Új hozzászólás Aktív témák

  • Dönc

    tag

    válasz Dißnäëß #122775 üzenetére

    Igazándiból nem csak háttérzajnak jó, nyáron, ha volt időm többnyire itt hallgattam zenét. Valószínű, hogy én vagyok elfogult, de hát erről írtatok már többször, többen, hogy nem csak a tényleges megszólalás az, ami eltekeri az ember fejét. :)

    Nem ázik, el van rakva ilyenkor száraz helyre, azért kellett hogy rúgható legyen, hogy ne sajnáljam, ha összekarcolom, leejtem, etc.

    Ebbe SAL magasak voltak, azok nagyon lehúzták az egészet, ezek a mélyközepek egészen kellemesen szóltak a kezdetektől fogva főle miután lett bele applikálva reflex port. Én is akkortájt kezdtem el simogatni a dobozkákat, amikor azt se tudtam, hogy eszik e vagy isszák a témát, elég sokmindent ezen kísérleteztem. Ezek a bontott magasak viszont elég korrekt módon szólnak nagyon csillogós hangot adnak, a mélyközép meg elég meleg hangú darab, ezért jól kiegészítik egymást. Valószínűleg beltéren borzasztó lenne hallgatni, de kintre nem kell hozzá semmi kiegészítés teljesen egyben van a hangja.

    Szomszédok szerintem nem tudták tegnap elképzelni, hogy milyen buli lehet itt, mert volt a listában mindenféle új cucc, amiket ugye tök vegyesen stílustól függetlenül ad be a Tidal (nem frissül már napok óta a napi playlistem, így kellett valami a kertészkedéshez), innen jutottunk el az 50-60-as évek rock and roll slágerein keresztül a 90-00-es évek rétegzenéin keresztül napjaink metál dalaiig. :D

    Még amit meg akartam hallgatni kint az a Philips hangsórókészlettel moddolt Beo S30, csak abba még bele kell nyúlni jobban. A gyári japán hangszórók elég érdekesen működtek benne. (Beo S30-ból kettő féle létezik, van a japán beles 20cm-es mély hangszóróval, illetve van ami egy kissebb doboz amiben gyárilag Seas/Phillips készlet van, ez belőle a jobb, csak ilyet sajnos nem találtam sehol, amikor kerestem, pedig ~10 éve ezek még gombokért mentek a mai áraikhoz képest.)

Új hozzászólás Aktív témák