- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Wiz Khalifa #52950 üzenetére
Sajnos igen, nem ártana a háznak már egy festés.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Snip3r_HUN #52951 üzenetére
Pedig nem néz ki rosszul. Lehet egy kis kocsikhoz is használt hibajavító festék is elég lenne szerintem ha nem kensz fel túl sokat és nem lesz vastagabb a többi festési résznél. Akkor szerintem nem lehetne annyira észrevenni.
Smoke some weed nigga!
-
Grózi
veterán
válasz Snip3r_HUN #52951 üzenetére
A H440-n is ha csavart veszel ki vagy teszel be pörög a festés sajna...
Szerintem én meghagynám így feketében!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Grózi
veterán
válasz Snip3r_HUN #52954 üzenetére
Akkor az a festő sara aki csinálta.Mondjuk normális alapozó és festék nem 2 forint.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
fatal1ty1984
őstag
válasz Snip3r_HUN #52954 üzenetére
nemkell oda alapozo.ha szépen akarod megcsinálni akkor marasd le a gyári festéket és vidd el szintereztetniit nálunk kb 6000-ftért porfestik,az legalább nemjön le és szép egyenletes mint a gyári festés
-
Grózi
veterán
válasz fatal1ty1984 #52956 üzenetére
Ebben mondjuk igazad van,a motorom felnijei is színterezve vannak.Amikor még festettem évente lehetett újra mert állandóan leverődött-a szinter bírja.Viszont műanyagra nem lehet..
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
fatal1ty1984
őstag
mert ez müanyag? szerintem max az eleje meg az oldala.de azokat inkább lefoliáznám a fémet pedig szinter.bármilyen festék van rajta ugyis leszedi a 3. felrakásnál az oldallap.házilag festeni szépen nemlehet,bár van akinek a megfolyás is szép festés .mühelyben fujatni meg elég sokba kerül a szinter annak töredéke és tartosabb sokkal
-
Grózi
veterán
válasz fatal1ty1984 #52958 üzenetére
Az elejére-tetejére gondoltam én is(műanyag).
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
KAMELOT
titán
-
csumpa93
tag
válasz Snip3r_HUN #52947 üzenetére
Nem lóg egy picit ez a kártya? Am grat. Elég fasza
-
őstag
válasz Snip3r_HUN #52961 üzenetére
Ez így a jó nem a "Thermaltake" csövekkel. Mik azok a baba újacskák?
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
kisza25
félisten
Van valakinek tapasztalata ezzel a házzal?:
FRACTAL DESIGN Core 1300
egy mini-ITX configot építenék bele (adatlap)[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
hszilard666
veterán
válasz kisza25 #52968 üzenetére
Nem nagy az a ház ITX hez? Esetleg corsiar air 240? abba tudsz már játékvizet is rakni, és ATX tápot és full size kártyát is fogad, akár 3 slotosat, HDD ből is pakolhatsz bele 3 at, és a kábelezést is szépen össze lehet hozni. és nem olyan borzalmasan hatalmas!
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz hszilard666 #52970 üzenetére
Én Thermaltake Core V21-et használok. Tökéletes mini-ITX-hez.
A modularitását már sokszor kihasználtam és ki is fogom mivel gyakran kell ide-oda helyezni a gépet így van mikor oldalra fordítottan van a lap van mikor fektetve, mikor hogy.
Smoke some weed nigga!
-
kisza25
félisten
válasz radi8tor #52969 üzenetére
a helyzet az, hogy ismerem a mini-itx fórumot aktívan részt veszek ott, nekik ez a ház már hatalmas, kereső sem dobott rá ki semmit, szeretnék egy új házat, már nem számít olyan nagyon a mérete, de a nagyon benga házakat sosem szerettem, néztem még a FRACTAL DESIGN Core 1100, de abban nincs kábel managment és csak kicsivel kisebb, + az felső tápos,
iszilard: a konfig adott az okok, meg pár sorral feljebb
Syd2012: néztem azt is, de nagyon széles és én asztalon használnám (padlófűtés miatt) nem férne el pedig nagyon bejövős, aztán lehet marad a V1, mindegyikhez kellene tápot is vennem, de ezt az sg-05-öt már nagyon lelaktam, meg már unom is[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
mrbig25
őstag
válasz hszilard666 #52970 üzenetére
Corsair -> 33L
FD -> 34,5L
Egyik kutya, másik eb.
ITX-hez mindkettő nagykisza25:
Szerintem próbáld ki a V1-et, ITX-hez csak jobban dukál és hardverek tekintetében sincs olyan nagy megszorítás.[ Szerkesztve ]
...
-
zolee5016
őstag
kémfotó....najónem
Demózás vízre.... és az oldallapok
A haladás rögös útja[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
bombibmw
veterán
válasz Snip3r_HUN #52961 üzenetére
Jó a zene.
Meg persze a gép is szép.(#52975) zolee5016:
Ígéretes.
Mikor lesz már kész?[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz bombibmw #52976 üzenetére
nemtudom......
Mivel belülre megvolt már minden...készen vannak a rácselemek,,megvan a moddolt procihűtés is(igaz az marad is) megvan az előlap is....így légre készen volnék......de a víz bekavart sok lik-luk kell, így minden borult.....Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Grózi
veterán
válasz zolee5016 #52977 üzenetére
"sok lik-luk kell"-ezzel így vagyok én is...
Viccet félretéve várom majd a fejleményeket!
A tőlem vett 6,8,6+2,24 pin piros toldókat felhasználtad?Mert ha nem és nem kell én visszavenném..Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Sage83
aktív tag
válasz Wiz Khalifa #52981 üzenetére
Köszi a gyors választ!! egyre jobban tetszik a házikó!!!
-
addikt
válasz glspeter1 #52985 üzenetére
Nekem is ez van, én is aprón vettem, és nagyon bejön... Egyetlen negatívum nálam, hogy a hdd a saját helyén hajlamos a berezonálásra...de majd orvosolom valahogy... Egyébként nagyon jól szerelhető, és szép ház..
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Petyyyyy
addikt
Sosem lesz ilyen letisztult házikóm, mint nektek. Gondolkodtam rajta, hogy ügyeskedni kellene a HDD tartóval, de nem tudom száműzni, főleg, hogy tervben van egy újabb lemez beszerzése.
Ezen a héten vagy a következőn sikerül végre kitakarítanom a pecót meg a gépet is, lehet lövök néhány képet.Addig is mindenkinek fikusz az orrára, túl szép gépetek van.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Bakus
tag
Új gépházat készítek, melynek folyamatát követhetitek a logout-on:
http://logout.hu/bejegyzes/bakus/plywood_pc_by_bakus.html"A víz örök, de a gép változik"
-
mrbig25
őstag
válasz kisza25 #52990 üzenetére
Jó, de nehogy azért vedd meg, mert én ajánlottam
Ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy ha hosszabb távon az ITX mellett szeretnél "kitartani", akkor az egy jó választás. A méretének hála a szerelhetőség jobb lesz az SG05-nél, de méretben még nem esik át a ló túloldalára.Néha én is elkalandozok gondolatban, hogy jobb lenne egy nagyobb ITX házikó, de maradok a mazochista módszernél
Jelenleg egy Corsair Air 240-hez hasonló elrendezésű ITX kuckót tervezgetek, max. ~16L-es térfogattal és természetesen vízzel, hogy ne legyen könnyű a szerelés....
-
-
válasz Sage83 #52980 üzenetére
Baromi masziv ! Mar maga a haz majdnem 10kg, az elemei baromi egyszeruen eltavolithatok (nehany csavar)
Kenyelmesen ellehet benne ferni, akar komplett vizhutessel. Igaz nekem a plexi nem tetszett igy kiszedtem, amitol jobban is hulnek a vga-k. Am ha kicsit visszabb nezed a hsz-eket tobb kep is van fent a gephazrol.[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest