- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz afrojack1 #52753 üzenetére
mintha a tablet nem egy nagyobb méretű mobil lenne
ettől függetlenül én mobilnetre gondoltam, de még asztalin is eltartott egy ideig amíg mind bejött, a gép amúgy szép A víz az pontosan melyik corsair?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
yagami01
aktív tag
válasz kisza25 #52752 üzenetére
A mobilnet valamiért sose jut eszembe... Persze tudom, hogy nagyon sokan használnak telót böngészésre - akár itteni olvasásra, de valahogy nálam még a net a PC-vel függ főleg össze és nem szoktam számolni -hibásan - a mobilosokkal. Szerkesztettem volna minimum a felét linkké, de már sajnos nem lehet szerkeszteni... :/ ( Nem tudom miért nem lehet amúgy később is hozzá nyúlni a hozzászóláshoz... na mindegy, az már biztos, hogy legközelebbre megjegyzem. Saját hibájából tanul az ember... )
Köszi! H110
-
ittakary
nagyúr
Silencio házakról mi a véleményetek?
A 650 illetve ennek a mATX kistesója a 352.
Érdekelne, hogy ezt a hangszigetelést mennyie kell komolyan venni, mennyi értelme van?
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
xtevo
őstag
válasz ittakary #52758 üzenetére
Nekem volt Silencio 550-em, minőség/stabilitás/szerelhetőség/szolgáltatások fronton én meg voltam vele elégedve, hűtés tekintetében volt kompromisszum...
Egyik pajtim az újabb 650 Pure-ban épített gamer gépet, ő is hasonlóan vélekedik róla, mint én. Biztos nem sértődik meg, ha felrakom, de ez az Ő! gépe: katt(Későbbiek folyamán még vesz majd új procihűtőt, meg ramot, meg új ventiket)
@Rypejakten
+1[ Szerkesztve ]
-
Supr@
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #52761 üzenetére
+1
szepnek szep munka, de az nem kellene oda, plusz sztem a procin is lehetne inkabb ek blokk, az xspc helyett -
yagami01
aktív tag
Alapon teljesen jó, ami van hang is inkább a vinyóé. Ahogy közelítek a csuszka feléhez kezd megjönni a hangja. Fordulatszámot nem tudok mondani.... játék közbe szoktam kicsit feltolni, van hangja a ventiknek együtt ( Nakosnak van is róla videója ), de olyankor nem zavar.
-
hszilard666
veterán
válasz yagami01 #52767 üzenetére
Nézegettem azokat a ventiket amikor kerstem valami légkavarót a radimra, de Nakos videójában is lehet hallani hogy elég zajosak 12V on, így hát lemondtamn róluk. szerncsére sikerült boltolnim egy itteni kollégával 3db noctua nfp12 es ventit, na ők most 12V on mennek fél méterre tőlem, de éppen hogy csak lehet hallani őket, vbiszont a radit széttépi a szélvihar!
(30 fokos VGA 1 óra bf után! )Snip3r_HUN:
Hogy neked milyen szép gépeid vannak![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
idegbeteg18
tag
-
imibogyo
veterán
válasz idegbeteg18 #52769 üzenetére
Tetszik. Várom majd a végeredményt.
-
afrojack1
senior tag
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz hszilard666 #52768 üzenetére
Látod, bejött az élet.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
xtevo
őstag
válasz idegbeteg18 #52769 üzenetére
Jó lesz ez! Grat a masinához! Várjuk a továbbiakat is.
-
ittakary
nagyúr
válasz hszilard666 #52768 üzenetére
Nakos De rég hallottam róla (8 hónapja nincs új videója)... Vele mi lett? Elvitte őt is az angliai NAV a sok nepperkedésért vagy mi van?
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz ittakary #52775 üzenetére
2014 novemberben volt utoljára erre Remélem minden rendben van vele, a yt videói alapján nagyon szimpatikusnak tűnik, pm ben is beszéltem vele párszor, jó Srácnak tűnik Lehet hogy annyira bejöt az ITX es móka hogy nincs miről videót felraknia.
Miatta ismertem meg a prohardver-t
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
válasz fatal1ty1984 #52780 üzenetére
Ez a thermaltake leve 10 GT ? Mégsem lesz 780T
Nem tudom ezt a házat komolyan venni.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
spanglee001
addikt
sajna nem valószínű, hogy sokunknak lenne tapasztalata ezzel a házzal.
de szerintem sima tömlővel mindenképp könnyebb dolgozni mint plexivel, esetleg Jones fórumtárs tudna mondani valamit, ő itt a legszakértőbb szerintem[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
fatal1ty1984
őstag
válasz hszilard666 #52781 üzenetére
nemlesz 780t egyenlöre.mert soká hozták volna meg fentebb is tolták az árát igy inkább azt mondtam,hogy nemkell.nemfogok 1 honapot várni egy házra.amugy ez nem a gt. ez a level 10 gaming station,nem összekeverni mert nagyon ritka ház és figyel itthon az 500db-os limited szériábol is egy az árát kisem merem irni mert megköveznek érte
-
bombibmw
veterán
Szerintem plexicsővel sokkal egyszerűbb lenne,mivel sokat kell hajlítani a csöveken ebben a házban.
A plexit úgy alakítod,ahogy neked jó,de a sima cső hajlékonysága véges ugyebár. -
hszilard666
veterán
válasz fatal1ty1984 #52783 üzenetére
Hány szüzet áldoztál fel a sátánnak azért a házért? Azért az ára nem semmi, annyira rare hogy most hallok róla először! Gondolom a ház minden szempontból első osztályú, de megéri az árát?
-
fatal1ty1984
őstag
válasz hszilard666 #52785 üzenetére
ez presztízs semmi több,amugy minden része minöségi 22kg alu az egész.a thermaltake és a bmw mérnökei tervezték közösen.eredetileg csak koncepcio darab lett volna de párat azért legyártottak a fekete modellböl is.arra a házra 3 évig vadásztam mire hozzá tudtam jutni.sajnos eladtam hülye fejjel ,de most ho végén jön vissza azis és ezértsem lesz 780T.ilyen ház nemigen sok van az országban.feketéröl is 3-4 db-rol tudok összesen
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz fatal1ty1984 #52783 üzenetére
Mesélj...mennyi volt, engem érdekel.
Újonnan vetted vagy használt?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
kungzi
veterán
válasz fatal1ty1984 #52788 üzenetére
Nekem is jöhetne, kíváncsi vagyok
-
fatal1ty1984
őstag
kiirom ide mivel nemtitok.merlinnél is lehet kapni a lmitedet.a fekete használtan jött 80 körül anno, a limited ujonnan 300-ba.
-
imibogyo
veterán
válasz fatal1ty1984 #52790 üzenetére
Na most tudom, hogy én leszek megint az ügyeletes "kövezni való" ezért, de nekem nagyon nem jön be ez a ház, sem az összes többi alteregója. Tőlem lehet marha drága... Ettől még nem kellene. Egy bálnapénisz-bőrös terepjáró is az, ettől még nem fog jobban bejönni. Persze az ára jöhetne...
[ Szerkesztve ]
-
Fuuu vannak am itt bitang jo vizhutesel elrendezet configuraciok ! Nekem szereny elrendezesem van igaz majd feher/pirosra szeretnek harisnyaztatni.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz lornname11 #52797 üzenetére
Szerintem ez így jó, ahogy van. A szoba ezen játék fele igazán tetszetős
-
jones965
Modder
Ebben a házba elfér egyáltalán egy normál magasságú vga? Ha az 5,25"-os helyek magasságát nézem, attól alacsonyabbnak tűnik az alaplap burkoló elem. Egyedül a processzor hűtőnél látszik közel azonos magasság.
Ebbe nem lesz egyszerű átalakítás nélkül beleépíteni az általad bemutatott cuccot. Legalábbis a képek alapján én ezt szűröm le.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PC-házak olcsón: Deepcool Tesseract, RaidMax ZETA, Gamdias Talos M1, Zalman i3, Zalman S4 Plus
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
- LEGRAND 311063 KEOR SPE jó akksi, hosszú üzemidő szinuszos szünetmentes 2000 VA UPS
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest