Új hozzászólás Aktív témák

  • Dandris

    tag

    Sziasztok.

    Ha valakik nyomdai előkészítéssel (corel, adobe progik), reklám filmek utóvágásával meg egyéb grafikai munkákkal foglalkozik, és játszani is nagyon szeretnek (BF multi, SW multi, de single game is együtt, verseny ki hamarabb tolja ki 100%-ra) az anyagiak úgymond mellékesek, és 1 géppel szeretnék megoldani a nagy feldolgozó teljesítményt és jó játék teljesítményt, akkor ez a hedt platform nekik szóba jöhet?

    5 fős csapatról lenne szó, 5 gépről, egyformákról, most is így van. Jelenleg x99-en vannak, asus x99-e ws lapok, 5960x procik, 128gb ram, 980Ti sli, meg pcie ssd-k tömegével.

    Amit nézegetnek, és a kérdés felmerül, az mondjuk így nézne ki: asus ws x299 sage lap, 128gb ram és itt jön a proci kérdés, jó lenne a 7980xe, ott sok a mag, de játékra meg jobb a sok Ghz.... itt jön a tanácstalanság.

    Szerintetek?

    Van olyan felállás is, hogy asus WS C621E sage lap, és mondjuk két 8 vagy 12 magos xeon procival, ezek 4.2Ghz-re boostolnak (náluk komoly vízhűtés van, az nem gond) itt mehetne a lapra ram dögivel, kérdés használja -e a játék a 2db procit, vagy csak egy procit használ?

    Szóval megy a matek, és szeretnénk tőletek tanácsot kérni.

    köszönöm
    üdv

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák