- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz EmptyParadox #39805 üzenetére
persze, mivel az sosem húzott, hanem discardolt (amit remove-ra változtattak tgt után), az megint más.
[ Szerkesztve ]
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz EmptyParadox #39807 üzenetére
Mert a CM a halál után húz, ha meghal, nem tud aktiválódni. Armorsmith meg sebzés után, és az effekt akkor is procol ha ő is mondjuk -5 be kerül, csak utána hal meg.
vannak ilyen lapok, pl Flamewaker a spell hatása után húz, ezért nem működik pl a Time Rewinder rá így, mert lövés előtt visszateszi kézbe. De pl Eydis-nél még lő, mielőtt visszaveszi.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz whitezo88 #39811 üzenetére
Csak a szovegezesevel van baj amugy szerintem.
"At the end of each player's turn, that player draws until they have 3 cards."
Ez alapjan automatikusan meg kene olnie aki fatigueban van, mert a feltetel sosem teljesul, hogy 3 kartyaja lesz, szal infinite huzasnak kene tortennie.Valojaban meg azt csinalja, hogy huz X-et ahol X = 3 - that player handsize.
Parszor nem ertem amugy miert nem szovegeznek tisztessegesen.szerk.: lassu voltam
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
The Horror: [link]
-
szilva01
őstag
Kene nyitni egy HS D I G I T A L S P O R T S mega qq temat. Szerintem minden jatekom utan gazdagitanam.
-
DaveNo1
veterán
Jön a warsong nerf!!!!!!!
http://www.hearthpwn.com/news/1057-warsong-commander-nerf-incoming
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #39818 üzenetére
szokásos Blizzard nerfbat: a béka segge alá nerfelik. Amúgy én patronnal alig találkozom már. A sok paladin, hunter, druid annál inkább zavar.
Ja és mint warri lap, rosszabb, mint a neutral raid leader ami amúgy is hulladék
toturi ja, de ugyebár ezzel így a patron teljesen meghal, akárcsak anno a Miracle Rogue. Sokan valami olyasmira számítottak, hogy Frothing 2/3-ra, vagy ilyenek, de így agyoncsapták az egészet.
Nice job.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz whitezo88 #39819 üzenetére
feljebb azért vannak patronok bőven, 10 fölött (alatt) nem nagyon ez igaz... mostanában is volt jó pár patron deck versenyen is, szóval pár embert érzékenyen fog érinteni
én béna vagyok, nem tudok jól játszani a patron deckemmel szóval annyira nem izgatKézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Kvelstadt
veterán
válasz whitezo88 #39819 üzenetére
Közbe össze állt hogy a patron 3-as szóval ezért a warsong nerf. Bár mikor én találkoztam patron-al nem volt mellé warsong csak egy kör alatt majdnem teljes board patron, és ha ott nem volt egy aoe spell-em akkor szétszedett warsong nélkül is.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
tomazin
veterán
válasz DaveNo1 #39818 üzenetére
Konkrétan annyira meglepődtem, hogy még meg is néztem gyorsan, hogy óóó van 3 frothingom, milyen fasza 300dust. Aztán elolvastam a szöveget és nem értettem, aztán megint a lapot és rájöttem, hogy blizz hozza a formáját.
Igen, kellett vele valamit csinálni, de ez így egy vicc. -
pachito
őstag
Mondtam, hogy a Commanderrel van baj és ezt a Blizzard is így látja minden jel szerint.
De ez azért így ebben a formában brutál. A Starving Buzzard játszópajtásra talált.
-
KaraDani
addikt
Ennek az interjúnak az eleje ugrott be rögtön:
[link]
Gj Reynad, úgy látszik elég rosszul játszott, bejött -
h3lios
addikt
Kurva izgalmas lesz a versenyek kimenetele innentől kezdve mindenki Fatigure Warriorral jön majd, ellene meg ott van counternek a facehunter. Ha nincs fegyver időben RIP Warrior. Nagyon jó lesz a meta mostantól. Lesznek 1 perces rapid meccsek meg fél órás unalmas sz.rok. Legalábbis a kezdeti időszakban.
B-tag: H3lios#2825
-
feri1014
senior tag
Csak én érzem úgy, hogy a secret pala egészen gyenge már ahhoz képest, amilyen volt? Alig haladok vele ladderen mostanában.
-
h3lios
addikt
Mindenki tudta, hogy nem a Patronnal van a gond, mert az ellen fel lehet készülni (nem raksz ki 2-es attack minionokat). Elég lett volna a Frothing nerf, mert az lehetetlenítette el a felkészülést a pakli ellen, nagyjából egyetlen lehetőség volt ellene 1 szerencsés Boombot találat, vagy talán egy ancient of War méretű taunt, ha már elment 2 execute....
De innentől kezdve két Warrior lesz, klasszikus CW Justicarral, illetve Fatigure.
-
saen
veterán
Blizzard sose tudott finoman nerfelni, ha már nekiállnak alapos munkát végeznek. Attól nem kell félni, hogy a warsongot valaha is újra látni fogjuk. Ettől függetlenül ez nagyon kellett szerintem, patron nagyon káros volt. Mondjuk a Blizzcont megvárhatták volna, szerencsétlenek akik most bejutottak találgathatnak, hogy mi lesz
-
emperorka
tag
A versenyeknek biztos jót tett a nerf, így már nem lesz olyan unalmas mint eddig.Viszont rankeden én nem sok patron warrival találkoztam, hiába elméletileg a leghatékonyabb deck.Én azért még várok egy dr boom ill. shedder nerfet, rájuk férne.
[ Szerkesztve ]
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz emperorka #39842 üzenetére
Boomot már nerfelték volna, de szerintem mostanra mindenki megszokta és meglepő módon vannak olyan paklik, ahova nem is fér be, bár ritka. mikor kijött a maxx, a belcher is hasonló volt, csak azért kevésbé erős, de nem volt hozzászokva a nép, hogy egy shieldmasta után még egy 1/2-t is meg kell oldani. akkoriban az 5-ös slot csak belcherből és loathebből állt, mégsem jött a nerf, nem is kellett. erős lap, de nem teszi tönkre a játékot és legalább könnyű megválaszolni a "melyik legendet craftoljam először?" kérdést.
a shreddert meg nem is értem, miért kellene nerfelni. az RNG miatt néha idegesítő, de kb. ennyi.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
DaveNo1
veterán
Boomot azért nem nerfelik mert sokan sok lapot bezúztak érte, annak az értéke pedig nem jön vissza. Ez kiszúrás lenne minden olyan játékossal aki nem költ pénzt a játékra. Egyszerűbb megoldás lenne ha raknának be 7slotra vetélytársakat
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
Épp most toltam Control Priest-el egy 35 perces meccset egy klasszikus Control Warrior ellen és Fatigure-ig ment a dolog. Mid Game-ben volt kint neki 1 Shieldmaiden és erre tolt még egy Alexet rám. Kézben volt Lightbomb, de elkezdtem körbe játszani Grom-ot, mert azzal instant nyert volna. Szerencsére már korábban kikerült a Justicar ami most is hozta a meccset a végére. Fatigure War-ban esélye sincs ellene a sima Hero Powerrel. Arról nem is beszélve, hogy sikerült megtartani a végére egy Holy Championt, valamint kézben volt még egy Voljin is, ami végül nem került már ki.
A végén jobb lapjaim maradtak, de mid game-ben toltam pár missplay-t. Valahogy nem akart a fejembe férni, hogy bizony a Belcher ellen nem tudom megvédeni a Justicart shieldek nélkül.Nála a Gorehowl ami nagyon hasznos end game-ben, ugyanis az utolsó minionjaimat le tudta vele tradelni.
Aki most haladni akar a metában annak csak ajánlani tudom, mert minden ellen jó (kivéve Handlock, ha jól húz).Freeze mage jelenleg úgysincs a metában, mert kín szenvedés vele a játék, az a másik gyengéje. Azt pedig nem is gondoltam volna, hogy a lightbomb-ból kell a kettő, de gyakorlatilag minden 3. játékot az hozza le.
Nekem inkább bevált ez a pár hosszú meccs, de winstreak, mintsem a rush paklik. Mert általában akkora mákom nincs, hogy lethalt topdeckkeljek a kulcs szituációkban.[ Szerkesztve ]
-
JNashville
senior tag
Nem lepődtem meg, hogy a három problémás lap közül (Berserk-Patron-Warsong) a valóban gáz Berserker helyett a basicre sújtott le a banhammer nagy nehezen, forintbaszásban még a mindig a Blizzard a király. Mivel a Patront mint lapot nehezen lehetett volna nerfelni (önmagában eleve gyenge), a Warsongból csináltak egy fos Raid Leadert, gratulálok.
Ezzel a sámi és rugó mellé kinyirták a warrit is, kivéve azoknak, akik több tízezer dustban tengődnek, és össze tudják rakni a Fatigue/CW "a 15. kör van, és még nem ütöttem arcra" párost.
Akik lemaradtak volna róla, Belező zseniális hajnali posztja @ FB:
"Mivel sikerült felkelnem fél négykor arra, hogy a Ben Brode alapítvány pszichológusa szólít, legyek oly kedves befáradni ide, ráadásul elbuktam majdnem az összes cségó fogadásomat, hajnali posta következik:
Aki az elmúlt napot egy kő alatt töltötte, most már az is tudja hogy a patront játszhatatlanná nerfelték.
Köszi blizárd jól játszva nincs újra, nézzük csak meg mi most a tier1-2:midrange druid: ehhez kb annyira kell tudni játszani mint nem meghalni ürítés közben.
secret paladin: ha a növényeket ostobaság szerint sorba kéne rendezni, akkor a kaktusz lenne legelöl. viszont még ő is tud játszani ezzel a paklival, szóval bátran ajánlom mindenkinek.
demon handlock: haha csak vicceltem, ez akkor tier1 amikor én egy véletlenszerűen választott tier1 színésznővel lubickolok a tier1 medencémben.
controll warrior: a felső kettőtől kikap tehát játszhatatlan. "nekem free to play a kontroll warriorom, csak hiányzik belőle alextrasa, ysera, ragnaros, a brm, a nax első két szárnya és garrosh de így is jól lehet haladni vele a létrán 70% a winratem!" ja és a hearthstone játék is hiányzik, haha le meme.
freeze mage: aki freeze maget visz ladderre azt molesztálták gyerekkorában.
többi mage: most komolyan, ki az a hülye aki ezekkel játszana amikor ott a secret pala, pont ugyan azt kell csinálni. amúgy meg lásd freeze mage.
dragon priest: "én tök könnyen farmolom a sárkány papókat 80% winratem van ellenük" - legend rank 1 secret paladin játékos, Hearthstone Magyarország facebook csoport
Handlock: nem véletlenül ennek a nevét írtam csak nagybetűvel. már csak azért is játszhatatlan.
hybrid hunter (face hunter): ez olyan mint az aids. a nyolcvanas években rettegtünk tőle, ma már teljesen kezelhető. sajnos a kezelés rákot okoz (secret pala).midrange hunter: "nekem midrange hunterrel lett meg az 500 win, ahhoz tudni is kell játszani" - Hearthstone Magyarország facebook csoport"
[ Szerkesztve ]
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
h3lios
addikt
válasz F-ECT$ #39848 üzenetére
Ez megvan, reméltem is, hogy nemjön, mert az armorral nem tudtam volna mit kezdeni.
Egyébként 3-al előttem járt, és ha a justicar utolsó lap akkor mindegy lett volna.A végén attól féltem, hogy az utolsó 5 kör-ben tud majd tank up-olni. De szerencsére sem Grom nem volt neki sem Justicar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- OLED TV topic
- Formula-1
- DPD tapasztalatok
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- EAFC 25
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest