Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyöször

    senior tag

    válasz H-Zol #2583 üzenetére

    Hogyne hinnék el, mindenki számol, hogy 2022ben is meg 2023ban is dolgoztak egy jót és semmi több. Csak itt úgy tűnik, hogy a kormányzat foglalkozik vele (pedig nem nagyon) nálatok meg úgy táncol a vezetés ahogy brüsszelben fütyülnek. Németek detto
    Kedden elmentem a szemészetre (és ez lesz az ontopic rész :-) mert fájt a szemem. Nem talált semmit, de kioktatott, hogy vegetáriánusnak kéne lennem. Mutogatott dolgokat, hogy mit eszik. Jött egy tökmaggal, hogy azt kell enni a férfiaknak, mondom fordítsa csak meg a zacskót, ukrán vagy kínai? Néz rám, megfordítja, szlovák feleli boldogan. Mondom akkor ez annyiban különbözik, hogy ők vették meg az ukrántól. Egye csak a génmódosított ddt-vel permetezett tökmagot, nekem jó lesz a házi disznósajt, kolbász szalonna.
    Szerdán nekiestem örömömben a krosszmotor váznak, volt rajta egy jó kis lakatolni való :-)) éjfélig ment a flex, meg a gorilla.
    Csütörtökön felkelek nézek jobbra fáj. Nézek balra, fáj. Ugyan az a szemem. De már nem hátul bent hanem a velszíne. Felhívom a szemész nénit, fogadott is, nem is sokáig nézegette felcsattant, hogy há fémszilánk. Fasza. Mindig használok krossz szemüveget flexelni, de volt mikor nem tettem fel.
    Kiműtötte, most szerencsére nem fáj. Úgy se mint kedden. Szerintem ez a szem tudta, hogy másnap bele fog állni egy vasdarab .. vegyetek fel mindig szemüveget! :-) kb 25éve barkácsolok, még nem volt ilyen.
    Kössz a lazító képet. Nekem henger nem lesz utána, majd felszántom.

    ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.

Új hozzászólás Aktív témák