- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #114450 üzenetére
Nem ritka, nem fullos, nem különleges.
Én most tabletes x-eket rakok ki sorban. Na mivel azt kilőtték a rendes átforgatós tablet az kuriózum.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #114452 üzenetére
Onnan lőttem a T60p-t
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
Ogard
tag
-
félisten
-
Tikakukac
titán
-
ivana
Ármester
válasz FoxiestFox #114458 üzenetére
Ezerszer ergonomikusabb az Ansi billentyűzet. Én mindig kicserélem a régi T420-amban elcseréltem, most vettem egy X270-et abba direkt vettem egy us billt.
-
félisten
válasz ivana #114460 üzenetére
Pont ellenkezőleg látom. Semmi pluszt nem ad, viszont elvesz.
Eleve egy órási design flaw hogy az enter fölötti karakterbill nagyobb kell hogy legyen mint az összes többi, mert amúgy nem adná ki a széléig.
Ez ilyen omegalul kategória már vizuálisan is, nem értem az IBM hogy fosta ezt így ki annak idején de ultra cink.
Túl hosszú bal shift, túl hosszú jobb shift (sajnos utóbbit iso sem úszta meg), nyomin kicsi enter.Az igazság számomra az iso-ansi között lenne, nagy enterrel, kisebb shiftekkel.
-
donjohnson
addikt
válasz thotzoltan #114463 üzenetére
itt a Részletek fülön a legördülő menüben válaszd ki, hogy Hardverazonosítók.
ott lesz majd egy kriksz-kraksz szöveg, amit ki tudsz guglizni, hogy milyen eszköz, milyen driver kell hozzá.ilyesmi:
ACPI\VEN_INT&DEV_34BBThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
simonjoe
őstag
-
Tim82
félisten
válasz thotzoltan #114466 üzenetére
A hardverazonosító alapján ez a Ricoh memóriakártya-olvasó lesz. Vistás driver van hozzá, amit innen: [link] tudsz letölteni, azzal lehet próbálkozni (bár nem tudom, hogy Win 10 pl. megeszi-e, ha azzal próbálkozol).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz thotzoltan #114468 üzenetére
Nem csak kicsomagolta magát a C:\DRIVERS könyvtáron belülre? Régi IBM/Lenovo drivereknél ez történik, ott még meg kell keresni a megfelelő alkönyvtárat és abból indítani a tényleges driver telepítést.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
thotzoltan
tag
válasz thotzoltan #114468 üzenetére
Azért köszönöm ,hogy szántál rá időt,nem rajtad múlt,szép estét mindenkinek!
-
thotzoltan
tag
válasz thotzoltan #114470 üzenetére
Nem hagyott nyugodni: a megoldás PCMCIA Adapter RICOH R/RL /SC476(II)
[link] hp_s41982 -
simonjoe
őstag
-
thotzoltan
tag
válasz simonjoe #114473 üzenetére
Igen,azt jeleztem vissza! Szóval megérte(M) a beele fektetett munkát! Még egyszer köszönöm nektek...ez egy rokonom gépe,mindenki csak javítgatta,tehát rontott rajta.. Rám hárult ez a nemes feladat,hogy életet leheljek bele.Vista volt eredetileg rajta,de szépen fut a Win10 is. Nekem egy Dell Precisionom van,arra a napokban húztam fel a Win11-et...szuper lett! és valahogy sokkal egyszerűbb volt...
-
simonjoe
őstag
válasz thotzoltan #114474 üzenetére
Ügyes!! Ékes bizonyítéka annak, h soxor a segédszoftok sz@..rt se érnek, gondolok itt pl. LSU (Lenovo Software Update ). Megveszel egy viszonylag drága vasat, és még neked kell szenvedned vele, míg hadrafoghatóvá teszed. Ja, és még akkor sem biztos, h nem maradnak vissza kérdések.
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz donjohnson #114476 üzenetére
...nem!, én a sajt tapasztalataim osztottam meg, a jelenlegi P53-ról (is) szólt.
Joe
-
zsolti75
senior tag
válasz simonjoe #114477 üzenetére
Erre való a gyári telepítő, és nincs driverezés, internet sem kell hozzá.
Nem, a win11 még nem játszik, az enyémre sem engedi még telepíteni.
Szinte minden verziófrissítés jópár hónap késéssel szokott megérkezni Thinkpadra, és nem ok nélkül.
Nem a Lenovo-ra kell köpködni, a Thinkpad ilyen szempontból mindig is jobb volt mint a konkurencia. Vannak itt kik még emlékezhetnek mekkora kincs volt anno egy gyári recovery-s hdd. -
zsolti75
senior tag
válasz Tikakukac #114479 üzenetére
Kb ugyanannyit és ugyanazokat kell gyomlálni rajta mint a microsoft-tól letöltött windows-on, amit a Lenovo hozzátesz, az többnyire kell is, vagy a kutyát nem zavarja. Viszont benne az összes driver és segédprogram, új gépeken meg rohadt küzdelmes minden vackot kézzel felrakni.
Én is évekig használtam saját, már kigyomlált win telepítőt, de P53 után el lehet felejteni, vagy rohadtul bele kéne ásni magát az embernek, de ezt az időt inkább megspórolom. -
simonjoe
őstag
válasz zsolti75 #114480 üzenetére
...teljesen hibamentesen fut a Win11 a gépen, azzal semmi anomáliát nem tapasztaltam még.
Nem okoz problémát "levadászni" a drivereket, csak ne lenne annyi "segítség" Lenovo-éktól. Igen, köpködöm, mi francnak kell akkor a LSU, az online gép felismeréses frissítés?? No, nekem ezzel van bajom nem mással! Ja, majdnem kifelejtettem, a Vantage frissítési metódusa xintén xar!Joe
-
félisten
-
simonjoe
őstag
-
ivana
Ármester
válasz zsolti75 #114480 üzenetére
Mondjuk speciel nem tudom mit csinál a gyári recovery, mert az X270-en konkrétan vagy 2 óráig futott mire megkaptam a szokásos windows install next-next-es felületét. A sima windows install kb. 20 perc.
(#114482) FoxiestFox Visszakaptam hugomtól a T420-at, gondoltam kipróbálom a Windows 11-et. Na már ott elbukott, hogy nem lehet a tálcát balra rakni Rohadvány MS, szerintem ez kb. a tálcával egyidős feature. Mind1 úgyis Linuxos gépnek terveztem
[ Szerkesztve ]
-
fungi
aktív tag
válasz FoxiestFox #114482 üzenetére
Te mindenkinek el akarod venni a játékát. Figyellek..
-
félisten
-
tboldi
nagyúr
Szereztem egy 4337-es dokkot az X230-hoz, de meg vagyok lőve, kéne egy DP-DP kábel a monitorhoz. Gondolhattam volna erre előbb is, most már csak jövőre nyit ki a helyi számtech bolt.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz thotzoltan #114472 üzenetére
naja ezek a ricoh kártyaolvasók ilyenek, nekem az egyik t430-ban van olyan változat, amihez nem paszolt a lenovonál listázott driver. [link]
Az eszköz azonosító hiányzott a driverből hozzá, de kézi hozzáadással, "ráerőltetve" simán települt és működött. Mármint nem az inf fájl módosításával, hanem betallózáskor lehet választani és sír hogy nem talált hozzá való id-t, de felül lehet bírálni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
azbest
félisten
válasz FoxiestFox #114491 üzenetére
usb power? mivel ez pcie csatolós
#114490ivana
mondjuk mostanában én is inkább külső kártyaolvasót használok, a belső lehet kontakthibás, nem mindig látja az adapteres kártyákat.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Kérdés:TT495 ( Ryzen7 3700U)- > DDR4 csere esetén, érdemes nézni /ráfiztni magasabb orajelű modulra (3200mhz) vagy mind1 mert ugyis by default visszaveszi a cpu limitation 2444-re? És full mind1 mit teszek bele.
Köszönöm
-
-
simonjoe
őstag
..erősítsetek meg kérlek, h jó ez a kábel a T430-hoz!
[link]
THX!!Joe
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14.5 OLED 120Hz ScreenPad+ i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Fujitsu Celsius H760 / i7-6820HQ / Quadro M2000M / 16 GB RAM / 256 GB SSD / jó akku. / Full HD IPS /
- Dell Latitude 7490 üzleti laptop
- Hibás lenovo t570
- HP 17-cp0906ng /Ryzen 3 5300U /8GB RAM /256 GB SSD /Full HD IPS /exc. akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest