-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
F-ECT$
titán
válasz Redcaster #6620 üzenetére
Ezen ne csodálkozz. A nobrain huntereket sokan nem szeretik, és ha nincs tét, akkor inkább lelépnek.
Btw van kedve valakinek gyakorolni? Ilyen paklijaim vannak:
-3 féle druid
-Mage
-Warloc murloc (már vagy 2 hete nem játszottam vele)
-Nobrain hunter
-Nobrain wari
-Talán életképes, de gyenge late game-es priestDive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #7638 üzenetére
Late game nem látszik, de azért 1 winnél több van benne szerintem.
2 fegyver, 1 hex, 1 forked, 1 earth, 2 rockbiter, lava burst, lightning storm..nem rosszak
Mondjuk az early game minionok lehetnének jobbak, dragon és ooze faja azért.
Hja odaírtad a végére a late gamet..
Valóban nem túl izmos, de amiket az elején írtam azok segíthetnek azért.[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #7654 üzenetére
Hát én mindkettőt craftoltam mert sajna egyiket nem bírtam kinyitni, de nem tudnám megmondani melyik a hasznosabb.
Ha ragnát nem szedik le azonnal akkor nagyon nagy pusztítást tud végezni, viszont a Manipulator is ki tud húzni a sz*rból ha neked nem úgy jönnek a lapok ahogy kellenének, vagy ha csak szimplán jobb lapokkal operál az ellen.Szóval a lényeg..dobj fel egy érmét
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
-
Chronos85
tag
válasz Redcaster #7789 üzenetére
Nekem ilyen akkor volt ha Full Screen mellett alt+taboltam keresés közben. Szerencsére kicsit vártam és helyre jött (elötte volt előfordult pink festés is a képernyőn). Azóta ablakban fut a játék és (kopp, kopp) nem futottam ilyenbe.
Bíztam benne, hogy a karbantartás alatt megoldják a feltorlódó lapokat vagy a helycserés bugot, de úgyfest erre még alhatok párat.
Nekem is az 1 rare 4 common paklikat dobálja többnyire. Tegnap sikerült nyitni 2epic+1rare+1golden common-t. Rare már persze volt 2, de legalább az epicek használhatók (pyro, gorehowl), nem úgy mint elötte a rák+doomsayer.
Mikor változtatták az Argent Commandert az egyetlent betörtem (golden volt), ma kaptam végre egy simát (kb 2 hónap után). Még szerencse h a sima Argust nem törtem be -
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #9130 üzenetére
Ha egy körig nem csinál semmit akkor a következő körben nem kap 1percet, hanem néhány sec múlva ég a kanóc.
AFK-er elleni védelemSzóval ez nem BUG, szimplán elment a gép elől
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #9145 üzenetére
Látod..ma tényleg tanultál ezt-azt
Tyler Durden Azt hittem a 35 fekvőtámaszos rekordját akarod megdönteni
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Redcaster #9309 üzenetére
Nekem most volt egy olyan hogy megvertem egy mage-et es kov jateknal megint ot dobta. Mar tudtuk mit tud a masik es sokkal ovatosabban jatszottunk meg amit kellett leszedtuk idoben. Vagyis reszemrol csak leszedtem volna mert nem ugy jottek a lapok mint elozo korben, de nala ez a problema nem jott elo..
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #9319 üzenetére
Én max olyan deckbe raknám be amelyikbe nagyon kevés spell van, Mage kizárva
Fasza cucc hogy átadja neked az ellen spelljeit de az már kevésbé ha a tiedet kapja meg az ellenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #9321 üzenetére
Én sem tettem be egyik deckbe sem
Mondjuk én még nem is törtem be pedig az enyém goldenEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
válasz Redcaster #9507 üzenetére
silence nem kell, mindvision nem kell, shieldből 2 kell, divine spirit ide nem kell, mind blast nem kell, fairy se, dwarf nem illik be, argusból 2 kell, dragonling nem kell, novából alap hogy 2 kell, frostwolf totál nem ide való, gadgetzan sem, van más húzató. smite nincs benne, Circle se, drakek is jók bele, injured blademaster alap, auchenai soulpriest is. holy fire 2 kell, ha van. deathből mehet a kettő mert nincs se BGH-d se Tinkmaster. Ja és igen Silver Hand se kell.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Redcaster #9507 üzenetére
Persze jó is az, de egy idő után rohadt unalmas, hogy 6-8 körrel többet kell vele izmozni, mint egy másik class-szal. Én néha Casualban szórakozok vele.
Hogy minek kellene beférnie, azt nem írom le, mert akárhogy rakok össze priest decket, 4-6 lap mindig kimarad.
Ami szerintem fölösleges / lecserélendő a tiédben:
-Mind Blast
-Dragonling
-Silver Hand
-FrostwolfIlletve én nagyon nem szeretem, ha sok lapból csak 1-1 van benn, mert kicsit kiszámíthatatlanná teszi a decket.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest