- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
afrojack1
senior tag
Mobilhálozatnál a jelenlegi periodust, le lehet valahogy nullazni? Hogy mindig a havonta elhasznalt netemet mutassa?
SC: Herczku_Death
-
veterán
Hol tudom azt beállítani,hogy a telefon 3g használja ne a 4g-t.
-
TBMC
addikt
sziasztok!
lassan kb. 3 hónapja, hogy a fbook alkalmazásnak nem jönnek push notijai, a badge sem jelenik meg az ikon sarkában.
csak akkor látom a notificationsoket mikor megnyitom az alkalmazast...van valakinek ötlete? reinstall nem segített...
(minden up-to-date mindig)
-
kisferi
tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Iphone XR-hez szeretnék vásárolni QI töltőt. Legyetek szívesek ajánljatok pár típust ami megbízható és nem olyan drága.(normál töltésre kellene, nem kell gyors töltésű) Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
tboldi
nagyúr
válasz kisferi #194270 üzenetére
Nekem ilyenem van, nincs rá panasz.
-
buci30
addikt
Valaki tesztelte már a 4K 60 vs 30 fps-t?
Ha este veszünk fel videót akkor szerintem inkább a 30fps mert ha kevés a fény szépen korrigálja még ha 24fps-re is visszi netán.
Nappal mondjuk 60fps szuper de van amikor a nem olyan részletgazdag mint a 30fps.
Én így vettem észre de érdekelne más véleménye azért 😊
Érdekelne a HEIF/HEVC minden lejátszó kezeli már amúgy, vagy ezeket még nem nagyon érdemes erőltetni?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
pikszel
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, ami telefonáláskor megrezgeti a telefont, ha a kapcsolat létrejött/másik fél fogadta a hívást?„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
tboldi
nagyúr
válasz kisferi #194277 üzenetére
Be van építve egy másfél méteres kábel, nem kell külön, csak egy USB-s fali adapter, amiből gyakorlatilag bármilyen jobb fajta megteszi. Én egy Tronsmart 5V/2A-essel használom, amit még egy Xiaomi telefonhoz kaptam anno. De természetesen a gyári is jó, csak azzal még egy kicsit lassabb lesz (5V/1A).
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Sziasztok!
6s telefon unjailbreak-re van már vmi egyszerű "egy gombos" megoldás?
Ha nincs,van esetleg olyan oldal ahol magyar nyelven van leírva az a 10-12lépés?
Reset-elnem kell majd a telefont és ezzel kezdenék.Bár olvastam az összefoglalóban egy olyat,hogy itunes -- restore.Ha ott betalóznám a jelenlegi ios-t akkor az is eltüntetné? -
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
A FaceID-t elfogadják a mobil bankos appok ujjlenyomat helyett?
Köszi
-
félisten
Van itt olyan aki az outlook appot használja? Hogy tudom kikapcsolni, hogy alap értelmezetten repply all legyen? Eléggé sok gondom van belőle
-
gabor128
aktív tag
Üdv,
A 6s és a 6s Plus azok ugyanolyan felbontású képeket készítenek?
Szóval a kamerájuk fényképezésre, meg videózásra ugyanaz? -
mtcob
senior tag
válasz gabor128 #194285 üzenetére
A Plus-ba van optikai képstabilizátor, a sima 6S-be meg csak digitális. Ez főleg videózás közben tud előny lenni, képeknél ha stabilan fogod nem nagyon lesz különbség.
Szenzor meg spec alapján ugyanaz a kettő, szóval a kép minősége is közel ugyanolyan, videóknál kevésbé játszik be a kézremegés és a kisebb mozgások, kb ennyi a difi.[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
törölt tag
válasz szabonagyur #194284 üzenetére
Igen, én használom. Meglepett a kérdés, mert sem iOS, sem Android alatt nem találkoztam ezzel, hogy a “Válasz mindenkinek” lenne opció, erre beállítást sem találtam. Pedig sok ideje használom.
Így néz ki nálam, ha az Outlook-ban balra lent rányomok a válasz nyilacskára:
Tehát alap, hogy a feladót kínálja fel. Esetleg próbáld meg, hogy újra telepíted az Outlook alkalmazást.
-
Noxy
veterán
válasz #77646080 #194289 üzenetére
Pedig ott van az iOS alatt a gyári mail kliensben a válasz mindnek opció. De ez csak a kukából megnyitott e-mail-nál dobja fel. Fura hogy csak a kukából, de ott van.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
aujjobba
addikt
válasz szabonagyur #194284 üzenetére
Én is hazsnálom, de kikapcsolási lehetőséget nem találtam.
Bár én kifejezetten örülök, hogy a replyall az alap, rögtön azzal kezdem minden levelezőben hogy ezt beállítom.
Máskülönben pont abból van sok problémám, ha csak egy embernek válaszolok véletlen és összekeverednek a szálak.Nade, ha rányomsz a nyilacskára és nem a hosszú sávra, akkor feldobja a lehetőségeket és ott választhatsz sima reply-t.
-
félisten
-
félisten
-
cross56
senior tag
Sziasztok. A héten csatlakoztam az iphone tulajokhoz egy X-el. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lehet rá üvegfóliát tenni, vagy netán kötelező? mennyire karcolódik? Tokot már rendeltem hozzá, az jövőhétre megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest