Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    berakom ide is, hátha valamelyikőtök megmondja erre a megoldást, mert nekem lövésem sincsen :-/

    nemtom, hogy más tulajokkal is előforudult e, de velemi igen, sőt ez a mai napon a motoromnál is egy az egyben ugyanaz a jelenség..

    szóval elindultam vidékre dolgozni, beguruolok motorral a beznikúthoz, tankolok. fizetek, felöltözöm, gyújtás, minden ok, indítógomb, erre köhög és nem forgatja meg a főtengelyt.. semmi. monodm mi a fene.. kikapcs, bekapcs, semmi, ugyanúgy van töltés, világít a fényszóró, de semmi. a főrelé a farokidomban kattog ezerrel.. teljesen érthetetlen.
    félretolom a motort, telefonálok hogy akkor jöjjenek értem, megyek autóval tovább.. jön egy srác (ezúton is hatalmas köszönet neki, kiderült, hogy ő is hondás, intije is volt és a feleségével együtt mindkettőjüknek honda motorjuk van :R ), szóval felajánlotta hogy betol. elvoltam kenődve, de ok, próbáljuk meg.
    kétszer semmi, köhög, hátsó kerék blokkol. na jó, toljuk át a benzinkút parkoló részébe a motort, és akkor utolsó próbálkozás, erre beugrott, és a motor felüvölt. és mintha mi sem történt volna.. és esküszöm, azóta 20x állítottam le és indítottam be újra a motort és pöccre indul. mintha mi sem történt volna.. teljesen értetlenül állok a dolog előtt. ez mi a franc lehetett????

    és szinte ugyanez volt az intivel is kb 2 hete. megérkezem valahova, városban tötyörésztem, nem is hajottam, beparkolok, leállítom az autót, motor ki. mondom ott egy jobb parkoló, átállok oda, mert ott normálisan van hely. gyújtás, töltés ok, indít, beugrik, majd azonnal ledadog és leáll. aztán megint. és megint. majd már meg sem forgatta a főtengelyt, csak kattog ezerrel, akksi bírja szó nélkül.. kezdek izzadni. majd negyed órával később beülök és pöccre indult magától. és azóta is minden alkalommal pöccre. mintha mi sem történt volna. halvány lila gőzöm sincsen, hogy ez mitől lehetett..

    más tapasztalt már ilyet? szívesen olvasnék valami valós, szakmai választ erre, hogy ez mitől lehet, mert teljesen nonsense ez a viselkedés. motornál és autónál sem értem.
    a srác amúgy aki segített betolni, azt mondta, hogy lehet, hogy valamiért nem kapott rendesen benzin-levegő keveréket egy pillanatra. nekem ez magas így, nem értem, hogy lehetséges.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák