Új hozzászólás Aktív témák

  • gbela

    senior tag

    Sziasztok,
    10gen Civic Sport plus vásárláson rágódom már pár hete. Lenne pár kérdésem az autóról meg vásárlásról.

    Első maga a vásárlás. Ahogy olvasgatom ez kicsit ilyen alkudozós téma magyar kereskedőknél? Honda.hu-n vmi 8.2-re jön ki a konfig. Kereskedő oldalán fentvan az auto 7.5-ért az oldalon, aztán akár el lehet hozni kevesebbért? Nem vettem még új autót, nem vagyok képben a viszonyokkal.

    Alapvetően olajhígulás témában akartam keresni itt, de nem sok hozzászólás van. Ha jól sejtem akkor itthon nem volt visszahívás ebből? Mert hideg idő azért itt is van, és elég sok történetet olvastam ahol nem csak rövid utakra használt autoknál is előjött. Sőt, volt akinek bőven 20 fokos átlaghőmérséklet mellett is komolyan előjött. Nem tudom a magyar szervíz hogyan áll hozzá, megcsinálják e kérésre a "fix"-et, ami szoftver update leginkább.

    Tény, hogy kevés sztori megy fórumokon ahhoz képest mennyi autot adtak el, de sokan észre sem veszik, pedig jelenvan (volt aki csak azért nézte meg olajszintet mert olvasott róla, és valóban szépen nőtt...), illetve sokan nem fórumoznak, csak fightolnak a szervízzel, vagy belenyugodnak abba hogy a szervíz szerint jó így...holott öli a motort rendesen.
    Bármilyen itthoni tapasztalat jól jönne. Illetve van esetleg fórum/közösség ami konkrétabban az xgen civiccel foglalkozik? Crxforumon is vagyok, de ott nincs külön thread.
    KÖszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák