-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadernagyúr
senior tag
Ha jobb időben használom,akkor egyáltalán nincs probléma vele és nem is merül gyorsan
PSN: joskovagyok199
-
Noxy
veterán
válasz galaxys80 #154849 üzenetére
Apple szerint ez természetes, ...
Meg minden olyan gyártó szerint is, aki ilyen akkumulátort használ az eszközeiben.
Mit veszel helyette, ha ez szomorú?
Galaxy Note 7-t? Melegedni mellette amikor kigyullad?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Sipka81
tag
erre valaki?
-
madle
őstag
válasz Litta08 #154848 üzenetére
MacOS-en CoconutBattery-vel nézem a ciklus és az akksi életet. Egyébként visszatérve az akksi vs hideg témára, csak ilyen esetben kapcsol ki, 3 év alatt nem vacakolt, csak a hőmérsékletnél játszotta ezt el, a 640 ciklussal és a 88%-os élettel az akksim átlagos használat mellett, egy egész napot végigmegy.
Új kora óta van nálam. i5s -
Nescafé
őstag
Ios 10.2.1 beta 3 public elérhető.
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Egy buta kérdés. Cserélném az 5s-em egy i6-ra, az lenne a kérdésem, hogyha most nyomtam egy iCloud mentést az 5s-en, kijelentkeztem rajta iCloudból, akkor a 6-ra fel tudom majd dobni ezt a mentést, ha azonos a szoftververzió?[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
domojko
senior tag
válasz Tibee86 #154830 üzenetére
Ezek szerint az én SE-m is hibás ezen része. Szombaton a -20 fokban 1 órán keresztül a telefon szolgáltatta a világítást a zseblámpa funkcióval. És nem a meleg kezemben, de még csak nem is a zsebemben volt, hanem hideg téglán, amíg én tüzifát pakoltam a sötétben. És közben nem kapcsolt ki.
De gondoljuk tovább picit a dolgot. Ha jol emlékszem volt valami olyan hír, h az amerikai hadsereg lecserélte a mobil telefonjait, és iPhone-okat vásárolt mert az androidok nem voltak megbízhatóak. Szoval azért ha belegondolunk, a katonák csak 0-35 fok között kommunikálnak.
Szerintem ez hogy normális jelenség egy nettó baromság. Szoftveres vagy hardveres esetleg mindkettő probléma van a háttérben. Csak persze könnyebb és mindenképp olcsóbb azzal takarózi h megadták azokat a paramétereket amik között rendeltetésszerüen működik a készülék. Ha ettől eltérnek a környezeti paraméterek, mossák kezeiket.
Nekem is, mint ahogy sokaknak itt, volt már egy pár készülék a tulajdonomban, de ilyet egyikkel sem tapasztaltam hogy kikapcsol mert 0 fok alatt van a hőmérséklet.[ Szerkesztve ]
-
bjergerking
tag
Nekem is kapcsolt mar ki nagyon hidegben tobbszor is az 5S-em, de jellemzoen akkor, amikor az akksi mar amugy is lemeruloben volt (20% korul), amikor viszont volt benne kraft akkor en is rengeteget nyomkodtam a hidegben es semmi, szerintem ezert van az, hogy valakinel jelentkezik ez a problema es valakinel pedig nem.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz bjergerking #154863 üzenetére
Írtam, hogy nemrég 18%-on teszteltem -14 fokban.
-
-
Luser2000
addikt
Segítsetek ki egy információval, járatlan vagyok iPhone ügyekben.
Ha egy T-s készüléket egy hivatalos Apple bolt garanciában kicserélte egy újra, akkor az független készülék lesz? (Nem szeretném aktiválni / bekapcsolni, hogy ezt ellenőrizzem).
Köszönöm, üdv.:
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Tujmos
tag
Remélem jó helyre írok a problémámmal és tudtok segíteni
Van egy iphone6splus-om , kaptam hozzá egy sony sbh54 bluetooth headsetet. Párosodtak gond nélkülés most nem tudom hova tenni a piciket, kirakja a fejhallgató ikont a felső sávba a telefon, megy a zenelejátszás, a zenelejátszás irányítása, telefonálás, de a telefonomon a billentyűzet nem működik, olyan mintha egy külső billentyűzet lenne rákötve a telefonra és ezért nem engedi előhívni a billt a programokban. Valaki tapasztalt már ilyet esetleg?
Próbáltam restoret, nyomtam factory resetet a headseten, de semmi.. -
vimes
senior tag
Sziasztok,
A1456-os iPhone 5C, milyen magyar hálózatokon működne? Az eladó azt írja a hirdetésében, hogy:
"That means it will work with a valid SIM card from any GSM Network worldwide." Viszont nem vagyok én ebben 100%-ig biztos. Vagyis abban igen, hogy telefonálni tuti lehet vele, de menni fog az itthoni 3G/4G hálózatokon? Nem probléma, ha nincs 4G, de a mobilinternet miatt, ha nincs vele itthon 3G legalább, akkor nem is kell. Láttam a linket a leírásban hozzá (azt hiszem ez az), de nem igazán vagyok járatos a témában. Ha ránézne az oldalra egy hozzáértő, azt megköszönném. Még egy dolog: Telenoros vagyok."Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
domojko
senior tag
válasz Kbali #154866 üzenetére
Rendben, akkor tovább megyek. Szeptember 1 óta olyan a munkaköröm h este 7-től hajnal 4-ig kinn vagyok a szabadban. Megegyezhetünk h azért voltak vannak mostanában hidegek. Akku töltöttségtől függetlenül, egyszer sem kapcsolt ki a telefonom. Egy műszak alatt átlagban 30x veszem elő a telefont, és nem 1-2 percre. Persze most lehet azzal jönni h mert a zsebemből veszem elő és ott nincs olyan hideg. Ok, de a panaszkodók többsége már úgy veszi elő a telefonját zsebből h ki van kapcsolva. Akkor most miről is beszélünk? Normális jelenség h kikapcsol? Nem. Ha normális lenne akkor mindenkinél ki kellene h kapcsoljon. Itt biztosan hardver vagy szoftver probléma vagy mindkettő van a háttérben.
A hadsereg nem csak harctérből áll. Szerintem a harctéren kívül is használnak telefont, még 0 fok alatt is. -
bepe79
addikt
Kérdés: honnan tudok biztosan eredeti spigen tokot rendelni az i5S-emhez (most is van egy spigen rajta, de szerintem nem eredeti, másrészt két helyen már picit elpattant (némító gomb és lightning csati) pedig egyszer sem esett le, harmadrészt pedig néha picit lecsúszik a zsebemben a készülékről. 2 helyet néztem:
1., http://stylebolt.hu/sgp-slim-armor-s-iphone-se-5s-5-tok.html
Itt 8980 Ft ( ! ), amit kicsit soknak tűnik, viszont lehet, hogy eredeti (még itt sem biztos)és a
2., https://www.spigen.com/collections/iphone-5s-5/products/iphone-5s-5-case-slim-armor-s?variant=1162051877
ez biztos, hogy eredeti, 25 dollár, amire esetleg még rájön szállítási költség, meg 2-3-4 hét, mire ideér (gondolom én)Vagy van olcsóbban valahol? Mit ajánlotok?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
kchris78
veterán
válasz domojko #154876 üzenetére
Itt a lényeg. A harctéren nincs is GSM hálózat (vagy nem arra fognak építeni), ott kicsit stabilabb dolgokat használnak, nem pedig a civil felhasználásra tervezett GSM-et... Még a rendőrök / mentősök / tűzoltók sem a GSM-et használják elvileg hanem van TETRA rendszer nekik.
-
Subimp
tag
Sziasztok!
Ma kicserélték az akkumat, délben hoztam el, a Battery life szerint tökéletes. Viszont változatlanul gyorsan merül a teló, nem értem miért. Tudnátok segíteni, hol keressem mi meríti ennyire gyorsan? Most néztem, használat nélkül 5 percenként 1 %-ot csökken. 5S, 10.2.
-
galaxys80
veterán
A fene egye meg. Hívtak vodafone-tól, hogy lassan lejár a hűségem és vehetek már új telefont.Ráadásul az évek után most 15.000 kedvezmény is jár. Pedig isten bizony nem akartam még. De most bennem lett a bugi.
[ Módosította: radi8tor ]
-
t-zotya
csendes tag
Olyan problémám lenne h van 2db iphone készülékem 1 appla id-hez volt csatolva. Most annyi lenne a változás h az egyiknek új apple id kellene. Telóból apple id-ből kijelentkezve telefon visszaállítva minden törölve mintha a oltból hoztam volna ki. Na akk kezdjük a kezdő lépéseket minden happy ameddig mekérdezi h akarja használni a telót újként vagy meglévőként. Na rámegyek h újként írja h nem tudok regisztrálni többet fiókot keresem fel az apple oldalát és ott regisztráljak ez meg is történt e-mailen aktíváltam meg minden probálok bejelentkezni de azt írja ki h nem lehet bejelentkezni és vissza dob az elejére.
Valakinek ötlet tanács h mit tudok tenni h új telefonként tudjam használni más apple id-vel.
Előre is köszönöm a segítséget. -
A guru
addikt
Sziasztok! Power bankot vennék 5000-10000 mah-est szeretnék, melyek a legjobb ár/érték arányú, ajánlott márkák? Köszi a segítséget!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Alcor Snugbook kibeszélő
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Renault, Dacia topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Android játékok topikja