Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Integra #28996 üzenetére

    Majd csak ideérek :D

    Egyszerűen csak nem vagyok hozzászokva ezekhez az árakhoz, de még hasonlóhoz sem, ezért volt ez a reakció.
    Nem a haveri alapú szerelésről van szó, csak egyszerűen meg nem fordult volna a fejemben, hogy felénk valaki 20-30k -t elvesz egy kuplung, vagy gátlócsere miatt. Én ezt nehezen tudnám megfizetni, tetszhet vagy sem.

    Nagyon sokan sokkal több honoráriumot érdemelnének ahhoz képest amit csinálnak, és amekkora felelősséget vállalnak nap mint nap a munkájuk során. Úgy tudom Mo-ra is inkább ez a jellemző, mert h nyugaton elkérnek ennyit az rendben van, de ott meg is keresik a rávalót.

    S azért egyes alkatrészek árán is ki tudok akadni, pl. hogy egy pár szélterelőben mi kerül 80 ezerbe, vagy egy váltógombban 30 ezerbe :DDD (tipikus példa :DDD )

    Lehet nem szép, de én igen is sajnálnék 30 ezret fizetni egy félnapos melóért (nem márkaszerviznek, bár azok is szépen gányolnak), egy olyan országban, ahol én azt a pénzt nagyobb erőfeszítéssel és sokkal nehezebben keresem meg, és nem csak én, hanem mindenki aki nem tartozik a felső tízezerbe. Nyilván nem számítana, ha a jövedelem is hasonlóan magas lenne.

    Valószínű én is ilyen véleményen lennék mint Te, ha a jövedelmem 3x magasabb lenne, és egy olyan csiszolt gyémánt szerelőm lenne, mint amilyen állítólag ez az Imre :K

    Egyszer én is fizettem 30 ezret egy három napos melóért, de akkor három dobozban vittem el egy hiányos bontott autóklíma berendezést, amit beépítettek az 5gen Civicembe :)

    Én szegényen nem tudok ilyen racionálisan gondolkozni, mert az élet szar, muszáj a fogamhoz verni a garast, és 6x átgondolni mielőtt megveszek valamit, de amit írsz el tudom olvasni, és tudom h igazad van :K

Új hozzászólás Aktív témák