetére
gondolom igen, csak a szíj szokott más lenni, meg van egyedi watch face.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
norbertoth
senior tag
Jut eszembe. Épp azt beszéltük tesómmal, hogy ez az Apple One nekünk nagyon jó lenne, a családi csomaggal, viszont kérdéses hogy hogyan is fog működni. Mert ha most bekapcsolom a családi megosztást pl Apple Music-nál, akkor konkrétan mindent megoszt, illetve nem is ez a probléma hanem az hogy ha tesóm vesze valamit vagy előfizet valamire, akkor az én kártyámról vonja. Értem én hogy családi megosztás, de ha ő vesz valamit a saját apple id-val akkor ne arról vonja már a dolgokat, aki csak megosztaná pl csak az apple music-kt. Nem gondolom hogy ez így jól van megoldva.
-
Atikusz
senior tag
Hány órától lesz elérhető az iOS 14 ? Már éjféltől ?
-
norbertoth
senior tag
válasz #20749568 #225112 üzenetére
Nem a boltra értem, mármint valóságos élelmiszer boltban pl, hanem App store-on belül és nem is engedte átállítani, hogy ő a saját kártyáját terhelje, illetve előfizetett tidal-ra és nekem jött a mail hogy most ingyenes próbaidőszak viszont ha lejár x ft lesz havonta, amin meglepődtem mert nem is akartam előfizetni, de mint kiderült tesóm fizetett rá elő de mintha én indítványoztam volna, így hagytuk az apple music családit és visszamentünk egyénire. Furcsa ez így, remélem a one-nál nem így lesz.
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
Köszönöm igen, pontosan ez történik. Ez vajon apple one-nál is így marad?
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #225118 üzenetére
Gondolom nem, kulonben miert csinaltak volna egni es csaladi csomagot.
-
norbertoth
senior tag
válasz burgatshow #225117 üzenetére
De hol lehet kikapcsolni? Én úgy tudtam csak, hogy töröltem a családi csomagból mint meghívott családtag.
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #225120 üzenetére
Beallitasok - neved felul - Csaladi megosztas - vasarlasok megosztasa
-
seredy
tag
Sziasztok, nézzétek el, ha laikus kérdés... csináltam egy nagytakarítást a fotók között, mostmar alig van már csak pár darab a telefonon, a többi felment felhőbe (Google Photos, ha ez számít), de az iPhone tárhely infói között a fotók mappa továbbra is 540 Mb foglaltságot ír. Megnéztem, kipucoltam a Nemrég törölt mappat is, semmi nincs ott. Videóból sincs egy darab se a telefonon. iPhone 5s-ről van szó, 11.4.1-es verzió. Mi lehet ez az ötszáz mega?
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
válasz burgatshow #225121 üzenetére
De ez csak az, hogy megosztom a vásárlásaimat, itt volt 2 bankkártya és az enyém volt ott meg tesómé, tesómnál nem lehetett beállítani, hogy a sajátját használhassa, ezt már próbáltuk emlékszem, de nálam sem, csak higy melyik legyen az alapértelmezett ez újabb zsákutca
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #225123 üzenetére
“Ha nem szeretné kifizetni az egyik felnőtt családtag által vásárolt tartalmakat, eltávolíthatja a családi csoportból, illetve mindenkinél kikapcsolhatja a vásárlások megosztását.”
-
norbertoth
senior tag
Akkor tehát ki is kapcsolhatom, nem feltétlenül kell eltávolítani a családi csoportból?
-
burgatshow
veterán
válasz norbertoth #225126 üzenetére
En igy ertelmezem.
-
Boonen007
őstag
Időjárás widget only Budapest?
-
user12
őstag
Úgy néz ki, hogy este jön az iOS 14?
A WatchOS 7 is tölthető lesz, vagy az majd csak később?Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
Topikgazda
Aki esetleg tudja már : simple parkolás megy ios 14 alatt? Pénteken kelleni fog, ha nem megy akkor nem frissítem addig a telefont.
-
NemMo
őstag
Egyelőre sehol az ios 14, pedig úgy készültem, hogy itt a munkahelyemen feltelepítem és játszom vele
-
norbertoth
senior tag
válasz burgatshow #225127 üzenetére
Na kipróbáltuk úgy néz ki működik, így már jó illetve jó lesz az apple one is.
köszi a segítséget!• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Újra gondoltam a dolgot, lehet meglépném a váltást, viszont ugye akkor órával együtt.
Szóval a kérdésem az lenne a szakzsargononon, android ios témán kívül, illetve az APple vs Samsung témán kívül, S9+-ról van értelme i11-re menne, vagy inkább az i11 pro max-nak lenne értelme? A kérdés azért merül fel, mert azért so "gazdaságosabb" lépés lenne úgy, h sima 11, watch-al együtt.
NAgyon szépen köszönöm a segítséget.
Véleményem szubjektív...
-
veterán
Várom a visszajelzéseket az új iOS-el kapcsolatban.
Egyelőre úgy vagyok vele, hogy viszem garanciális javításra az SE-m, mert kb.telefonálni nem tudok vele, ha dual sim módban használom. Tegnap majdnem földhöz b@sztam, amikor harmadszorra is megszakadt a vonal, hívás közben.
Dual módban használom, mindkettőn 4g bekapcsolva, de amikor elindítom a hívást, leugrik a térerő a fizikai sim-nél, ugrál, stb., megszakad. Ki kellett kapcsolnom az e-sim funkciót és utána tudtam telefonálni. Ez nem tudom mi miatt van, de már a hócipőm tele. Szolgáltató hiba nem lehet, mert a feleségem gond nélkül használja az S20 telefonját dual sim módban.(az egyik e-sim nála is)
Szóval, ha az új iOS ezen javítana, az jó lenne(már ha nem hardveres a gond).
Az biztos, hogy már rohadtul elegem van, de androidra nem váltok.
Mindegy, ennél nagyobb baj ne legyen, igaz?[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
nemes90
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok az Apple világában, ezért a kérdésem az lenne, hogy kell-e gyári visszaállítás új főverzió telepítése előtt? Vagy csak simán rátelepítem majd a "belakott" iOS 13-ra az iOS14-et ha kijön és ennyi?
-
Topikgazda
válasz hackeeeee #225140 üzenetére
Én legutóbb Note 10+-ról jöttem sima 11-re. Ott azért még nagyobb a méretkülönbség, amit a kijelzőt illeti. Nem mondom, hogy néha nem hiányzik a nagy screen, hisz megszoktam, de összességében azért ez a telefon jóval élhetőbb, ha mindent figyelembe veszünk.
Pár droid feature hiányzik, viszont cserébe itt nem kell nézegetni, mi eszi épp az akkut, aggódni,hogy kibírja-e estig, remek képeket csinál minden körülmények között és nagyon pörgős a rendszer (bár bevallom, azért One UI is remek volt, nagyon sokat fejlődött).
Apple watch egy remek okosóra, rengeteg mást is próbáltam, ez a legátgondoltabb általánosságban nézve (nyilván ha kiemeljük csak a sportot, van konkrétan arra jobb, de az meg más feature-ökben nem kiemelkedő emiatt és fordítva). -
user12
őstag
válasz nemes90 #225142 üzenetére
Szia
Nem kell gyári visszaállítás.
Belépsz az Általános > szoftverfrissítés menübe és telepíted a frissítést.Esetleg előtte egy biztonsági mentést lehet csinálni, ha régen nem készült (Beállítások > (fölül a neved) > a lenti listából kiválasztod a telefonodat > iCloud biztonsági mentés
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #225141 üzenetére
Nekem nem csinál ilyesmit a dual SIM, könnyen lehet hogy ez hiba amin a szoftverfrissítés nem fog javítani.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz icecave #225143 üzenetére
A kamera lenne az egyik legfontosabb dolog, de akkor ezek szerint ott nem lenne visszalépés.
Amit használok, az a GOogle 2 lépcsős azonosítója, gondolom az használható itt is, gond nélkül, ez elég fontos.
Watch: S4, S5 között van érdemi különbség? Tudom, hogy a kijelző az egyik fő, plusz egy kicsit nagyobb akku, de ezen kívül. GPS, NFC tudtommal van mindkettőben.
Néha túrázás, ilyesmi, de ezt tudja a watch is. Ami szimpi nagyon, az apple pay.Véleményem szubjektív...
-
Topikgazda
válasz hackeeeee #225148 üzenetére
Biztos oké lesz. Note 10+ is alapból jó képeket csinált, de ahol kevesebb volt a fény (pl. beltéren, el is vérzett rendesen). iPhone-al nincs ilyen gond, mindig remek képeket csinál.
S4-S5: Csak az AOD a különbség, nekem az nem fontos az órán, azért vettem S4-et (úgyis ha felemeled a karod, kivillan, ha rátapintasz a kijelzőre, szintén, ha tekered a gombot, szép egyenletesen. Sok megoldás létezik rá). Apple watch-os Apple pay a világ legjobb dolga. Főleg ezekben az időkben. Elő sem kell venni a mobilt. Biztonságos, amíg a kezeden van, tudsz fizetni, amúgy lockolja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest