Új hozzászólás Aktív témák

  • radamsky

    senior tag

    invitel területen vagyok (vác) jo másfél éve van 3 az 1-be csomagom. ergo Invitv, telefon net

    mikor betették az invitv-t kezdetekbe tökéletes volt, ergo gyorsan váltott, és a visszanézés is jo volt. Ha megállítottam az adást és folytattam tökéletes volt, ergo meg voltam vele elégedve, a kép is jo volt.

    na mostanába egy kinszenvedés, mind a net mind az invitv

    a net szakadozik van amikor 1 nap 10x van mikor csak 1-2x. Helpdesk mondta hogy naponta 1x megszakad hogy ip-t adjon. Na ja 1x boldog is lennék, no de 10x??, érdekes már vagy 8 éve van invitel nettem a szakadást hírből se ismertem, egészen az elmúlt 2 hónapig, most se online játék nem megy, se pl online pókerezni se tudok, mert leszakadok

    A tv pedig egy borzalom, beragad a váltásoknál, a visszajátszás menetközbe leáll, ha megállítom az adást és folytatom a hang és a kép elcsuszik, 2-3 orán keresztül megy a tv egyszerűen befagy az adás, váltani nem tudok, EPG be se jön.

    modemcsere már 2x megvolt, volt egy tilgin, aztán hoztak egy thomson-t (ekkor kezdődött a netszakadás), majd hoztak újra egy tilgin-t.

    Szerelővel beszéltem központi hibára mondja ezt a tv szakadást, ergo sok az user és nem bírja a központ.

    Ma újabb bejelentés lesz, a hétvégén átkábeleztem mindent, hátha a bejövő vonal kábele valahol hibás, de a hiba fennáll.

    Felmondani nem tudom, mert ugye hűség van, meg ahogy nézem alternatíva sincs nagyon, mérges vagyok mert 10-11 ezer forintot fizetek egy olyanért ami a feladatát nem látja el, ergo ezzel az erővel az ablakon is kidobhatom a pénzt.

    már bánom az újabb tilgin cserét, mert ezt a szar eszközt egyszerűen nem lehet beállítani, wirellessel nem tudok a másik számítógépre csatlakozni. Ip címileg látja a másik gépet ha kell ütközni is tudok vele, de nem látom a megosztásokat

    ááh, borzalom mostanában az invitel, és ahogy kérdezem a környékemet, majd mindenkinél hiba van (nettszakadások, tv rossz)

    csak tapasztalat vácrol ha valakit érdekel:D

    bírom az olyat mikor 15 után kijön a szerelő, majd ugye elmegyek utána, és este kipróbálom max. 1 órát, másnap meg felhívnak hogy ugye megoldódott a probléma??
    vagy pénteken bejelentem és hétfőn felhívnak hogy megoldódott e a probléma?? Mégis mitől??

    lezárják a hibát én meg 3 napra már csörgök is hogy a hiba még fennáll:D

Új hozzászólás Aktív témák