Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz TayRol #113656 üzenetére

    Amiben előrelépés történt azóta, az a kijelző (bár úgy tudom, a T480s-be is "belefaragható" a Low Poweres FHD, gyárilag nem szerelték vele) illetve a CPU (bár a T480s-é is azért sok mindenre bőven elég négy maggal). Azt neked kell tudni, miben szeretnél előrelépést, és milyen kompromisszumokkal fér ez bele. Nekem igen jól jön a munkámhoz a friss Ryzenek sok magja, így fejlesztettem.

    #113657 Pano : Nekem is egy HP dokkom van, csak G3-as. És ugyanez a jelenség volt, csak kb. az AMD-s T14 G1 frissítése óta nem alkalmanként, hanem szinte mindig így indul. Jó tudni, hogy akkor nem elszigetelt esetről van szó, főleg, hogy saját márkás AMD procis gépen is előfordul. Köszi a visszajelzést neked is.

    #113658 TayRol : "de mindig ki kell húzni majd újra bedugni mert nem látja ha visszateszem rá"
    :Y Akkor én még örülhetek a G3-al, mert pl. menet közben visszadugásnál 10-ből 10x hibátlan, csakis áramtalanításból, kikapcsolt gépnél + áramtalanított dokknál csinálja és csak az AMD-s gépemen. Az is lehet, az a gond, hogy áram alá helyezésre kapcsol be a T14 (nincs bekapcsoló gomb a dokkon sajnos), és ilyenkor egyszerre kerül áram alá a dokk és a gép is, és lehet ilyenkor pont rosszul jön ki a két eszköz inicializációs folyamata a friss BIOS-al.
    A G5-re egyébként elég sok frissítés jött ki, van most augusztusi is: [link] .

Új hozzászólás Aktív témák