- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok
Egyszerűen megint nemakar összejönni a netmegosztás, iphone-ról ipad-re. Mi a franc okozhatja még ezt? T-s vagyok. Fél órája szívok vele.
Telón a szem hozzáférési ponton belül voltam egész végig. Ipad-en látja a hot spotot. Rámegyek hogy iphone, beírom a passt, és csak tölt és tölt.. Folyamatosan forog a karika az iphone neve mellett a wifi beállításnál. És már nemtudok mit kezden vele.
Viszont van 2 kis kapocs szerű jel amik egymásba vannak. Az mi a fene lehet? Wifi beállításoknál látom, meg pár perc után ipaden a bal felső sarokba is megjelenik ez a jel. Lehet valami köze hozzá hogy nemjó a hozzáférési pont?
Tegnap haver 1sec alatt megtudta osztani a mobilnetjét, bár ő droidos, és amikor rámentem övére akkor rendesen bal fent a wifi jel jött ki, nem ez a kapocs.
Köszönöm előre is a segítséget
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Blyan
félisten
Éjjel a használati időm 3 percet változott repülő üzemmódban reggelre.
i4S, 6.0.1 Ebben benne volt az ébresztő is.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
mastercroc
csendes tag
Vodafone szerviz ahol van lehetoseg azonanali cserere tudtok ilyet? Igazabol most kene
-
Topikgazda
-
veterán
válasz icecave #17604 üzenetére
Tutira nincs a jelszóba ékezet. Számokat adtam meg. Illetve Apple-t felhívtam de ott se tudtak nagyon mit mondani, csak hogy iphone-on a hálózati beállításokat állítsam vissza. Megtettem, ha ipad közelbe leszek kipróbálom.
Ha nem jó akkor Apple-nél T szervízt javasoltak. Ha oda beviszem akkor szerintetek ilyen miatt lehet hogy kapok másik készüléket?
Mert ez így nem maradhat, tökön döföm magam ha onnan is elirányítanak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz Ragnar95 #17606 üzenetére
Köszi a tippet.
Most iPad közelbe tudtam kerülni és most jó. Remélem így is fog maradni. Mert este telót kikapcsoltam meg vissza be és utána lett jó. Most reggelre megint szar lett ugye. De most hogy visszaállítottam a hálózati beállításokat, jó lett megint. Lehet hogy ez volt a gond hogy a hálózati beállításoknál nem vot jó 1 adat, és ezért szarakodott a hot spot?
iPhone 13 Pro Max
-
pcnet
addikt
r3dsnake: Néztem használati időt. Fullra töltöttem akksit, kikapcsoltam wifit, bezártam minden programot, lehúztam töltőről. Direkt úgy csináltam ahogy Te is írtad. Reggelre 8 óra 56 perc készenlét, 5 perc használat lett az eredmény. (i4 iOS 5.1.1)
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #17598 üzenetére
Na megis marad az új fb app, ma már beengedett.
-
Keksz
senior tag
Ha szervízbe vinném a telefonom akkor
Almárium-Pro Váci út
vagy
iStyle Andrássy út?A gondom, hogy a telefon kinyírja a fülhallgatokat. Viszont november 14-én lejár a garancia.
-
vonKabo
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok, próbáltam keresni a témák között, de nem találtam infót, ezért kérdezek:
ellopott iPhone4 mentését szeretnem egy másik iPhone4-re feltenni.
Hogyan induljak neki?Előre is kösz,
vonKabo -
Topikgazda
-
-
D@niel
addikt
baromi jó az új facebook! update előtt letöröltem az app-ot, majd újra fel, folyamatosabb, sokkal jobban kezelhető.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi szépen mindenkinek, aki megnézte a használatot! Furcsa, hogy nálatok csak ilyen 3-5 perc. Nem értem nálam miből jöhet össze fél óra...
pcnet: én sosem kapcsoltam ki a wifit éjszakára. Szóval anélkül nem tudom itt milyen.
-
Keksz
senior tag
Uj facebook app-ot felraktatok mar? Nem "szar"? Mukodik rendesen?
-
kenny123
addikt
Szerintetek kiválthatja a messenger appot, van mar olyan jó?
yo
-
szokeherceg
aktív tag
Van még egy hónap garanciám a tmobilnál, de nem akar semmi baja lenni az i4nek.. Pedig már 3szor cseréltettem, de ez nagyon bírja.. Van vmi tuti tipp mivel vághatom haza? Szeretném egy évvel meghosszabbítani megint a garit.
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
StLui
veterán
válasz szokeherceg #17627 üzenetére
Mit küzdesz, mennyi energia, időbefektetés. Én meg 2 éve használom és kész
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
M@te
senior tag
féltéglával...
annyira nem bírom az ilyet. tipikus magyar mentalitás. ha svédasztal van akkor még hazára is csomagolok..[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
madgie
titán
Ha ennyire para, hogy lejár a gari, akkor add el a mostanit, vegyél egy kis ráfizetéssel egy cseréltet, vagy pár hónaposat
-
manchester85
veterán
válasz szokeherceg #17633 üzenetére
Ha már 3szor cseréltetted, tehát ez a 4. iPhone 4-ed, akkor hova a francba akarsz még garanciát? Ebből már 4 év garancia kijöhetett volna.
i6 Silver
-
szokeherceg
aktív tag
válasz manchester85 #17634 üzenetére
volt egy ami nemvolt nálam 24 órát se
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
pcnet
addikt
Basszus emberek! Ennyire hajalmosak elromlani az iPhoneok? Nem lehet itt mást olvasni, kipurcant az akksi, beesett a power gomb, beporosodott a kijelző... Xar az iOS frissítés, kilép FB app, nem működik a fényerő szabályzás, szivat iTunes stb... Tök para! Nem trollkodni arok, de ilyen készülék minőség és bugos op rendszer mellett miért képesek emberek 2 napot végig ülni, hogy lehessen egy iPhonejuk???
-
Blyan
félisten
Fogyóeszköz, mint minden más. Nekem ugyan csak féléve van iPhone-om, az is két különböző modell, de egyikkel sem volt semmi bajom. Az meg, hogy egy alkalmazás, néha bugos lesz, hát... ez bőven előfordul, ráadásul nem általános jelenség, mert többeknél volt hibátlan, mint sz@r.
Blaise: ahogy tetszik mondani.
Mondjuk ez azért más termékekre is igaz.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
DanielK
addikt
Blaise megelőzött, de ez a mondandóm nekem is. Képzeld október 5-e óta használok egy i5-öt és semmi bajom vele, csak ezt nem írom ide minden nap.
Jó az iPhone 5-öm...
Jó az iPhone 5-öm...
Jó az iPhone 5-öm...
Jó az iPhone 5-öm...
Jó az iPhone 5-öm...
Jó az iPhone 5-öm...
Jó az iPhone 5-öm...
Jó az iPhone 5-öm...
Jó az iPhone 5-öm...
Jó az iPhone 5-öm...
.
.
.[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Üdv
i5 tulajok, bumper a jobb vagy a tok?
és ha igen, melyiket ajánlanátok?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
pcnet
addikt
válasz Turbomann #17639 üzenetére
Nem trollkodni akartam, nekem is van 2 iKütyüm, nekem sincs bajom egyikkel sem szerencsére. 5.1.1 stabil. Csak fura, hogy egy "kis közösségben" ennyi a panasz. Téma off, mert tényleg nem vita szítás a célom, csak leírtam a gondolatom. Meg bennem van a félsz. Egy somogyi 12 ezres kisvárosban élek és kellemetlen élmény lenne egy gariztatás.
-
Asbee
veterán
Facebook nálam is megjavult. Az olcsó vaterás átlátszó tok helyett meg beújítottam egy ozaki icoat fame success tokot. A vaterás sz@rt sem ért, ez már rendesen illeszkedik, nem lötyög semmit. Igaz kicsit vastagítja a telót, de a fogása jobb is lett . Előlapi fólia is volt hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Menjél be egy merci szervízbe, és egy csomó elromlott mercit fogsz találni, meg esetleg a tulajdonosaikat, akik érdeklődnek mit lehetne tenni. Ide is nem írok be ha nincs gondom, nem akarok valami újat kipróbálni stb.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest