Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz VoidXs #116257 üzenetére

    Szerintem van egy másik aspektus is ebben. Valahol mélyen én is óckodom az ilyen túl "mérnöki" rendszerektől, az eddigi tapasztalataim alapján. Kocsiban az összes ilyen hude rendszer hangja unalmas volt számomra. Persze eszméletlen volt a hangminoseg amit mondjuk egy pioneer optical digital referece tudott, beepitessel együtt 9 millióért, de magamnak sose kellett volna. Viszont a csöves pufferes, hibrid erősítésű spéci tuning rendszer javított orajel generátorral meg mindennel... Hát hú.
    És gondolom itt dönt úgy az egyszeri polgár, hogy akkor a Tudomány tévúton jár. Mert közben elfelejti, hogy a csöves buhert sem füllel rakták össze, aki csinálta az jártas erősítő- és hangfalépítésben, amihez ugyanaz a tananyag.
    Emellett megvan annak a varázsa, hogy a kábelek cserelgetesevel azt hiszed kontrollod van a rendszered hangja felett, hogy igazából értesz hozzá. És sz@r lenne belatni, hogy elkepeszto bonyolult dolog laikusként egy felső kategóriás hangú hifit osszerakni, és még csak a felszínt sem kapirgálod, amikor azt hiszed mélyen benne vagy.

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák