- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Lehet ezért indult meg, a 12.1 első fejlesztői bétája ?
Befejezték az iPhone 5 javítását .
Egy kis olvasnivaló.
kengyel
-
dud998
őstag
válasz kengyel #193451 üzenetére
Miért, szervízben volt?
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
szanyi20
tag
Sziasztok. Valaki tapasztalta mostanában hogy a Waze beszorult északi irányba, és hiába nyomok rá a kis iránytűre nem hajlandó orientálódni az útvonalra, hanem mindig északot mutat? Így szinte lehettlen használni, nagyon zavaró, hogy nem forog velem együtt... Nem tudom pontosan hogy a 12-es iOS óta csinálja, vagy a waze-nél van valami gond...
-
freelanced
addikt
Üdv!
Nálunk nem is (lesz) kapható az LTE-s Apple Watch? Hogy van ez?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Coc@s
őstag
válasz freelanced #193460 üzenetére
Lehet nem gyártanak olyat, ami az itteni frekvenciákat tudja.?
18 éve itt
-
szanyi20
tag
válasz freelanced #193460 üzenetére
Szia. Tegnap írták a Telekom forumban, hogy így, hogy már szépen elindult az esim, a jövőben lehet számítani LTE-s Apple watch forgalmazására a Telekomtól.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Azt olvastam,hogy az iPhone X-nél újként is soknak recsegett a hangszórója főleg max hangerő környékén. Ezt hányan tapasztaltátok kedves kollégák? Sokan írták hogy garanciában is hiába cseréltették ugyan úgy rossz volt a csere is. Félek kicsit így tőle.
iPhone 13 Pro 128GB
-
Boonen007
őstag
iPhone 5-be akkut honnan érdemes rendelni?
-
norberto_th
aktív tag
Tud valaki olyan appot ajánlani mint a bear csak nem havidíjas? Kis letisztult, de funkcionális jegyzet appot keresek, a gyár nagyon fapados...
Köszi! iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
pinnacle
nagyúr
Emailben továbbított fényképeknél, hol lehet azt beállítani, hogy az Exif adatokat is küldje? iPhone 8 nem küldi. Egyik iPhone 5s küldi, másik 5s nem (iCloudból letöltve, benne volt). iPad 2017, iPhone 7 küldte.
[ Szerkesztve ]
-
matehajagos
tag
Sziasztok! Adott egy iPhone 8 plus, jövő nyárig garanciával, azonban betört a kijelzője. Ha hivatalos helyen (mondjuk iStyleban) cseréltetem a kijelzőjét, akkor megmarad a garancia a telefonra, vagy azt a leejtés pillanatában elbuktam teljesen? Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Atikusz
senior tag
iOS 12.1-es szotfverben másnál is eltűnt a SIM PIN ki-be kapcsolásának a lehetősége ? (iPhone 6S)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz matehajagos #193474 üzenetére
Ha hivatalos helyen megjavíttatod, akkor természetesen marad a gari.
-
herdsman12
őstag
válasz pinnacle #193473 üzenetére
Szerintem a beépített alkalmazások (Mail, Üzenetek) küldik az összes elérhető adatot, ha a Helymeghatározás bekapcsolt volt a fotó készítésnél akkor mennek a koordináták is.
Külső email alkalmazásnál megnézném a Beállítások - Adatvédelem - Fotóknál mit lehet állítani.[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz herdsman12 #193481 üzenetére
Köszi! Igen az volt a gond, hogy ha a galériából továbbítom akkor küldi, ha Gmail mellékletként, akkor nem küldi. Gmailnek olvasás, írás engedélyezve van, mást nem is lehet, de mindegy, ha kell az adat, akkor a galériából kell küldeni.
-
Kbali
nagyúr
válasz norberto_th #193471 üzenetére
Onenote?
-
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz lugosi #193484 üzenetére
Köszi! Tényleges mérettel küldtem, de az adatok nem mentek át.
-
Tibi86
aktív tag
6s Plus-ban szeretnék gari időn túli akkucserét végeztetni iCentre-nél.
Mindenképp szükséges előzetesen időpontot egyeztetni velük mailen keresztül, vagy ha ma beviszem az Allee-ba akkor simán átveszik javításra?iStyle-t is néztem, de oda teljesen esélytelen az időpont foglalás...
Köszönöm -
TBMC
addikt
sziasztok!
nem tudom jo helyre irok-e, de letezik olyan vezeteknelkuli tolto ami tud egyszerre tobb eszkozt is tolteni? pl 2 iphoneelore is koszi!
-
TheMarci
addikt
Ez olyan, de szerintem más márkának is van. https://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50308318/
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
kutga
nagyúr
Holgyek/urak!
Prediktiv bevitel masnak sincs a beallitasok kozott vagy csak en nem talalom? Magyar bill, 12.0.1.
Let the Zone take me if I am.
-
Tótotto
tag
Sziasztok
Megprobalom erthetoen leirni.Eddigi iphone 8 ment es jott helyette ideiglenesen egy iphone 7.Itunes mentes ment a 7-re.Csinaltam par kepet a teloval de nem tudom menteni a kepeket mert a gepem(Macbook air)nem lat semmi kepet meg azokat se amik a telon voltak.A telot latja a gep de a fotok alkalmazasba lepve rakattintva az iphonra bal oldalt nem jelenit meg semmit.Remelem erthetoen irtam le a dolgot.A segitseget elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest