- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz JNashville #39849 üzenetére
teljesen igaza van. a játszható deckekre is rámutat. Druid, Pala ami lesz, váó. Meg valamennyi hunter de az se a legjobb, nem olyan konzisztens.
Amúgy a palát elveri a facehunter, mivel csak a Get Down akadály neki, amúgy meg gyorsabban burstol, tradelnie se kell. Palában nincs heal, így 6-7. körre úgyis nyer a hunter. Palának muszáj tradelgetnie, de így kihagyja a face dmg-et, a hunter meg megy tovább arcra. Secrettel szinte sose nyerek (face)hunter ellen, túl gyors.
És ehhez még flare se kell, igaz, úgy meg totál esélytelen eleve. A patron egy erős counterje volt a secretnek, mivel ha egyszer pakolt pár patront, a pala nem tudja leszedni (max eq-vel, de az elég ritka), meg amúgyis etetik a kis cuccok a patronokat.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz h3lios #39852 üzenetére
Nekem simán megvolt Secret palával a hunter - egyszer kétszer nekem is, illetve low rankon, ahol még huntert se tudnak játszani, de nem rank17-en játszik a többség
csak jó kezdőkéz kell hozzá. - ez általában minden matchupra igaz
Egyébként palát lehet úgy tech-elni, hogy tudjon magán healelni. - ja, csak akkor a lényegét veszti el, és midrange lesz, mivel erős agro lapot kell vágni belőle. Amúgy a legjobb tech bele így talán az Annoyotron, van, hogy láttam már.
Facehunter ellen pedig jó eséllyel a Tuskar nyeri a Joust-ot. - secret palában nincs Tuskarr, az a midrange megint.
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #39853 üzenetére
De a Secret palának is több verziója van. Van ami kifossa a kezét és kell neki a Divine, de a nagy része így is futtat Tiriont és Boom-ot. Lehet még rajta változtatni, hogy jó legyen a hunterek ellen.
Viszont a blizzard ezzel a lépéssel gyakorlatilag elkaszálta a BRM eladásokat a jövőben. Mert gyakorlatilag mostmár csak az Emperor miatt éri meg megvenni a kieget.
Persze ott a Dragon Priest és a Tempo mage, de egyik sem annyira versenyképes, mint a hunter. Ahhoz meg "csak" a quickshot van bent.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #39851 üzenetére
Jé talán 2 év után kezd leesni mindenkinek hogy ez egy casual game, ahol minimális skill kell, és ehhez igazítja az egész játékot a blizz. A ladder még viccnek is rossz mint kompetitiv környezet, mivel az egesz arról szól hogy seggelj fél napokat a lehető legminimalisabb díjért.
Amióta kijött a jaték a fejlesztők arra se volt képesek hogy ne 9 slot legyen (mi is tulajdonképpen az akadálya a többnek?), vagy bekerüljön egy Tournament mód. Ehelyett jött a Brawl ami annyira szórakoztató mint a Sas kabaré, es kb. annyit ér mintha a várt Ferrari helyett egy Trabantot kaptál volna.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
így is kimaradt Nat Pagle, Undertaker és Tinkmaster. Meg a Novice Engineer is.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz JNashville #39849 üzenetére
Van rá esély, hogy írtak fél perc alatt egy selectet, hogy ki mennyit halmozott fel az adott lapokból és a megfelelőre súlytott le a hammer.Üzleti döntésnek reális.
-
h3lios
addikt
Zsinórban 3 játék CW ellen a Priestemmel. Ebből 1-et kiszoptam, mert nagyon jól húzott az elején (3 fegyver első 8 körben).
Az utolsó pedig döntetlen lett, de ez is olyan játék volt, hogy az RNG nem kicsit az ellenfelemet pártolta.
Játék végén üres boardra told egy ilyet... Szerencsére pont a jó két lap volt kézben és le tudtam tradelni a boardot a sárkányt leszámítva.Aztán a végén tudott tolni 1 Brawl-t amit az ő Yserája élt túl és onnantól kezdve 3 Drake-t kapott belőle, valamint 2 Ysera Awakanes-t. Én pedig csak egy 3/5-ös fost az enyémből.
Aztán kénytelen volt elnyomni mindkét Awakenst, mert különben a Fatigure megöli.
Ebben a játékban is Justicar miatt hoztam ki a meccset döntetlenre. Azt hiszem ezzel ki lehet jelenteni, hogy kötelező lap minden CW pakliba.B-tag: H3lios#2825
-
DaveNo1
veterán
-
oba
addikt
válasz hyperspace #39863 üzenetére
Miért kisebb eséllyel? A berserker buffoláshoz nem kellenek a patronok, vagy nem féltetlenül fontosak... elég ha van az ellenfél boardján pár lény, a tiéden is legyen egy kevés (1 warsong, 2 berserk, meg még valami mondjuk, az már 4) 2 whirlwind effekt akkár whirlwindből, akár deats bite -ból vagy unstable ghoulból és lazán megvan a berserkereknek fejenként a 15 -ös attack
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Chronos85
tag
Hali,
Rank 10ig felváltva mid range hunter, patron meg nexus-champ mage-el haladtam.
Aztán gondoltam megnézem ezt az agró druidot. Mivel a mai napig nincs meg a 2 lore a sima verzióhoz (lehet illene már lecraftolni végre) így mondhatom 0 tapasztalattal, ha 2x szakadt meg a streak rank5ig. Egy laza délután alatt meglet a cél rankeden, de biztos a patronnal van/volt gond. Igen egyetértek, hogy versenyen unalmas volt, de nekem ezt a 30perces fatique warit legalább annyira fájó nézni.
Mind1 marad a mérsékelt aréna játszás. Ott meg ugye a 80%ban murlokos palákkal van tele...
Ráférne arra is egy alapos rewamp, ha más nem legalább több lapból lehetne pikkelni... Jelenlegi helyzetben többnyire úgyis a legkevésbé rosszat kell választani, hála a sok új használható TGT lapnak.
Tudom valszeg semmi új infó nincs a hozzászólásban, de gondoltam kiadhatom én is magamból nyugodtan.
Üdv.: Chronos[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Chronos85 #39865 üzenetére
a fast druiddal nekem két eset volt, vagy T5-6 lethal, vagy pedig esélytelen. vagy a fel reaver szívatott meg, vagy kifogyott a kezem és meghaltam a laphúzás hiánya miatt. mondjuk olyan 15 meccs után elegem lett belőle, de az bőven 50% alatti winrate volt.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
oba
addikt
válasz h3lios #39868 üzenetére
Mit zavar az téged hogy néhány kanos kocka donate -el nekik? Kihasználják a lehetőséget Nem kötelező nézni, donatelni meg pláne nem De mégis vannak olyanok akik megteszik, szóval ennyi. Én soha nem nézek női streamereket mert nem igazán tudnak játszani (kivéve Hafu). De nem zavar hogy sokan erre csorgatják a nyálukat... Mindenki arra költi a pénzét és az idejét amire akarja!
-
whitezo88
nagyúr
Az ilyen csajok azert vannak itt mert tul szegyenlosek rendes cam oldalra menni. Itt villantas nelkul keresnek csomot es fedesnek meg jatszanak. 90% rossz jatekos, ha nem csaj lenne a kutya se nezne. Lolban van a legtobb ilyen. Csak vicces hogy a linkelt dolgok megengedettek mig az nem ha 40 fokban a ferfi streamer triko nelkul jatszik. Lasd Lifecoach vagy Zilea.
-
JNashville
senior tag
Hát sikerült kidraftolnom a kalózpaklit Arénában 3 Buccaneer, 2 Shady Dealer, de a bukkanós lehetett volna 5 is, annyit ajánlott fel.
ChHARRRRRRge.
Szerk.:
Gondoltam hogy ez lesz, de azért: 1 meccs, sámán. Coin, Zap-o-Matic. Második kör, Rockbiter, Rockbiter. Babadüh.
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
oba
addikt
Random brawl... elsőre funnak tűnhet, de már megint egy amivel nem fogok játszani... elsőre meglett, 4c1r pakk. Thx, bb.
-
HuMarc
veterán
Nekem most lesz a 4. menet, eddig 3-ból 3-szor fosta ki az ellenfél a kezét a harmadik körre. Nagyon rossz ez így. Az előbb shaman t1 The Beast t2 tuskarr -> totem golem, mert mi más.
szerk: közben shaman t1 earth elemental. most ilyenkor mit kéne csinálnom? t2 hungry crabbel leszedi a murloc warleaderemet, sírok. t4 gyönyörűen kitette Al'Akirt, nekem tetszett, ahogy csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Nekem is meglett szerencsére első próbára, miután T2-re leraktam egy senjint, egy mc-t, meg egy kobold genomot, ment a concede. Sose fogom megérteni ezt a játékmódot. Általában nem szórakoztató csöppet sem, egynél többet (szerencsére eddig mindig elsőre nyertem) eddig csak a múlt hetivel játszottam, gyors paladin napit letudni.
[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Hát ebben a Brawlban is hamarabb lehet agyfaszt kapni, mint goldot farmolni. Szerencsére nekem is 2. menetre kiesett a pakk, 40 dust, viszontlátásra.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
oba
addikt
válasz HuMarc #39876 üzenetére
akkor úgy látszik mázlim volt... [link]
(#39877) KaraDani: igen, általában ilyen szarok ezek... eddig az a brawl volt ami nekem szimpatikus volt, amikor spell mana költségnek megfelelő random lényt rakott le a boardra... na azzal legalább 100 meccset játszottam egy only spell druid paklival... de amúgy ja, ezen kívül még soha nem volt az, hogy én most brawlt akarok játszani mert hogy mennyire jó...
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Menjetek Warriorral, 1-2 manás Variannal tolom a turn 5-6 lethalt.
-
DaveNo1
veterán
válasz JNashville #39878 üzenetére
Ezzel a brawllal elérte a mélypontját a játék. Szerencsere meglett elsőre, többet rá se nézek.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
hát nekem marhára tetszik.
Do we win? [link]
-
h3lios
addikt
Haverokkal vicces, nekem tetszik mások ellen csak felkúrnám magam.
-
ígyvanferi
addikt
Én eddig 4-ből 3-szor a f.sz rossz végén voltam. 4.-jére szerencsére meglett, elég is volt.
-
whitezo88
nagyúr
mulligankor ajánlatos a nagy dögöket megtartani, valszeg úgyis 1-2-3 mana lesz.
kaptam én már t2 vagy t3 1 mana Anubarakot, megölöm, erre kiteszi megint 4ért.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
M3oH
addikt
Hát ez az új brawl gyönyörű. 0-5 eddig, nagyjából 5 körre ki vagyok végezve. Bár a héten nincs szerencsém, tegnap pappal mentem 0-6t, semmi nem jött össze vele, azon kívül, hogy meg lett a 40 spelles kveszt
-
zws
senior tag
Brawl... első meccs, első körben kirakom coin antonidast, ellenfél feladja
Napi küldiket el lehet szórakozni benne azértAmúgy nem volt ez olyan rossz ötlet, így legalább a kezdő játékosok is tudnak olyan lapokkal játszani amik nincsenek meg nekik
[ Szerkesztve ]
-
szilva01
őstag
Csókolom! Én is kinyertem a 40 dustos heti valuet!
-
Kvelstadt
veterán
Mi most az új szabály brawl-ba? (Nem vagyok otthon)
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
KaraDani
addikt
Nekiestem NA-nak 2 napja, lvl 10 megvan minden hero-n, most a 20-ra gyúrok egyel hogy mehessen ez a csodás brawl.(mert annyira szeretem )
Hogy mi megy rank 20-15 között az valami félelmetes Szinte teljesen basic deckel megyek, csak naxx első szárnyat vettem goldból (ez f2p lesz) packot semmit, csak ami az elején boosternek jön.
Jön paladin 20-on minibottal, shredderrel, musterrel, secretekkel meg boommal, borzalmasan játszik, alig bír elverni, és végig emotolja az egészet Az meg, hogy 5-ből 4 enemy ropecoachot játszik akár facehunterszerűséggel is a legegyértelműbb playeknél az priceless -
NyxNyxNyx
addikt
Most nagyon sajnálom, hogy anno a saját main e-mail címemmel regisztráltam fel a battle.net-re. (szerk.: Most nézem, meg lehet változtatni?)
Nagyon remélem hogy a következő kieg hoz egy neutral secret eltörlő lapot, mert ez így hulladék.
Dragon mage működik esetleg? Mert priest-nek most semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen monitort vegyek?
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro