Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz YumeD #50932 üzenetére

    A 2005-ös gyártású R52-m (amit most a nyáron cseréltem T500-ra) zsanérja sem lötyögött - az cserébe kb 1-2 éve fogta magát és elpattant egy felnyitásnál a jobb oldalon. A bal zsanér az még tart annyit hogy felnyitva stabil a kijelző, de félig lecsukva már lehúzza a súlya, és túlságosan kinyitva is lebillen fekvőbe. (Még jó hogy pont a normál használati nyitás tartományában stabilan tartja).
    Viszont tény, hogy amit én használtam azt a gépet, nem csoda, hogy ennyi év alatt már kezd kiöregedni. Most nyugdíjas anyukám megörökölte. Nála asztalra fixre letéve még fogja bírni sokáig. ;)
    Viszont kíváncsi leszek a T500 mennyit bír. (Igaz, hogy használtan vettem, majd 5 éves ez is, de látszólag nem nagyon volt ez használva, csak kb minden ünnepnapon :)) nálam viszont már kezdi megszokni a kemény használatot. (Ez nem azt jelenti, hogy hóban,fagyban,sárban - hanem hogy sokat dolgozok rajta, szinte mindig megy, és a melóba is cipelem magammal).
    Kicsit eleinte aggasztott, hogy ilyen lötyögős a zsanér, de ha ez nem egyedi eset hanem "ez ilyen" akkor nincs mit tenni, csak remélem nem fog ettől jobban "belibegni".

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák