Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz freelanced #105895 üzenetére

    Hallottam egy ilyet, nem B&W-n, így nem mérvadó (de klassz volt).

    A poén az, hogy mérve is jó.

    Az általad említett B&W szettel zenél cimbim régóta, nem hajlandó megválni tôlük :)

    Ettôl a NAD-tól én nem paráznék amúgy, nem egy hifibazár mélyérôl elôhúzott csoffadt ütöttkopott valaminek tûnik, hanem egy tiszta, ápolt otthonból, ahogy látom, gondos gazditól.

    Mivel Debrecenben van helyileg, meg tudom hallgattatni rokonnal elküldés elôtt, ha esetleg parázol.

    Vagy amit ilyenkor lehet, hogy vállaljon rá Neked 3 nap próba garit mondjuk. Megkapod, és teszteled, ha funkcionálisan oké, marad, ha hibás, küldöd vissza.

    (Ha csak "nemtetszik", akkor is marad). Szerintem ebbe belemenne, legalábbis én eladóként szoktam mindig, bármit is adok el. Ilyen esetben papírozni érdemes, és akkor max. párezret buksz, a postát kb., legrosszabb esetben. Persze ez mindenre érvényes, nem csak erre a NAD-ra. Illetve talán a jófogás rendszere is véd valamennyire az átveréstôl, nem tudom..

    Mindenesetre jó kütyü. Távszabályzó nincs, engem nem zavarna, pláne késôbbi "okos" streamernél, de ha Téged igen, neten van hozzá..

    Sok NAD-os eladó: vagy valami naaagyon nemtiszta kereskedô, aki forgatja a "lepottyant" példânyokat, vagy valami gyûjtô, aki megtért és most elad. Szerintem felejtô. De ezzel az eladóval talán nem ez várható, nem az a kastás zsivány, inkább valami IT-s arc lehet kb.
    Uff.

    POKE 16017,44 ..... SYS 2077

Új hozzászólás Aktív témák