- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz Quinine911 #225546 üzenetére
-
Quinine911
aktív tag
válasz aujjobba #225551 üzenetére
Köszi! Sajna így is csak a gyári widgeteket tudom hozzáadni, lehet tényleg valamilyen logika alapján vagy valahogy 3rd party app válogatja, lehet van hozzá lehet adni, van amit meg nem...remélem később bármelyiket hozzá lehet adni, úgy már nagyon király főképernyőt lehetne csinálni.
remélem hamarosan rákapcsolnak a widget fejlesztésre és lesz (szinte) minden apphoz!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
BadStyle
csendes tag
Neked is ugyanez volt, frissítés után, feljött a beállításokban hogy az Az "Apple ID beállításinak frissítése" ? És kérte a jelszót ?
Nekem minden bekapcsolásnál ott van a beállításokban, a frissítés óta.
De miért ? Vagy várjak hogy elmúljon, megjavul magától ?[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Nekem is az lenne a csoda kérdésem, hogy a Kedvencek widget-et teljesen kigyalulták?
-
Topikgazda
válasz FіkuszKukіsz #225562 üzenetére
Nálam is, sőt, még a PIP is megy vele.
-
veterán
-
burgatshow
veterán
válasz szabogabor10 #225568 üzenetére
Már kísérleteznek vele, de én is azt gondolom, hogy az ingyenes fiókoknál le lesz tiltva.
-
Topikgazda
válasz burgatshow #225571 üzenetére
Na, máris kísérleteznek? A világ legnagyobb videó megosztó szolgáltatásának 3 hónap béta nem volt elég,hogy megoldják?
-
niof
addikt
Srácok!
Ha valaki olyan helyen használja wifin a telót, ahol MAC alapú szűrés van, akkor szólok, ha még nem tudnátok, hogy a Beállítások - Wifi - csatlakoztatott hálózat info gombja - Privát cím beállítás kikapcsolásával tudjátok visszaállítani, hogy az eszköz saját MAC címe látsszon!
Csak gondoltam szólok...[ Szerkesztve ]
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
thomson7575
tag
Nekem az óra widget rossz időt mutat , de alapjáraton egy jó frissites szerintem, mintha egy kicsit gyorsabb is lenne tőle az XS.
Alul a a pontok(oldal indikator jelzok) tenyleg folosleges, valamint idegesitő hogy ha a fülemben az airpods és felolfom a telefont allanodan kiirja hogy csatlakozott. (egy idő után idegesitő)App Library-t nem lehet valahogy eltűntetni?
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
aujjobba
addikt
válasz thomson7575 #225578 üzenetére
Mert alapbol californiai idot mutat, nyomj ra hosszan, widget szerkesztese, varos beallitasa.
Pontokat es applibrary-t nem lehet eltuntetni. -
insight
aktív tag
iOS 14-re frissítés után 11 Pro nem látja az 5GHz wifi hálózatokat. A másik telefonom még 13-as iOS-t futtat, annak semmi gondja. Van valakinek valami tippje? vagy beszoptam, várhatom az updatet?
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / A3 e-tron '15 / Scott e-bike
-
Giovan!
addikt
válasz thomson7575 #225578 üzenetére
Ha jiggle módban ráböksz az óra widgetre, akkor ki tudod választani melyik város idejét mutassa.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
BadStyle
csendes tag
Nekem konkrétan így néz ki, amiről beszélek, ha valaki nem tudná:
http://badstyle.fw.hu/iphone_screen1.jpg
http://badstyle.fw.hu/iphone_screen2.jpgEz jön elő minden egyes bekpacsolásnál, a beállításokban ! ( Amikor kikapcsolom a telót, meg vissza. )
Valaki ezt látva írna, egy érdemleges választ ?
Megköszönném . .@ Linkek javítva
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz BadStyle #225584 üzenetére
Azt talaltam, hogy a kilepes majd visszalepes megoldhatja.
Alul piros Kijelentkezes gomb van?Esetleg kijelentkezes elott megprobalhatod kikapcsolni a faceid/touchid majd vissza, es aztan probalkozni az appleid frissitessel.
Nem tudom mennyire hasznosak ezek, itt talaltam: [link][ Szerkesztve ]
-
BadStyle
csendes tag
válasz aujjobba #225585 üzenetére
Ez van, ha a nevemre tappolok:
http://badstyle.fw.hu/iphone_screen3.jpg
Nem használok, se touch id -t, se face id -t !
Próbáltam már kijelentkezni, meg vissza, de úgyanúgy kéri restart után . . -
majestic
őstag
Rájött már valaki, hogy mi értelme van az Alkalmazáskönyvtárnak?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
BadStyle
csendes tag
Nagyszerű hírem van, nem tudom hogy, de sikerült megcsinálni, mostmár nincs ott a beallítások menüben az az üzenet, még akkor sem, ha újraindítom a telót, tehát jól működik, ahogy kell !
Talán azt csináltam, hogy kijelentkeztem az ID -ből, kikapcs, bejelentkeztem, kikapcs, és a következőnél már nem kérte !
Mindenkinek köszönöm, aki foglalkozott vele(m), remélem nem lesz gond vele többet ..Köszi még 1x !! ;-))
[ Szerkesztve ]
-
mihal
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy aksi csere esetén a 3utools program által jelzett aksiciklusszám 0-zódik-e, és újrakezdi a számolást?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz aujjobba #225591 üzenetére
Szerintem azért csinálták, mert sok ember vándorol iOS-ről Androidra és fordítva és régóta hallgatják a sírást milyen unalmas a kezdetek óta változatlan ikonrács. Most variáltak rajta egyet. Kiadták pár hónapja az új SE budget iPhone-t is, és akiknek ez az első iPhone, akkor nekik jó a widgetek dobálása főképernyőre és az ABC lista.
Én is maradok a megszokott ikonrács és spotlight kombinációnál. Egyelőre első verzióban pl. fényképek widgetet kirakva nem lehet adott képeket kiválasztani mit mutasson.
-
niof
addikt
válasz #86564352 #225595 üzenetére
Nekem is ez az egyetlen dolog volt, ami anno droidról költözésnél zavart, illetve hiányzott, hogy nem lehetett lepucolni teljesen az első oldalt. Így viszont már ez is megvan, már csak egy f@sza óra widget kell, és teljes az öröm. Szerintem ez egy szuper fejlesztés volt, akármilyen apróság is.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Jaded
őstag
válasz #40993792 #225565 üzenetére
Kár, mert legalább egy helyen volt 3 alkalmazás. Nem tudom megkerülhető-e valahogy, vagy később lesz-e változtatás.
(#225553) Quinine911
Reggel a OneDrive widgetjét csak úgy találtam meg a listában, ha előtte megnyitottam az appot frissítés után. Itt nem lehet hasonló?szerk2:
Simán ki is tudom tenni bármelyik oldalra, kipróbáltam.[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
törölt tag
Akkor nektek jó opció. Ezért gondolom nem ős iOS usereknek készült ez elsősorban. Régi Lumiásként ahol voltak ilyen élő csempék, azt hittem számomra is jó lesz most, de ugyanazt a hiányosságot látom egyelőre: mégse olyan élő, ha kirakom a zene widgetet akkor lehessen róla vezérelni is az appot, swipe albumborítón = next song, anélkül appba lépjek vagy control centre húzása. Majd kialakul később, gondolom.
-
mr.tamasbiro
őstag
mr.tamasbiro
senior tag
Család többi tagjának nem lesz frissítés az órára mert 2 -és széria.Viszont Ha a telefonra ráteszik a 14-ez attól még megy rendesen az óra a telefonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...