-
IT café
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
itt eleg hosszasan ertekeznek a potik mukodeserol.
nem hinnem hogy egy gordulo erintkezo egy vilagmegvalto magyarnak jutott csak eszebe es a potigyarto lobbi eltette ot lab alol, hogy senki masnak ne jusson eszebe tartos potit csinalni hisz nekik az a jo ha xar a poti es soxor kell cserelni = eladni
sztem azert nem csinalnak ilyen gordulost mert egy kontakt gyár lenne az egesz. raadasul az oregedes soran felszedi a koszt amitol meg jobban kontaktol. aztan idovel nem gordul hanem kockasra kopik es mar csak csuszik, akkor meg vege a musornak. lehet nagy meretben mukodne, de egy 2 centi atmeros potinal ez mar oramu finomsagunak kene lennie hogy megbizhato legyen hosszu tavon amitol meg sokszorosaba kerulne, passz.
itt egy gordulo erintkezos poti szabadalma 1979-bol Manfred Dipl.-Ing. Koslar, Siemens Ag-tol. azt is latni, hogy ez mar nem aktiv szabadalom, lejart, sot van egy jopar hasonlo gordulos szabadalom, paran feltalaltak mar a melegvizet.A camera does not make art, the artist makes art.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- iPhone 13 független 128GB
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Helikopter távirányító, kontroller, Transmitter - Super Wireless R/C System (3 csatornás)
- LG 25UM58-P LED Monitor, 25", IPS, UltraWide, 21:9, 2560 x 1080, 5ms, HDMI, Fekete
- Eladó új ASRock B650M-HDV/M.2 3 év garanciával
- Új Ldnio hálózati elosztó
- Eladó Datalogic QD2430-BKKS1 2d vonalkód olvasó tartó álvánnyal együtt.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest