Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Akik a WIFI kártyával bajlódnak:

    1. Azért látod továbbra is 12-es meg 13-as verziószámot a 14 felrakása után mert ez egy driver csomag. Amibe benne van a 3945-től kezdve a 4965-ön át 5100, 5300....stb (a sor hosszú) az összesnek a drivere. Ez önmagában még nem magyarázat, de a lényeg most jön. A csomag verziószáma frissül ugyan és sokan boldogan teszik fel a legújabb verziót a 3-4-5 éves WLAN kártyára, a gond csak ott van, hogy a changelog-ot senki nem olvassa el. Pedig abból kiderülne, hogy bizony a 3945-höz a driver megállt a 12 (vagy tudom is én mennyi) verziónál. Ez elég megtévesztő és szemét dolog az Inteltől...tessék bedönteni a gyárkaput.

    2.
    Nálam T61-ben 4965 ketyeg a 13.4.0.139-es driverrel. (Ami tudomásom szerint ehhez a kártyához az utolsó, de ebben nem vagyok biztos)
    Az fenti problémákat én nem tapasztaltam még korábbi driverrel sem.(win7 x64)

    Nálam olyan felhasználás szokott előfordulni, hogy Ad-hoc Wifi hálózaton egy másik T61-ről nézek egy 720p-s HD filmet...(mkv konténer ha valakit érdekel) Na ott tisztán látszik, hogy amint 15-20Mbps fölé megy a film bitrátája már laggol...de ez egyértelműen sávszélesség probléma...Ez ennyit tud.

    [ Szerkesztve ]

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák