- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #186597 üzenetére
[link]
Pletykát szerint még egy darabig nem lesz olyan iPhone ami tudni fogja. -
bzolika10
aktív tag
válasz Totheground #186582 üzenetére
Köszi
Esetleg nincs valakinek Reendem kódja?
-
megema
őstag
Ez már megint mi? Miért nincs ott magyar billentyűzetnél az automatikus kitöltést megkönnyítő sáv? Megint ilyen jól kódoltak?!
-
scabiosa82
tag
Ha felteszem a public bétát, az frissül ota-n a 3-ra?
-
Kommy
veterán
válasz scabiosa82 #186606 üzenetére
igen
-
scabiosa82
tag
Hogy tudom kikapcsolni a safari-chrome könyvjelzőinek szinkronizációját? Nem emlékszem hogyan kapcsoltam be, de már nagyon bánom hogy megtettem, mert ha most a safariból kitörlök valamit, a a chrome-ból is repül ☹️ .
[ Szerkesztve ]
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv
gyári szilikon tokhoz hasonlót tudna valaki mutatni aliexpressen?
vagy érdemesebb megvenni a gyárit ?iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
kchris78
veterán
lehet benezte az elado de ha garis akkor garis. olyan meg egy mostani apple telefonnal NINCS hogy gsm bolt fuggetleniti.. nem a 3210/6110 nokias idoket eljuk!! egyszeruen el akartak hajtani, ha garis a telefon olyan nincs hogy az istyle vagy barmelyik apr elkuldhet hogy a t gariztassa, mert vilaggari van. az viszont stimmel hogy fuggot kaphat az ember cserebe... illetve volt. ma mar en ugy tudom a t eleve fuggetlen telefonokat arul, amig rendben van a hozza tartozo elofizetes addig ok a telefon. en Xem is fuggetlen de eladni nem tudnam mert a ceg reszletre vette es nem figja nekem elhinni senki hogy fogja a ceg fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
univerzita
addikt
válasz scabiosa82 #186610 üzenetére
Számítógépen a Chrome Beállítások - iCloud könyvjelzők
-
allein
addikt
Sziasztok, Internet megosztás iPhone készülékről, nem alma laptoppal, csak USB-n, működik?
-
buci30
addikt
Huuu ennyire rossz béta meg sose volt.
A 12beta3 folyamat fagy, a videók akadnak borzasztó ilyen még a iOS 11-nél se volt 😬🤬iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
dud998
őstag
válasz buci30 #186617 üzenetére
Nálam is rendben van a public beta.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
megema
őstag
válasz Totheground #186608 üzenetére
Igen, úgy tűnik. De gondolhattak volna rá, hogy nem minden nyelvhez csináltak prediktív bevitelt...
-
Coc@s
őstag
válasz sethi #186622 üzenetére
Kicsit off, de nekem van egy ebay-es szemüvegre csiptethető napszemüvegem (muszáj magamon tartani a dioptriásat ezért ez a megoldás), az is polarizált.
És mikor a BlackBerry KeyOne telefonomat elfektettem, először nem értettem, miért tűnt el a kép.
No mikor levettem a napszemüveget, a kép is visszajött.18 éve itt
-
Oscar
tag
Sziasztok!
Tegnap lemerült a telefonom (iPhone SE), ráraktam töltőre (apple, de az ipadé igazából), a töltetlen aksi jelet még láttam, aztán átváltott fehér képernyőn alma logóra, s nem azóta lép tovább. Így már nem is tölt, reboot-ok (power és home gomb lenyomása egyszerre 10 mp-ig, utána 10 mp home vagy pár perc volume up sem segített.) Valakinek van valami tuti tippje, hogy lehetne ezen segíteni? Vagy egy tuti szerviz, ahol tényleg értenek hozzá? Nem szeretnék gyári visszaállítást, mert sajnos mostanában memória problémáim voltak, így a legutóbbi fullos backup pár hónapos, így ha lehet, elkerülném az adatvesztést. Előre is köszi a válaszokat! 😊[ Szerkesztve ]
“It's a great game - the pursuit of happiness.”
-
Mr.Silkó
veterán
Ez a típusú Apple Watch van innen valakinek? Nagyon megtetszett nekem, szerintem legkésőbb jövő év elején beszerzek egy ilyet újonnan, de kíváncsi lennék addig is a tapasztalatokra. Üzemidő, használhatóság, napfény alatti láthatóság, masszívság, sebesség, ilyesmire lennék kíváncsi. Xiaomi Mi Bandem volt korábban, persze ez nagy ugrás lesz minőségben ahhoz képest (nyilván az üzemidőt leszámítva), pláne, hogy ilyen rendes okosórám még nem volt eddig.
[ Szerkesztve ]
-
daara
aktív tag
Sziasztok
Hogyan tudom levenni a widgeteknél kedvencek közül a kontaktot?
-
daara
aktív tag
válasz univerzita #186635 üzenetére
Ugyan ugy benne maradt a kontakt amit hozzá adtam ha visszatakom a widgetet..
-
NGA
addikt
Kaptam egy nagyon szép állapotú 3G iphone-t, Mo-on vették 2008-ban, eredeti dobozában, töltőjével, minden tartozékával. Működőképesen rakták el, de most ha rádugom a töltőre, akkor csak ez látszik. Elötte 2 napot bírt az akkumulátor:
Semmi módon nem lehet egy kis életet lehelni bele?
-
madgie
titán
válasz buvartacsko #186632 üzenetére
Egy hetet? Kikapcsolva?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz buvartacsko #186632 üzenetére
Köszönöm. Legközelebb elég, ha a kioktatás nélkül reagálsz.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz Mr.Silkó #186631 üzenetére
nekem sima van, nem a nike-s
akksival megvagyok elegedve 2 napig simán el van de még lehet tovabb is. úszáshoz is szoktam használni, elég pontosan méri mennyit úszok, és azt is tudja milyen úszás fajtát, kényelmes, gyors, ha el kezded használni az lesz a furcsa ha nem lesz rajtad.iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Mr.Silkó
veterán
válasz WhiteAngel89 #186644 üzenetére
Köszönöm szépen, hasznos infók, csak megerősíti a vásárlási szándékomat.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
A nyilvános béta meg csak beta 2 azzal nekem se volt bajom én a fejlesztoi bétara írtam (beta 3)
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
scabiosa82
tag
válasz univerzita #186613 üzenetére
Köszi, nem ez lett a megoldás, hanem a pc-n az icloud drive progi beállításaiban lehetett inaktiválni a szinkront.
-
scabiosa82
tag
Feltettem a public betát annak reményében, hogy majd az frissül a beta 3-ra, de sajna nem frissül. Csak ipsw telepítésével lehet feltenni, ota-n nem?
-
buci30
addikt
válasz scabiosa82 #186648 üzenetére
igen
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest