Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz flash- #2048 üzenetére

    Köszi a választ, értem, hogy mit akarsz mondani de akkor is túlzónak találom azt, amit írsz:

    Alaplapra azt mondod tuning esetén minimum 30-at kell szánni, ami 15 ezer többletet jelent. Sima lga 1155 i7 alá meg 15ért veszel ATX lapot? Hol? Milyen típust? Azt is szem előtt tartom, hogy SSD is van a gépben és szükségem van sok USB portra is.

    Gyári hűtőt i7-en hagyni? Még az E8400-asról is cseréltem a gyárit, mert sokat megy a gép, ha alap órajelen-feszen is van nagyon melegszik gyári hűtéssel, tudom mert egy évig az volt rajta, izzadt is rendesen. Szóval a gyári hűtőt mindenképp cserélni kell szvsz pláne ha több órás renderelési feladatokkal is megbízom.

    PC házamat megtartom ami jelenleg egy Raidmax Ninja, szerintem ennek tökéletes a hűtése semmivel sem találok jobbnak egy mostani 20-30k-s házat.

    Erősebb táp, ami szerinted "15-20 ezer forintos felarat jelent tehát olyan 20 -25 ezer minimumárat" tehát te egy lockolt i7 és egy GTX 770 mellé tudsz venni 5-10 ezerért tápot. Megmutatod melyikre gondolsz ilyen árban?

    Mindenféle ellenségeskedés nélkül kérdezem mindezt, csupán kicsit túlzónak gondolom ahogy ezt fent is írtam.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák