- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
senior tag
válasz 4Grider #29450 üzenetére
ez érdekes, ha ebben az esetben kaptál bármit, mert túltöltött hitelkártyaszámla esetén egyáltalán nem jár visszatérítés. és én jártam is így, hogy éppen pár ezerrel túltöltöttem a számlát, és ekkor történt egy könyvelés, 0 erste forint jutalmazással. a reklamációmra is ezt a pontot küldték válasznak
14. Az Erste Forint visszatérítés csak a Hitelkeret terhére végzett Vásárlási
tranzakciók esetében jár, így a Számlatulajdonos nem jogosult Általános Erste
Forint visszatérítésre és Erste Forint visszatérítési bónuszra azon Vásárlási
tranzakciók esetében amelyek könyvelésekor, azok Túlfizetett hitelszámla terhére
kerültek elszámolásra.[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz 4Grider #29450 üzenetére
Túltöltés esetében lehet kérni az Erste Banktól a túltöltött összeg díjmentes visszautalását a feltöltést indító bankszámlára, vagy az Erste folyószámlára (ha van), hogy a pontjóváírás érvényesüljön a havi max. 200 ezerre.
Saját magunk nem tudjuk díjmentesen "visszautalni" a túltöltött összeget, de George appban megírva nekik megcsinálják jellemzően 1-2 nap alatt. -
törölt tag
RR-13, remélem ez belefér a topic témájába, mivel bankszámlákhoz kapcsolódik, nem egyéni dolgokhoz. Ifjúság szemszögéből.
Mi inkább leültünk több alkalommal a gyerekekkel megbeszélni, kockás papíron/táblázatkezelőben megmutatni a kamatos kamat erejét, alapvető pénzügyi fogalmakkal megismertettem és tudja, hogy adót, járulékot is kell fizetni a bevételek után.
Ezzel nincs is baj, a kettő nem zárja ki egymást. +Régen is volt olyan, hogy valamiért a gyerek zsebpénzt kapott. ugyan ez ma már digitálisan is létezik. Ettől még ugyan úgy van dolga a szülőknek.
A témával kapcsolatban egy cikket
Te hogy és miért rangsorolnád őket? Akár később összefoglalóba is bekerülhet a munkád.
Nem egyedi, hogy van tranzakciós adó. Olyan bank is van ahol bankkártya sem igényelhető, vagy korlátozásokkal gyerekeknek. Az ingyenes készpénzfelvétel pedig már 16 éves kortól igénybe vehető.
Ingyenes készpénz felvétel szempontjából a Revo junior lehet még opció, de az is csak 15k/ hó.16-18+ig meg sok szempontból felesleges a Revo junior. Magyar kártyával tízszeresét veheti fel ingyen, minimum.
ui: miért most? Nem voltam gépnél, most tudok rá válaszolni, tárgyszerűen, topic témaköréhez illően. Sorry.
[ Szerkesztve ]
-
mentor_4
újonc
Gránit Kamat Plusz számlánál a max 20.000.-Ft-os díjmentes utalási lehetőség az utalásonként vagy havonta értendő?
Tehát ha 60.000.-Ft.-ot kell utalnom, akkor 3x20.000.-Ft-ot ingyen elutalhatok?A számla hirdetményét és feltételeit elolvastam részletesen, de nem világos számomra.
-
mentor_4
újonc
válasz #33802016 #29459 üzenetére
"Ha nincs oda írva darabszám akkor értéket néznek csak."
Köszi, nincs sehol darabszám, de még mindig nem világos.
Utalásonkénti, vagy havi a 20.000Ft limit?Van itt valaki, aki biztosra tudja? (tehát használja)
Csak annyit írnak, hogy "20 000Ft összeghatárig".
Ennyi van a hirdetményben:#29460 Qtyii
Köszi mondjuk ezt pont nem használom, nincs sehova qr kódom ahova utalni szeretnék (társasház stb)[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
78 ezer ft értékű 200 Ft-os érmét (390 db) hogyan tudnék legegyszerűbben és legolcsóbban befizetni bankszámlára (CIB Bank)? Neten próbáltam utána olvasgatni, de nem igazán találtam egyértelmű infót. Először postán váltsam be papírra, és azzal menjek egy CIB befizetős ATM-hez vagy állítsak be egy bankkfiókba 390 db 200 Ft-os érmével? Esetleg van más megoldás?
-
8
senior tag
válasz bopeti98 #29462 üzenetére
off, ha az elköltés is opció, akkor önkiszolgálós pénztáraknál levásárolhatod, a gép benyel szinte bármennyit, 100db-os nagyságrendben már többször dobtam be ugyanolyan érméből
lidl, tesco, auchan, cba príma, stb52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
törölt tag
válasz mentor_4 #29461 üzenetére
Belföldi forint átutalás NetBankon / eBankon keresztül, 20 000 Ft összegig díjmentes, majd 0,30%.
Tehát 20.001 fttól már fizetsz 0,3%ot. 20.000ig ingyenes az utalás, bármennyit utalsz így.Eseti belföldi átutalás K&H ebankon, vagy mobilbankon,
valamint csoportos beszedési megbízás díjkedvezménnyel*havonta az első 5 darab 0 forint
*A Bank a Tranzakciós költséget a kedvezménnyel érintett tranzakciók esetén is felszámítja. (20.001fttól)
6. utalásnál pedig 1 fttól számít költséget a bank K&Hnál.Ez a kamat plussz egyéb kondíciókban rosszabb, mint más számlacsomag pl készpénz felvétel, vagy sms (már ha kéri valaki, push helyett). magasabb az utalásoknál is a felső határ, míg a bank felszámol költséget utalásért.
Cserébe viszont van jó kamat, vagy volt. Mert erre is jön már a szocho, kamatadó mellé. Még egy ideig lesz értelme, utána beesik a kamat is jövőre erre lehet számítani. 20.000 alatt nincs utalási költség, ennyi pozitívuma van.
Qtyii, valóban, 3 pozitívuma lehet a csomagnak, máshol díj köteles, ez is.
[ Szerkesztve ]
-
mentor_4
újonc
válasz #33802016 #29464 üzenetére
Köszi, nekem is ez az értelmezésem.
Viszont számomra továbbra sem 100% egyértelmű a szövegből (biztosan velem van a gond, elismerem)
Majd azért rákérdezek a banknál.#29466 Qtyii
ezer hála
tehát akkor nem is érdekes a 20.000Ft-os téma, hiszen korlátlan utalás díjmentes így a számláról, legalábbis amíg meg nem változtatják, csak egy qr generálásba és esetleg egy reklamációba kerül ha levonnának díjat -
cocka
veterán
válasz bopeti98 #29462 üzenetére
Attól függ milyen típusú számlára. Mert ahogy nézem pl. CIB online-ra 0 Ft, de 50 db felett már 3.88%.
50 darabot meghaladó mennyiségű érmében történő készpénzfelvétel és készpénzbefizetés előzetes bejelentése:
• 500.000.- HUF-ig a készpénzfelvételi és készpénzbefizetés igény a kifizetés vagy befizetés előtt 2 munkanappal jelentendő beVagyis akkor 3026 Ft-ot levonnak belőle. LOL
Semmi gond, ha esetleg van több CIB is a városban, ahol lax, bemész 8 különböző bankba és kész is. És akkor ingyen volt, meg bejelenteni se kell.
CIB ECO-nál már 2021. július 1. után nyitott számláknál fizetni kell 0.354% + 59 Ft, de max. 12033 Ft.
Szal. vicces, mert egy menetben ha 2021 július előtt nyitottad befizethetsz ingyen egyszerre 10k-t, de ha után, akkor máris 94.4 Ft lesz.
-
cocka
veterán
Vannak ezek a selfie-s számlanyitásos történetek. A kérdés, az a lépés, amikor személyesen az orrod alá dugnak egy rakás papírt, hogy írd alá, hogyan történik? Szóval a kérdés hangsúlyosabb része, hogy hogyan írsz alá távolról?
Feltételezem a szerződést meg az egyéb papírokat átküldik a neten, de azokat hogyan hagyod jóvá aláírásoddal?
Elfogadnak már valódi elektronikus aláírást is e-személyivel vagy csak a gagyiság megy, hogy nyomtasd ki, írd alá és szkenneld be az aláírt verziót? Vagy küldd el postán?
Vagy jogilag ez hogy működik? A selfie-s számlanyitás "ráutaló" magatartásnak minősül, tehát azzal "aláírtad", hogy szóban elmondod az ügyintézőnek, hogy igen számlát szeretnék nyitni és minden szarhoz hozzájárulok, ami feltétlenül szükséges ehhez?
Elég érdekes mondjuk, hogy az ügyfél nem fogalmazhat meg saját feltételeket. Pedig azt gondolnám, hogy az ilyen ráutaló magatartással elintézett sztorik jogilag soha nem kerekek, főleg ha nincsenek írásba foglalva.
-
törölt tag
Már vannak erre megoldások. [link]
Miért kellene egy halom papírt aláírni, amikor minden a digitalizálódás felé mozdul el? Hitel felvétel is pl.
Pár éve államkincstárba töltöttem ki forma nyomtatványt. Alá lett írva, be szkennelve vagy fotózva. Csatoltan elküldve emailben és ennyi volt. Ott már volt aláírás minta, azzal vetették össze.
K&H számlanyitásnál videó vagy kép készült. ráutaló magatartással elfogadtad és kész. Ott pl kértek aláírás mintát. Másik számlanyitásnál már erre nem volt kapacitásuk. Az sem kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy nagyon használja bárki is. Elég bonyolult plussz eszköz is kellene hozzá. Ami kiváltható, de akkor is teljesen felesleges. Eddig csak bankszámlanyitáshoz használtam az igazolványt bármire is.
Folyamatban vannak eus szinten a digitális útlevelek azonosítok, előbb utóbb biztos lesz vmi egységes rendszer. Útlevélben is lehet chip, azt sem láttam még használni sosem, senkit.
Cocka, nem fognak alád dugni papírt, mert a számlanyitás teljes értékű, ha chippel végezted el. Ha csak lefotóztad, akkor van némi korlátozás pl 10 milla felett nem utalhatsz ilyesmit magyaráztak a K&Hnál.
A dombornyomott kártyának sincs már jelentősége, ennek már akkora.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
lejárt a szerkesztési idő... közben mással is foglalkozom...
Nem kell aláírni, vissza küldeni semmit. A számlanyitás folyamán jelenik meg, végig kell olvasni (vagy görgetni), jóváhagyni, hogy elolvastam tudomásul vettem. Kapsz ellenőrző kódot a telefonszámodra beírod ezzel hagyod jóvá. Videós azonosítás is lehet a szerződés elfogadására. Teljes értékűnek számít. K&Hnál ezek után már használhatod is a számlát. Máshol nem automatikus.
"vagy csak a gagyiság megy, hogy nyomtasd ki, írd alá és szkenneld be az aláírt verziót? Vagy küldd el postán?"
Semmi ilyesmire nincs szükség. Túlságosan analóg világban gondolkodsz.
"szóban elmondod az ügyintézőnek,"
Még ügyintéző sem kell, az videós számlanyitás ahol közreműködő fél.A szerződést, megkapod pdfben. Netbankból letöltheted.
Vannak egyéni biztonsági kódok, amivel aláírhatsz pl egy utalási megbízást.[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
Túbonyolítod a fejedben.
Jogilag teljesen tisztázott a helyzet és nagyon egyszerű.
Minden banknál kicsit más, hogy hogyan azonosítanak be - elektronikus aláírási képesség nem kell hozzá (hiszen olyan keveseknek van). Van ahol fel kell olvasnod egy számsort a kamerába és nfc képes telefonodon az app kiolvassa a személyid adatait a chipből, máshol felhívnak videóbankon a szerződéskötés után, megint máshol elég egy szelfi az irataid fényképei mellé.A távollevők között kötött szerződés vonatkozik rá (nyilván), így 14 napig indoklás nélkül felmondhatod.
Próbáld ki
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen 55-75.000Ft jóváírás. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
cocka
veterán
válasz #33802016 #29472 üzenetére
De az e-személyi elektronikus aláírós részéről is tudok, sőt még tanúsítványt is kértem, csak lejárt és nem használtam, csak kíváncsi voltam hogy megy ez az egész.
De tekintve, hogy kissé bonyolult ez az elektronikus aláírásos móka, talán semmi csodálkoznivaló nincs azon, hogy az emberek ezt nem használják széles körben.
Alá lett írva, be szkennelve vagy fotózva. Csatoltan elküldve emailben és ennyi volt.
Ezt mondom, hogy még mindig itt tartunk. És az aláírásmintád a személyidről volt meg?
ráutaló magatartással elfogadtad és kész.
Magyarul, ha bármi hátrányosan érint, kuss a neved. Mert ők bevédik magukat a saját ÁSZF-ükkel 66-szor, neked viszont semmi lehetőséged nincs semmire kb.
Tehát ahhoz, hogy ki legyél szolgáltatva egy banknak még aláírás és írásbeli megállapodás sem kell. Elég ha szóban elmondod nekik, hogy az ÁSZF-jüket magadra nézve kötelezőnek tekinted. Röhej. -
cocka
veterán
válasz #33802016 #29474 üzenetére
nem fognak alád dugni papírt, mert a számlanyitás teljes értékű, ha chippel végezted el.
Jó, de ha nem chippel végezted el, akkor hogyan "íródik alá"? És elég a sima fotó vagy scannelt kép a személyiről?
A számlanyitás folyamán jelenik meg, végig kell olvasni (vagy görgetni), jóváhagyni, hogy elolvastam tudomásul vettem.
És mindeközben látják is a kameraképet rólad? Mert ennyi erővel bárki más is odamehet a géphez és bepipálja helyetted, míg kiugrasz a WC-re. LOL
Túlságosan analóg világban gondolkodsz.
Erre az a magyarázat, hogy nyilván akkor tudnék digitálisan gondolkodni, ha már csináltam volna ilyet, de mivel sosem volt rá szükségem, tapasztalatok hiányában kérdezem.
-
törölt tag
"Ezt mondom, hogy még mindig itt tartunk. És az aláírásmintád a személyidről volt meg?"
Ez nem szelfis nyitás, hanem államkincstár, megbízás beadás, ha nincs webkincstárad, mobil kincstárad.
Aláírás mintám, meg onnan volt meg, hogy személyesen nyitottam még régen.Aki elektronikusan nyit államkincstárnál, az az ügyfélkapuján keresztül tudja megnyitni, ott megint nem kell semmilyen aláírást csinálni, papírokat nyomtatni, visszaküldeni.
A K&Hnal is csak marketing elmondása miatt kellett inkább. Az aláírás csak ürügy volt.
"Magyarul, ha bármi hátrányosan érint, kuss a neved."
K&Hnál 14 napig ott van még a lemondás, felmondás gomb. Máshol nem találkoztam ilyennel. Mivel viszont elolvasás, végig görgetés és annak elfogadása nélkül, hogy elolvastam nem is enged tovább az már a saját egyéni felelősséged. Pont olyan, mintha személyesen bemennél egy bankba eléd raknának valamit nem olvasnád el és utána reklamálnál. Senki nem tart pisztolyt a fejedhez. A folyamat is bármikor megszakítható. Sőt el is utasíthatják a nyitási kérelmed, pl ha a képen két okmány is látszik, vagy hallani látni, hogy nem vagy egyedül a nyitás pillanatában."neked viszont semmi lehetőséged nincs semmire kb."
Nem kötelező számlát nyitni. Bármikor megszakíthatod a folyamatot. Elmehetsz személyesen is egy bankfiókba, ha az jobban tetszik, megkérdezhetsz mindent amit akarsz. És még akár utána is tudsz nyitni szelfivel. Végig is olvashatod az összes doksit. Senki nem korlátoz semmiben. Miért gondolod, hogy mindenki direkt át akar vágni?"Tehát ahhoz, hogy ki legyél szolgáltatva egy banknak még aláírás és írásbeli megállapodás sem kell. "
Elég furcsa felfogásod van. Megjegyzem, nem csak banknak, csalók milliárdokat lopnak el, pusztán belépési adatok, vagy smsek birtokában, gyakran a tulaj segedelmével. De biztos a banknak van valami ördögi terve veled...Miért gondolod, hogy egy szerződést (írás) nem lehet hamisítani? Mennyiből áll egy aláírást rárakni egy papírra? semmiből, elárulom neked.
"Elég ha szóban elmondod nekik, hogy az ÁSZF-jüket magadra nézve kötelezőnek tekinted. Röhej."
Sikerült megérteni, hogy senkivel nem állsz kapcsolatban, mint személy szelfis nyitásnál? Sikerült megnézni a belinkelt videókat? Úgy látom nem. Próbáld újra.Szelfis nyitáshoz, nincs szükség emberi beavatkozásra interakcióra. Az videóbank, telebank és személyes ügyintézéshez kell, direkt módon
"Jó, de ha nem chippel végezted el, akkor hogyan "íródik alá"? És elég a sima fotó vagy scannelt kép a személyiről?"
Ott a K&H videó, vagy a Revolut videóban a válasz. Egyiknél nincs chip másiknál nem kötelező."És mindeközben látják is a kameraképet rólad? "
Miért nem szerzel empirikus tapasztalatot? Adok meghívót szívesen Többet is kipróbálhatsz, hogy legyen összehasonlítási lehetőséged is."Mert ennyi erővel bárki más is odamehet a géphez és bepipálja helyetted, míg kiugrasz a WC-re. LOL"
Telefonról, vagy tabletről megy, nem pcről. Gyanítom az idő alatt lezár a telefonod, tableted.
De ha még sem így lenne, nem tud helyettesíteni téged,d ha csak nem alakváltó az ürge.
És mit nyerne vele?"de mivel sosem volt rá szükségem, tapasztalatok hiányában kérdezem."
Ezért raktam be 3 bank videóját is a nyitásról.Lassan már nem lesz olyan bank, ahol ne lehetne így számlát, vagy egyéb szolgáltatást igényelni, ez nem akkora újdonság.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bopeti98 #29465 üzenetére
Valakinek a csekkjeit (sárga) befizeted vele ingyen a postán (40 darabjával rolnizni kell és egy nyilatkozatot is ki kell tölteni) megkéred ezt a valakit, hogy az ellenértékét utalja át a számládra.
Családban mindenki ingyen utal, így már több ezer darab 200-ast váltottam már így be számlapénzre (egy időben gyűjtöttem őket)
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
törölt tag
válasz István89 #29481 üzenetére
Ezt erősen kétlem, mert akkor a hirdetményeket már átírták volna.
2023. június 26. 15:40
Jövő februárban jön az ingyenes QR-kódos, az NFC-s és a deeplinkes átutalás minden banki ügyfél mobilappjában, illetve a fizetési kérelmek fogadása is kötelező és ingyenes lesz a bankoknál ettől az időponttól fogva - hangzott el az MNB Pénzforgalmi Jelentését bemutató eseményen. Az azonnali fizetések felső határát 20 millió forintra emelik idén szeptembertől, július 1-jétől pedig jön az 1000 forintos alapszámla. -
senior tag
Még nem volt hitelkártyám, de szeretnék egyet főleg a cashback miatt. A havi költésem olyan 450-500k körül szokott lenni (számlák, kaja, napi random költések, semmi extra).
Melyik bankot / milyen hitelkártyát lenne célszerű választanom?
Ha használtok hitelkártyát, nektek milyen van, mennyire vagytok megelégedve vele (pl. éves szinten mennyi visszatérítést lehet összehozni, mennyi a kártya éves díja, stb)? -
bigdady
nagyúr
válasz Ron Swanson #29486 üzenetére
Nekem MBH. Havi 1% jön vissza max 5000 Ft.
MasterCard Platinum hkártyával meg van plusz egy év gari az elektronikai kütyükre webshop ár biztosítás stb -
hargitomi
tag
Sziasztok!
Az UniCredit ujjlenyomatos belépési hiba nálatok is fennáll még mindig? Valakinek van esetleg infója, mikor tervezik végre javítani?
Köszi szépen!
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
zsola400
aktív tag
válasz TrollBalint #29490 üzenetére
Nálam is jól működik mert nem frissítettem , de még béta verzióban sincs frissítés/javítás az ujjlenyomatos bejelentkezési hibára.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Raiffeisen Premium Gold 2.0 esetén idegen ATM-ből történő 2 db kis összegű kp felvétel tényleg ingyenes?
A mobil appjuk mennyire használható?
Otp Smart-ról gondolkozok átlépni, és vagy ez, vagy az Erste Privilégium 2.0 szimpatikus, csak a privilégiumnál elég boros a betéti kártya éves díja + a számlacsomag alapdíja is talán 2-3 évig ingyenes.
Bankfiókba soha se járok, online intézek amit csak lehet.Névváltozás, korábban mustang08
-
werszomjas
addikt
válasz Dr. Mózes #29492 üzenetére
Szia.
Mi számít kis összegnek?
Amire te gondolsz, az szerintem a 150e Ft-os ingyenes kp felvétel, ez igaz mindegyik bankra, idegen ATM-ből is ingyenes igen.Mobil app szerintem jó, átlátható, stabil, tudja amit kell. Egyedül a PUSH értesítés hiányzik.
Ha megvan a Gold 2.0-hoz a havi beérkező összeg, akkor elég jó választás, mert tényleg minden ingyen van (kivéve az SMS értesítés és a limit állítás)
üdv
-
nutella1
őstag
Sziasztok!
Szeretnèm megkèrdezni, hogy valaki tudja itt a fòrumon hogyan működik az Erste Easypay? Beàllìtottam az egyik tranzakciòmra a szolgàltatàst. Viszont a folyòszàmlàm egyenlege nem növekedett. Azt valamikor jòvàìrjàk rajta, tehàt pozitìv irànyba emelkedik az egyenlegem? Vagy pedig ez azt jelenti, hogy az igènyelt tranzakciò összegèvel mehetnèk le mínuszban a szàmlàmon?
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
RR-13
őstag
válasz nutella1 #29495 üzenetére
Szia.
Ha a folyószámláról történt a költés, a folyószámla egyenlege megnő, a folyószámlahitelkeret egyenlege pedig csökken a beállított összeggel.
Ez egy folyószámlahitelhez és/vagy hitelkártyához kapcsolódó szolgáltatás.
Az elköltött összeget több hónapra elosztva, egyenlő részletekben fizetheted vissza.Várd meg, míg könyvelődik a költés, azaz nem csak a Zárolások között találod meg a költést, hanem az megjelent a tranzakciók között! (Ez általában néhány napot vesz igénybe.)
Állítsd be a George Weben vagy a George Appon az Erste EasyPayt a folyószámlahitelkeret terhére.[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz nutella1 #29497 üzenetére
Igen.
Ha a folyószámláról történt a költés, a folyószámla egyenlege megnő, a folyószámlahitelkeret egyenlege pedig csökken a beállított összeggel.
Egyébként a folyószámlahitelt kihagytad a kérdéseidből.
Mikor könyvelték a tranzakciót?Szerk.: Ja közben átírtad a teljes hsz-t, mire válaszoltam.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Most hívtam őket, kétszer, két különböző ügyfelest, egyáltalán nem nő meg a folyószámla egyenleged. Nagy átverés az egész. Kérdezem telefonon, nekem ez miért jó? Vagy egyáltalán mire jó? Ha a saját folyószámlámról költök-utalok, miért törlesszek egyáltalán arra, hiszen az az én pénzem (volt)!? .. és akkor mire törlesztek, ha a saját pénzemet utalom el, de a folyószámlámon nem jelenik meg az elutalt összeg? Esküszöm nem tudták elmagyarázni. Ez egy vicc.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
zsola400
aktív tag
válasz TrollBalint #29493 üzenetére
Felraktam én is a legfrissebb 4.37.27 verziót, szintén A13 de nem enged be ujjlenyomattal, úgyhogy ment vissza mentésből a jól működő régebbi verzió. Ez azért eléggé bosszantó, hogy kb. 2 hete nem bírnak megoldani egy eléggé súlyos hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest