- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
buci30
addikt
Mi lehet a gond?
iPhone X és iPhone 8 között FaceTime beszélgetés lenne és az egyik mindig ki írja, hogy gyenge kapcsolat aztán el is tűnik a kép egy idő után.Nekemk korlátlan netem van, páromnak meg otthon és 100mb wifi.
Tehát ezzel gond nem lehet.
De akkor mi? 🤔🤬iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
senior tag
válasz Rage47 #186496 üzenetére
Tegnap óta van fent nekem az iOS 12 Public Beta. Ma szinte végig csak a zsebemben volt, wifi, mobilnet és minden offon, fényerő a legalacsonyabb szinten. Mire hazaértem volt kb 30%-on. Szóval lehet megyek vissza iOS 11.4-re. Viszont én találtam még valamit. Amikor iOS 11.4 volt fent akkor a Slow Motion videókat tudtam ugye szerkeszteni (hogy hol lassuljon be stb.). Most viszont valahogy nem működik. Beállítom hogy hol legyen a lassítás, és utána kilép a Photos alkalmazásból. (5S)
-
Bucsek
tag
Sziasztok, mostanában elég sokszor írja ki ezt a hibát, hogy "adja meg a -email cím- Facebook jelszavát a beállításokban".
Hiába írom be, és fogadja el (mert felhozza a további beállításokat), pár perc és felugrik ez az eblak újra és újra... Változtattam már facebook jelszót többször is.marhára idegesítő, másnak is előjött már? Van megoldás?
Előre is köszike
Bucsek közlegény északi futár jelentkezik, uram!
-
szarka996
tag
Sziasztok.
Valahol ki lehet kapcsolni iOS 12 alatt, hogy ne rezegjen a home gomb minden feloldásnál? Lehet velem van a baj, de engem speciel zavar. -
Piazza
tag
Sziasztok,
Némi segítségre lenne szükségem, mert igazodok ki eléggé a tipusok műszaki tartalmában.
Szóval egy 5S lecserélése lesz nemsokára. Kérdés hogy mire.
Azt olvastam, hogy pl a 6, 7, 8 között nincs igazán lényegi különbség hardverileg, kijelzőileg... de még az 5S-hez képest sem (persze mind egy kicsit nagyobb).
A kérdésem az lenne, hogy ezeket figyelembe véve mire érdemes váltani, melyik modellben van olyan újítás ami tényleg ér is valamit.
Illetve kell- e kerülni valamiért valamelyik modellt?Köszönöm előre is.
-
Noxy
veterán
válasz Piazza #186520 üzenetére
Gondolom nem itt olvastad amiről írtál.[link]
Ha valamit nem értesz egy adott típusnál nyugodtan kérdezhetsz itt is.
Váltani meg olyanra érdemes, amit anyagilag elbír a b.számlád.
(Mondjuk lehet villogni csóróként is egy iPhone X-l is.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Neogan
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: tudnátok ajánlani jó mikrofont iPhone 8-hoz, ami bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonhoz? Egy DJI OSMO2 stabival kéne használni a telefont, de lehetetlen kiegyensúlyozni, ha bármit is csatlakoztatok a lightning portba.Főleg interjúk miatt lenne szükség a mikire, a lényeg, hogy a telefonhoz kizárólag bluetoothon keresztül csatlakozzon.
Előre is köszönöm a javaslatokat!
-
Piazza
tag
Még régebben olvastam egy összehasonlító tesztben. Pontatlan voltam elnézést. Tehát, az volt a konklúzió hogy a két egymást követő modellnél nincs igazán nagy különbség, valami lényegi előrelépés, ami egy váltást indokolna.
De esetemben az 5S-ről (6-ra nem, talán 6S-re sem) 7-re esetleg 7Plus-ra lehet érdemes váltani, a 8 már szerintem jóval drágább és a 7-hez képest nagyítóval kell keresni hogy mivel is nyújt többet egy felhasználónak.
-
hdanit610
aktív tag
válasz Piazza #186525 üzenetére
Ha méretet is akarsz váltani, akkor 6S alá nem szabad menni. A 7 és 8 között olyan túl sok különbség nincs, a kamera mindegyiknél jobb és jobb, nyilván a 8-ban a legjobb most a felsorolt típusok közül. A vezeték nélküli töltés és gyorsabb proci, több ram természetesen jelentős különbség, csak a formaterv maradt azonos, de ettől még a 8 a legjobb most.
Ha méretet nem akarsz növelni, akkor az SE a te telefonod, mert az gyakorlatilag a 6S-sel egyezik meg hardverileg, egy-két dologban tér csak el (pl. nincs 3D touch).
-
Noxy
veterán
A nagyítóval mást kellene nézni, hogy neked melyik éri meg.
Más nem nézegeti, hanem eldönti hogy kerül e rá vagy sem, és megveszi. Pld akár az X-t.
Egy 5S-rol váltás 6S-re is q..a nagy különbség lenne a számodra.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Lallerboy85
tag
Sziasztok! Arra van e valami megoldas,ha pl youtubeot hallgatok,tudjak mast is csinalni a telefonon anelkul h az ne alljon meg?Speciel facebookra gondolok?!Koszi
-
madgie
titán
válasz Lallerboy85 #186529 üzenetére
MusicTube pl. A gyári YT app nem fog a háttérben futni, Androidon sem fut úgy.
-
CsonkaImo
addikt
Elő kell fizetni YouTube Red-re, akkor lehet háttérben is zenét hallgatni.
Szerk.: hivatalos YouTube app esetén csak így van erre lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
senior tag
Én 5S-t cseréltem kb. 1-2 hónapja 6S-re, ég és föld a különbség, sokkal simábban megy az újabb modell. Aztán a 6S-t is lecseréltem egy 7-re, ami picit ismét jobb lett. Szóval van különbség, az 5S-t bármelyik újabbra megéri szerintem lecserélni 6S-től kezdődően.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Noxy
veterán
Van.
Google: YouTube ++
Le is tudja tölteni, + megy a háttérben is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Piazza #186537 üzenetére
Nekem rengeteg iPhone-om volt már, és 90%-ban csak használtat vettem eddig. Ha megbízható eladótól veszel innen, értem ezt az alatt hogy rengeteg pozitív és nincs negatív értékelése van, az nem hinném átverne...
Persze vannak esetek azért az tény, pl X topikban jött a gyerek hogy az X elég rossz, nem lép be Facebook-ba, meg kíír valami hülyeséget, miután megmutatta, kiderült egy 20 ezer forintos hamis andriodos X-et vett, szomszédja adta el neki...
lugosi: hát na, mai világban ezt is kell nézni, persze csaj legyen...
[ Szerkesztve ]
-
WestBam
senior tag
válasz Piazza #186534 üzenetére
Én eddig csak szolgáltatótól vettem egy kivételével telefont (mióta előfizetésem van), de azt akkor meg pont nem árulták és én szerettem volna (L920).
Nincs benne lutri, gari tuti ok, letiltani az üzbegisztáni előfizetés nem fizetése miatt nem fogják, nem támogatod az áfacsalókat, ilyesmik. Az előfizum így-is, úgy is ketyeg, akkor már jöhet hozzá a telefon is onnan, sok esetben ha nem flottás vagy elég szép kedvezménnyel megkapod.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Piazza
tag
Az a helyzet, hogy új i7 már csak igen korlátozottan elérhető, vagy szín vagy megfelelő ram-al nincs.
Szar ügy!Lehet mégis próbálni kéne keresni egy megbízható használtat.
[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
Kint van a második publikus béta.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Olyan eszközt keresek, amivel lehet környezeti páratartalmat mérni. A SensonPush eszközét találtam meg, de nem ragaszkodom a bluetooth kapcsolathoz, ha a telefon bemeneti csatlakozójára kapcsolható lenne az eszköz, az is megfelelne. (Nyilván az ilyen kütyü olcsóbb is, mint a bluetooth-os.)
(Azért itt tettem fle a kérdést, mert i7-hez kellene.)
Ismertek ilyet?
[ Szerkesztve ]
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
lumosnina
tag
-
lumosnina
tag
Aztaaa...nem jo jelszot irtam be...kesz vagyok. Most viszont mar nem tudom azt az allapotot elo idezni, hogy be adja a biztonsagi mentest, mert a sikertelen probalkozasok utan beallitottam uj iphonekent es automatan volt a bizt.mentes...valahanyszor csatlakoztam a gepre azt ugye meg csinalta...elegem van...
Megbizhatosagomrol : http://phmegbizhatosag.atw.hu/ -> lumosnina felhasználónak 42 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest