-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz padi68 #154483 üzenetére
keress egy Samu S5minit/Sony Z1-2-3valamit használtan szóval valami Gorilla Glass kijelzőset és vízállót
túrázásra biztos nem vennék 90e-s telefont aminek karcolódik a kijelzője az alu ház rosszul tűri a leejtést
de nem vagyunk egyformákne fagyjon, ez inkább Op rendszer kérdése mint telefon márkáé szerintem
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
DJosef
őstag
Ha van felesleges 90.000 Ft-ja az embernek befektetesnek megveheti, aztan 15-20 ev mulva kitudja mennyit er egy bontatlan i5s.
Forget about it
-
apple87
senior tag
Sziasztok!
Iphone 7 est vagy 6s-t nézegetek!
32gb Elég álltalános felhasználásra?Szeretek fotozni, videot keveset csinálok, zenét nem hallgatok telefonon.
-
buci30
addikt
IPhone-ra van ugye a barát app.
Van olyan amin ugyan úgy tudom hol a másik fél csak neki Android telefonja van?
Gondolom ugyan ez nincs de olyan ami mind kettő rendszeren kompatibilis?A lényeg vegulis az lenne hogy én tudjam az android telefon hol van vissza felé nem fontos.
Ezt megtudom oldani valami programmal ami az androidra teszek és én az iPhone-on lattom?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
StLui
veterán
-
r.3.14
újonc
Sziasztok! Tud nekem valaki mondani egy MŰKÖDŐ programot, amivel iphone-ról PC-re, majd később arról Iphone-ra, vagy akár Androidra tudom menteni a Whatsapp és Viber üzeneteket és ami még XP-n is elfut? Köszi előre is, BUÉK! (szr.3.14@gmail.com)
-
kavarc
aktív tag
Szerintem ne személyeskedj.
Továbbra sem működik megbízhatóan a gmail, pedig tegnap újratelepítettem a 10.2-t a telefonon.
Pont azért szeretném tudni mi baja, mert mások szerint ez működik.
Mivel tök új számomra a rendszer, ezért kérdezek. Nyilván van valami oka, amiért nem működik; ezt szeretném kideríteni. Lehet hardveres a probléma, az is lehet, hogy szoftveres. Ezért érdeklődtem a pontos beállítások után. Bár az outlook app-ban nem sok mindent lehet állítani (pl. azt sem, hogy push üzeneteket kérek, vagy kézzel szedje le). Lehet máshol kellene valamit beállítanom.És nem besírok. Viszont, ha ennyi pénzt adok egy okostelefonért, akkor azon joggal várom el, hogy működjön minden, aminek egyébként működnie kellene. Ha valami gond van, vagy valamit nem értek, kérdezek. Ha neked ez sírás...
Szóval szerinted miért nem működik nálam rendesen a gmail push? Talán vigyem szervízbe, vagy adjak fel egy hibajegyet rá?@bigdady: köszi a megerősítést. Akkor biztosan nálam lesz valami gond.
-
Noxy
veterán
válasz kavarc #154528 üzenetére
2x kérdezted u..ezeket. 2x kaptál is válaszokat. Többen is megerősítették hogy működik.
Én leírtam hogy az iPhone gyári e-mail App-ban megy az Outlook push.
A Google leveleid meg irányítsd át az Outlook, vagy az iCloud-s címemre és lesz PUSH. + így elég csak 1 e-mail klienst használnod. ( Ez is a kikötés volt a részedről)
Ilyen hardver hiba meg nincs az iPhone-n hogy nem megy a push.
Vagy a net nem ok, vagy user error.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, kártyafüggetlen telefont ugye nem tilthatnak le ?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
bubi92
őstag
hejho
az a kérdés merült fel bennem, hogy azok a dokkolók amik pusztán egy lightning csatiból állnak, azok nem gyilkolják meg a telefon csatlakozóját hosszú távon?
-
Ragnar95
félisten
válasz bubi92 #154533 üzenetére
Nem, mi baja lenne egy ilyen dokkolótól a csatlakozónak? Családban 2 éve van használatban lightningos dokkoló, semmi problémája nincs egyik vele használt telefon csatlakozójának sem.
[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ngtx
aktív tag
Szeretném lementeni a telefonomról az üzenetek,naptár,jegyzetek tartalmát valami külsős ingyenes programmal a gépemre amit majd később vissza tudok rá tenni. Mivel lehetséges ez?
Igen tudom,hogy Icloud tárolja,de újként szeretném a telefont vissza állítani.
[ Szerkesztve ]
apple user
-
Franky2Ster
senior tag
Akkumlátor figyelésére mit ajánlotok fizetős is lehet?
-
törölt tag
Sziasztok, iCloud menti az iMessage uzeneteket is amit egy telefon resetnel visszatudok hozni iCloudbol?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest