-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz loscsaba86 #187450 üzenetére
Fordulj az ügyfélszolgálathoz.
-
nikos21
aktív tag
Sziasztok a lányom telefonja 6s és pár napja nem képes az alkalmazáokat a mobil neten csak 3-4 app marad bekapcsolva, akár mitcsinálok vele ugyan úgy kidobja az appokat. Mit lehetne ilyenkor csinálni? Előre is köszi.
-
nikos21
aktív tag
-
nikos21
aktív tag
válasz MasterMark #187456 üzenetére
-
nikos21
aktív tag
válasz herdsman12 #187463 üzenetére
Szintén megvolt de ugyan úgy kidobja az alkalmazást ahogy elinditom azt
-
Danny365
őstag
Kint van az ios 12 dev beta 5!
-
tboldi
nagyúr
Kiadásra került az 5. 12 dev béta.
Az elmúlt két hétben egész jónak bizonyult a 4-es, nem találkoztam semmi kirívó buggal. 3 respring volt összesen, meg néha kint maradt az “értesítési központ” felirat, miután töröltem az összeset, más nem volt.
-
Danny365
őstag
Az új bétában többé nem béta a Battery Health funkció.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Rányomtám egy nem magyar store-ban levő alkalmazás ikonjára és megkérdezte a telefon hogy akarok e storet váltani. Mondom amíg letöltöm igen. Az alkalmazás nem jött be viszont a store-om angol nyelvű lett és dollárba írja az árakat. Ettől függetlenül a beállítások szerint a magyar store-ban vagyok. Hogy lehetne ezt helyre rakni? Hogy tudok az USA store-ból letölteni valamit és használni is ha a jövőbe is a magyart szeretném alapértelmezésben használni?
-
univerzita
addikt
válasz hitman77 #187473 üzenetére
Megnyitod a store -t. Jobbra fent a képedre mész,belépsz a címedre itt lesz Country /Region-Cange Country óra Region észre kiválasztod a Magyart. Ahoz hogy tudjál letölteni a amerikai store-ból regisztráltni kell email címmel ( lehet valami amerikai étterem vagy hasonló)
-
kisqp
tag
Sziasztok!
Mi Band 2 csoportban is feltettem a kérdést, de hátha itt is tud valaki valami okosat.
Szóval, Iphone SE 11.4.1-es IOS párosítva Mi Band 2-vel. SMS-en és gmail-en kívül minednt jelez. Utóbbi talán azért hibádzik, mert csak a saját levelező kliensét tudja kijelezni. De az SMS-t tudja valaki, hogy miért nem jelzi?
Köszönöm, előre is!
-
kisqp
tag
válasz -secret- #187476 üzenetére
Persze! az volt az első, hogy mindent bekapcsoltam. Bár tudom, hogy néha a legegyszerűbb megoldás szokott jó lenni. Arra gondolok, hogy nálam ki volt kapcsolva a hang és a rezgés sms-nél a beállításokban és talán emiatt nem. De tegnap este ezt is végigpróbálgattam és semmi...
-
lcdtv
tag
Valakinek feldobta a iOS 12 beta 5 frissítést iPhone SE-nél
-
manokaki
addikt
Mesélje el nekem valaki az hogy lehet , hogy a tavaly novemberben vásárolt Iphone X-nek ( telekom ) lejárt a garanciája az Apple szerviz és garanciáztatás oldala szerint !??
Attila
-
lugosi
MODERÁTOR
Valaki épp a napokban keresett olyan megoldást hogy a fotók egy részét el lehessen rejteni mappába:
Secret Photo Album Vault (fejlesztő: BPMobile)
-
veterán
iCloud fotókkal kapcsolatos kérdésem lenne. Ha a nyaralás alatti fotók videók tömkelegét szeretném elmenteni, akkor a gyári appok közül csak az az egy lehetőségem van hogy vásárolok egy nagyobb iCloud tárhelyet, majd amikor már összegyűlt egy nagy adag fotó illetve videó, akkor feltöltöm az iCloud Drive-ba és utána már törölhetem a telefonról?
Az iCloud fotókönyvtár bekapcsolása ilyenkor azért nem jó, mert ha törlöm a telefonról akkor ugye törlődik a iCloud-ból is, ezért csak ez a iCloud Drive lehetőségem van?iPhone 13 Pro Max
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Az Apple ügyfélszolgálatot emailen valahogy el tudom érni? Van rá lehetőség?
Telefonos ügyfélszolgálat látom, hogy van, de emailben szeretnék velük kommunikálni.köszönöm
-
Noxy
veterán
-
w.miki
veterán
Külseje alapján hogyan tudom megmondani, hogy egy iphone 6,7,8 van-e előttem?
(és azt hogyan tudom DFU módba rakni?)Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest