Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz sifarr #29204 üzenetére

    A havi mobilinternet-fogalmam max fél giga, inkább kevesebb.

    Na igen, de sokan a wifin lógnak az okostelefonnal is.

    Ha navi és banki appok nem lennének, akkor nyomógombosom lenne. Nyomtatott sajtót olvasok (heti) és (elő)fizetek érte.

    Nekem navi helyett van lapozható atlasz. :D Banki app helyett meg a webes/javás "app". A sajtót én inkább a neten olvasgatom, de nem mondanám, hogy napi rendszerességgel. Kovidhiszti ezt is átírta, amikor gyakorlatilag naponta cserélgették Győrfi Pált, Müller Cecíliát meg Szlávik Jánost a képernyőn, Gulyás Gergellyel az élen. Mert akkor sem az volt, hogy akkor olvasok híreket, amikor kedvem van, hanem az elején ugye gyakorlatilag minden héten volt valami baromság, aminek egyetlen célja a rettegtetés volt. És ha esetleg mégse akartál hallani az egészről, mondta a rokonod, az ismerősöd, a barátod stb..

    Folytassam?

    Amúgy kíváncsi vagyok, privátban esetleg folytathatod. :D

    De tudomásul veszem a világ változását. Nem is tehetek mást.

    De nem a változással van bajom, hanem a korlátozásokkal "bélelt" ellenőrzéssel. Meg azzal, hogy nincs alternatíva. És pont azért nem is lesz lassan semmiféle alternatíva (csak még GONOSZABB), mert mindenki így gondolkodik, hogy nem is tehetek mást. Nekem nem magával a technológiával van a bajom, hanem azzal, ahogyan felhasználják végső soron az emberek ellen, miközben úgy tesznek, mintha ez az érdekünkben lenne. (ugyanez a forgatókönyv a klímasemleges hisztinél meg ugyanez volt a kovidhisztinél is: "mi csak jót akarunk neked" mindezt tetézve azzal az ultrapofátlan hazugsággal, hogy te vagy a hibás ha nem lesz az ingatlanod klímasemleges ill. nem oltatod be magad, mert akkor másoknak meg a bolygónak ártasz, holott akik ezt a kollektív vádaskodást éltetik azok ölik meg a bolygót és/vagy az embereket)

    Azért azt érezzük, hogy több szempontból is aggályos, ha egy boltba csak okostelefon segítségével lehet bejutni (pl. UK-ban ez már itt-ott valóság) vagy oltásokhoz kötött kovid-igazolvánnyal, miközben az mindig is alapjog volt, hogy beléphessek egy boltba. De hát a rendszerimádók szerint már az alapjogok sem járnak. Akinek csak kötelessége van, de joga ugyanakkor semmihez, azt rabszolgának hívják.

    már nem is tudnak. Ez van

    Mivel a globalista szarok mondják meg mi legyen, ahol másodpercenként változik a terv, hát innen szép a kisembernek tervezni bármit is.

    Nem lesz, ne reménykedj.

    Akkor tényleg csak az amishok maradnak, de ami sok az sok! :DD

Új hozzászólás Aktív témák