-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Na meglett a W530! Viszont a problémám a következő: raknám át a billentyűzetem és az msata ssd-m erre ez a látvány fogad: [kép] El van nyalva a csavar feje. Mit lehet ezzel tenni? Hiába nyomom rá erősen a csavarhúzot, nem mozdul... Nem merem már jobban erőltetni. A másik csavar simán kijött...
-
Xero
nagyúr
válasz Tikakukac #96559 üzenetére
Vagy lehet vadulni és ha annyit enged az anyag egyel nagyobb csavarhúzót beleütni. Maybe a fentebb említett gumi vagy valamilyen ragasztó is játszhat.
Anno én a 2007-es MBP-val szívtam így pasztázásnál, amikor kiderült, hogy az alaplap csere után az egyik csavart elnyalták, a másikat pedig vissza sem tették a hűtőbe. Én meg nem értettem miért melegszik túl.
-
Tikakukac
titán
Ja, hát bármi jöhet. Nekem is heti szinten kell okoskodni, volt itt már minden amit el lehet képzelni és műhelyben van. Azt viszont rendesen elagyalnám, aki visszateszi a már félig nyírt csavart, az tuti.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Feenyx #96556 üzenetére
Esetleg egy ilyen [link] fogóval megpróbálni megindítani.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Feenyx
aktív tag
Sikerült megoldani Sajnos a gumis és pillanatragsztós trükk már nem jött be. Egy lapos fejű csavarhúzónak lett "kivésve" hely és így sikerült kiszedni. Végre át tudtam rakni az msata ssd-t és a billentyűzetet is. Úgy hogy most már belakom a gépet Komoly gép amúgy még a T430-hoz képest is. A kijelző fényévekkel jobb és a hűtése is Meg persze a K2000m is i7 kombónak is van ereje
-
Feenyx
aktív tag
Viszont most veszem észre, hogy a tápegység gépbe csatlakozó része más mint T430-nál. Van rajta két kis horony, míg a T430-nál teljesen kör a csatlakozó. Van esetleg átalakító ehhez? Azért kérdezem mert a T430-hoz van egy dokkólom és nem lenne rossz ha tudnám vele használni
-
azbest
félisten
-
Tubi2
senior tag
Én hiába tettem a batman csatis 4338 dokkba a T420-at, az nem töltött 170-es táppal. .
[ Szerkesztve ]
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
Ed_007
aktív tag
Véletlen szembejött velem ez a Dell hirdetés:
https://www.usanotebook.hu/laptop/dell-xps-15-ultrabook-9560-xps15full/P57316?gclid=EAIaIQobChMI5oWosM-C2wIVS4-yCh20UwZ-EAEYASADEgL1nPD_BwE
Francért nem tud a Lenovo valami ilyen gépet csinálni...
Nem szeretem a Delleket, kényelmetlennek találom a billentyűzetüket, amelyet általában nem is honosítanak, és mindig van egy vagy több bosszantó (vagy számomra legalábbis: idegesítő, KO kritérium) részletmegoldásuk, de a gépeik műszaki tartalma előtt fejet kell hajtanom. Ráadásul 15"-os gép, még sincsen NumPad a billentyűzeten (ez számomra nagy piros pont )
Lelépték a Lenovot, úgy érzem... -
carr
őstag
Reggel kihoztam a gépet a konyhába, este akku+220 ment a vízhűtés kiszerelés, és alaplap, asztali pc bontás meló... erről szólt a
yamaha erőssokol rádióból a zene...
Aztán gondoltam amíg elkészülök, hogy induljon a nap, bekapcsoltam, majd ott is hagytam, hogy zenéljen tovább. Budiról csak azt hallom, amit nem szeretünk, 6% akku töltöttség kritikus csilingelés.... A zárlatos nem fenntartható, villanykörte elméletes jó kur.. anyukáját a tervezőnek.
Vegyünk új akkut. Persze, gyártsunk szemetet.! :@edit:fentit nézem helyére. + a dvd helyére egyet.
[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
-
Tikakukac
titán
Ilyenkor döbbensz rá, hogy milyen idős is lettél... mikor már van múltad és tudsz éveket repülni a szakmai krémben
Szóval az van, hogy rendes utángyártott meg felújított akkut én még se szerszámgépben se notiban nem láttam. Vagy idióta lesz és néha baromságokat csinál vagy nagyon hamar kivérzik. Egy középkateg szerszámgép ára pölö annyi, mint a nagyobb akksi bele. Sokat elmondd, hogy az utángyártott ennek a negyede. Olyan is.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Nem félhalott akkut kell venni gyáriból és nincs gond.
Tartósságot passzolom. Ilyen jellegű garis intézések mindig furán végződnek, 2 esetem volt ami sima volt, minden más döcögős, hogy hát nem megfelelő használat. Szakmabeliként nálam nyilván ilyenkor szemforgatás szemöldöközés és vihogás van. Olyankor érződik, hogy ez nem az a nap, amikor ez megúszható.
-
carr
őstag
válasz Tikakukac #96591 üzenetére
Gyk. az esélyem a kifogásra a nullához konvergál, így pláne, hogy asse tudom hol keressem. Plusz, ez is 90%-on van battery check szerint, mégis látod, hogy szopat. ~90%ról 6%-ra esik bootolás után (10mp)
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Tikakukac
titán
Akkor reset. Olyan nincs, hogy 84% ugrás legyen benne és jól is mér.
Ebay, vatera, jófogás, apró. Nekem ma sikerült főni gépébe is szerezni akkut meg az asszonyéba is. 93 és 95%-osak. Gyáriak. Bolti ár ötödéért.
-
carr
őstag
válasz Tikakukac #96593 üzenetére
Most toltam az 5. resetet mióta nálam van!!!
Ezért idegel, hogy azt mondja 78% a health... közben meg vagy 10...
Érted má?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
celafat
aktív tag
Egy Thinkpad T400-as gépem van. Le lehet valahogy kapcsolni az értesítő ledek fényét a gépen?
-
hankpoke
tag
Sziasztok!
Kérnék egy "kis" segítséget.
Jó öreg X220-as élettársam gyári vinyója feldobta a pacskert, ezért működő munkagép nélkül maradtam.
Tudnátok abban segíteni, hogy egy tetszőleges HDD-re/SSD-re hogy tudnám rávarázsolni a gyári oprendszert?
Nem volt lementve recovery partíció, így valahonnan szereznem kellene...
Várom a tippeket, hogy ebben az esetben merre érdemes menni.
Köszönöm -
Tikakukac
titán
válasz celafat #96597 üzenetére
Ha a visszajelzőkre gondolsz, nos, kikötni esetleg, vagy húzni rá belülről egy adag szigszalagot aztán csók.
hankpoke: Biztos akarsz gyári rendszert? Megtömve minden baromsággal?
[ Szerkesztve ]
-
celafat
aktív tag
válasz Tikakukac #96599 üzenetére
Arra gondoltam. A szigszalagra én is gondoltam végső megoldásként, de reméltem, hogy valahol ezeket le lehet kapcsolni. Bár már az is jó lenne, ha kikapcsolt gépnél teljesen kikapcsolna a gép és nem világítana a visszajelző, hogy 220-ról megy. Meg az is zavar, hogy kikapcsolt állapotban 4w-t fogyaszt, ezt elég soknak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Óra topik
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Eladó egy bontatlan új Lenovo ThinkPad X3 Gen5 üzleti notebook
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL PRECISION 7550 Tervező, Gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest