Új hozzászólás Aktív témák

  • vimes

    senior tag

    Sziasztok,

    Tanácsot szeretnék kérni, mert bődületes nagy f*szságot csináltam :(

    Röviden el szerettem volna adni az X220-ast, és felkészítvén arra, hogy eladjam, gondoltam minden portot, csatlakozást, stb. átnézek rajta, hogy megfelelően működnek-e. Azt tudni kell, hogy a gépen a DisplayPort csatlakozójából ki van törve egy darab, megmondom őszintén fogalmam sincs, hogy így vettem-e, mert ezt csak jó fél évvel később láttam, mert nem használom egyáltalán a DisplayPort-ot, csak a 15pin-es hagyományos VGA-t, de ez nem is lényeg. Szóval hiányzik belőle egy darab, de az összes pin/tű "megvan" ennek ellenére.

    Szóval gondoltam azért kipróbálom egyszer legalább, hogy mi újság van, hogy ne írjak valótlant a hirdetésbe. Szóval vettem egy DP/HDMI átalakítót. Ma reggel gondoltam ki is próbálom, bedugtam a DisplayPort-ba a megfelelő végét, és viszlát. :W Még a HDMI kábelt sem volt alkalmam bedugni az átalakító másik végébe, szóval gondolom nem az átalakítóval volt gond, hanem a DisplayPort lett hibás, akkor, mikor kitört belőle az a kis darab, bármikor is történt.

    Helyzet: se kép, se hang. Ha rádugom az adapterre a gépet, az akku LED felvillan a fedlapon, ahogy kell, de be nem kapcsol. Az már tuti, hogy így az alaplap kuka. Hogyan lehetne megmenteni (belőle valamit)? Egy alaplapcsere segítene/megérné egyáltalán? Vagy tudok a gépből egy kis pénzt csinálni, ha megbont(ta)tom, és eladom a működő alkatrészeket (pl. kijelző, memória, stb.)? Mondjuk az is jó kérdés, hogy egyáltalán túlélhette bármi is a gépből? köszönöm :R

    "Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!

Új hozzászólás Aktív témák