Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz HSM #103832 üzenetére

    Hát annyi, hogy IT admin szempontból (és 15év saját tapasztalat alapján), egy régi típusú alsó csatlakozót dokkot akár 5-10 alkalom a és pár perc megtanulni valakinek, aki még soha nem használt ilyet. Az újat eddig vagy meg se kellett mutassam vagy max. 1x és annyi, se volt senkinek gondja. Először eléggé húztam a szám rá, de így 10 után azt kell mondjam, hogy jobb az új mechanika.
    Illetve ha megnézed a T460s nem ül 100%-osan rá dokkolóra, így billeg rajta, ha jól emlékszek mind a 3-on csinálja(Basic, Pro, Ultra), bár lehet az ultrán nem.

    @MrPetya19: Ezt jó tudni, hogy zavarhatja egymást, akkor ezt lehet magyarázat miért van T480s-nél anomália TB és HDMI együttes használata esetén. (működik de furcsán...)

    "De ALT mode esetén pont hogy nem az USB sávszélt használja."
    Nagyon nincs más amit használna, a jelet át kell vinni. :) 1-1 kijelzővel, amit majd DP-re használ a kábel/port, nyilván veszted az USB sávokat és esik a sávszél.
    Itt már attól függ mekkora sávszélessége van az adott portnak. USB-C általában Thinkpad-en legalább 10GBit-es, egy 1080@60 3.20 Gbit/s, ilyen után marad 3,6, amin osztozik LAN és minden más eszköz.

    Dell úgy "oldotta meg" a 100W problémát, hogy a töltőik nem szabványosak(20V-n 5A helyett 6,5A max.) és így ms töltőt nem is használhatsz azokkal a gépekkel csak Dell-t. Illetve nem biztos hogy minden működni fog az ő töltőjükkel.
    Ugye ez a USB-C lényegét veszted el így.

Új hozzászólás Aktív témák