Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz sutszi #115091 üzenetére

    Beszéljünk. Elmentem terepre, a nagyjából 20 ciklusos akksival rendelkező tüftig gépem 52%-nál azt mondta, hogy 5% és akkor most ő kikapcsol. Én meg ott állok ügyfélnél, hogy hát hölgyek és urak, bevallom, töltőt nem hoztam, mert mégis minek 1 órás melóra, hoztam elég szerszámot, arra nem gondoltam, hogy az alapvető funkciók hiányán felül már ez is gondot okozhat. Ja igen ez a restart után jött, mert szerencsétlen nem tudja kezelni a dokkos ethernet, saját ethernet és a wifi kari közötti váltásokat. Mert ez olyan megugorhatatlan dolog. Bezzeg a kártya konfigja alatt 12 oldal van, olyan funkciókkal, amiket a google is alig ért meg, de kellettek. Mind.

    Mit tegyek? Legyen az mint szervernél, hogy 2 gyártó cuccait hordom magammal és mindegyikből kettőt-hármat, redundancia rulez? Az érdemi megoldás?

    Gyerünk, adj akkor komoly és valós segítséget: itt vagyok b@zdmeg lassan 15 év tapasztalatával, ülök a qrva székemben és az van, hogy 12-13-14" méretben, egy szutykos 4 magos U procis gépet szeretnék, ami működik dokkról, nem főzi le a kv-t, nem hullik szét, a kijelzője tud annyi fényerőt, mint egy random nyomorék konzumer 10 évvel ezelőtt, a gombok nem hullanak le, stb. stb. szóval ezeket a roppant magas igényeket kell megoldani. Régen 70k-ból vettem gépet, aztán lett 150, most 250k. Mennyi legyen a keret ezekhez a brutális elvárásokhoz használtan? :B

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák