Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz #84221696 #35059 üzenetére

    Sajnos a Hi-Fi Piacnak most jelent meg az utolsó száma papír formátumban, most már csak interneten lesz elérhető (de fokozatosan feltöltik az eddig megjelent számok tartalmát).
    Külföldieket lehet-érdemes olvasni manapság, közülük is leginkább a Hi-Fi News and Record Review, Stereophile, Audio (megszűnt), Hi-Fi Choice, What Hi-Fi a legtartalmasabb, érdemes a neten is olvasgatni őket, a legjobb persze papíron - már amelyik még van papíron.
    A magyarok közül persze a régi jó Hi-Fi Magazint mindenképpen fontos beszerezni papíron vagy CD-n, abból mindent meg lehet tudni a hifiről-audiofíliáról, és még többet is. A Hi-Fi Piac viszonylag olvasható, viszonylag korrekt, de "háztáji" (egyúttal vannak olvasásra érdemes fórumai). A Sztereó Magazin valamivel kevésbé "háztáji", ám aktívan hazugsággyűjtemény marketingszempontok alapján - de az még legalább van papírként is. A Sztereó Magazinnak volt régebben egy-két évig egy audiofil mutációja, Audió Magazin néven, az eléggé korrekt és tartalmas volt, aztán a Zsolt Audió szintén csak rövid ideig működött Hang és Technika című magazinja is érdekes tud lenni, érdemes utánakeresni.
    A neten meg annyi minden van, köztük pl. a vásárlók visszajelzéseire építő audioreview.com...

Új hozzászólás Aktív témák