- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Most játszottam eddigi legélvezetesebb meccsemet Ellenfél Priest aki vagy 5 legendaryt kirakott, csak szerencsére Yisera-t is. Amit elcsórtam Szegény utána nem tudott mit csinálni hiába kaptam a végén fatigue damage-t. Ez a sárkány amit ad, op szemétség. Rank 15 kettő csillagon vagyok megint.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pk2
tag
Egyébként szerintem a játék legnagyobb hibája az ,hogy gyakorlatilag ugyanazok a paklik pörögnek és emiatt nagyon a szerencsén múlik az egész. Jó tudom aki jobban játszik meg hasonlók de játszhatsz te akármilyen jól ha sorra kapod a nem megfelelő lapokat. Tehát kicsit olyan kockapóker szerű az egész.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Mister_X #20782 üzenetére
680 dust lett végül, jögetnek a javaslatok #1-es deckre Esetleg még Priesten gondolkodnék, de az alsó hangon 1100 dust és akkor még nincs benne semmi Legendary.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
válasz Mister_X #20861 üzenetére
Truesilverből kéne a 2.
Azt még megemésztem hogy nem látom az Avenging Wrathot de hogy egy darab Hammer of Wrathot sem ...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
válasz Mister_X #20861 üzenetére
Aldorból is kell kettő, Stormwind szerintem nem kell ebbe, laphúzás is jól jön például Acolyte, de mivel nincs Belchered akár Azure Draket is craftolhatsz, az egy nagyon jó 5 manás drop. (vagy 700 goldért nyisd meg a Loathebes winget, ha jól emlékszem onnan jön két belcher + Loatheb is iszonyat jó lap)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
pk2
tag
Hahaha, megint elvert egy sámán, mostantól kezdve ha meglátom ,hogy sámán az ellen egyből feladom, értelmetlen a küzdelem ellenük, legalábbis számomra. Lehet kb 5%-os győzelmi rátám ellenük, de lehet még sokat is mondtam.
-
Sirandrish
legenda
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sirandrish #20862 üzenetére
Jahahah, akkor azért fért be a második SWC, csodálkoztam is Igyekeztem kiszórni a felesleges lapokat, például a heal helyett ott a Guardian, Avenging helyett meg Consecration lett berakva. Igaz, nem nyom oda 8dmg-t akár a herora, de Eq után ugyan úgy nyom egy board cleart. Hammer of Wrath meg elsőre feleslegesnek tűnt... lehet kicserélem az egyik yetit Azure Drake-re (van amúgy) és valahogy bepréselem a HoW-ot...
@Dave: tehát Azure Drake van. De nem fogok szarozni, tizedikén kinyitom egybe egész Naxxot euróért.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Sturdiridge
tag
én most sámánnal nyomom, kisebb változtatásokkal. kivettem a doomhammer- t és beraktam helyette egy windfurry-t, vagy mi a neve. sokszor ő ment meg. tetszik most nagyon. már rank 14 - 4* nál vagyok. kíváncsi vagyok mikor kell majd deck-ket váltanom. mondjuk lehet hogy megint a season end- nek tudható be hogy hasítok lefelé.. múlt hónapban is arattam a sámán dekkel hónap végén.
-
pk2
tag
válasz Sirandrish #20865 üzenetére
Hát mindig mindenre van válasza, lénye is van mindig és mindig tud tápolni is, úgy durván ennyi
-
ígyvanferi
addikt
Most már tuti, hogy el vagyok átkozva arénában. Draftoltam egy közepesen nagyonsz.rt rugóval, 0 fegyver, 0 SI:7, 0 poison, fan, Blade Flurry, bár van két evis meg 3 assa is. Kezdőkézben két 7 manás egy novice, evis, aztán még megkaptam a csodálatos Arcane Golemet, ami a 3-ból a legjobb választás volt. Warrior ellenfél: Harvest, Frothing, Yeti, Kor'kron, axe, Frostwolf Gorehowl és halott is voltam 7 kör alatt.
Azt a sírást már meg sem ejtem megint, hogy a nagy átlag 1%-os legend nyitást én erősen lehúzom a valamivel több, mint 0,5%-ommal.
Inkább rankedezem, ott legalább van egy kis sikerélmény. Hátha ma meglesz a rank8.
-
Sirandrish
legenda
-
pk2
tag
válasz Sirandrish #20870 üzenetére
Valóban nem
-
pk2
tag
válasz ígyvanferi #20869 üzenetére
Én vagy fél éve játszom és összesen 3 legendet nyitottam. Antonidas, Millhouse és Onixya. Kb. egyiket sem tudom igazán használni, mondjuk milhouset berakom mindig, mert igazából még sosem jártam meg vele és 2-ért 4/4 nem rossz, ha meg leszedi legalább elszór rá egy removalt.
-
Sturdiridge
tag
en is feleve jatszok es eddig: king mukla, sylvanas, baron geddon, malygos lett meg. de most zajlik a gyujtes az uj lapokra. Ti gyujtogettek mar amugy?
-
DaveNo1
veterán
válasz ígyvanferi #20875 üzenetére
Az tényleg meglepően kevés, nekem 15-ös pakliban is volt 3 egyszer, ráadásul mind jó
You are not prepared.
-
Mister_X
nagyúr
-
ígyvanferi
addikt
válasz DaveNo1 #20876 üzenetére
Ja, lehet így hálálja meg a blizz, hogy accountot váltottam márciusban. Az előzőnél ez az arány 44-ből 2. Még mindig nem 1%, de majdnem.
Azóta még egy nyitást hozzácsaphatunk a 71-hez, meglepő mód ez is 40 dustos.Ja igen, és egyik sem használható igazán.
[ Szerkesztve ]
-
pk2
tag
válasz ígyvanferi #20875 üzenetére
Hol tudom megnézni mennyit nyitottam?
-
Devas
őstag
válasz ígyvanferi #20879 üzenetére
Hogyan számolsz? 44 pakliból 2 legend az szerintem nagyobb mint 1%.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
föccer
nagyúr
Nyitottam egy ragnost. Még jó, hogy valamelyik nap nem ezt, hanem a bloodmage-t craftoltam.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
Mister_X
nagyúr
No urak, akkor ez a "végleges", erre tudok 670 dustot szánni.
2. Aldor a Harvest Golem helyére, -100, a maradék 570. Egy Stormwind Champion helyére kellene akkor valami ütős rare/epic és akkor többit félrerakom, vagy esetleg kicserélek ezt-azt az ajánlott dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
Sturdiridge
tag
epic: lay on hands vagy faceless szerintem jo lenne. vagy pedig johet egy (rare) kodo-aldor komboval.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
A Faceless Manipulator lekraftolása volt a legjobb dolog amit, a paklival tehettem:
Jött egy control priest szerűség ellenem, második körben kezemben volt a Faceless, ötödik körben lerakja Feugent. Volt még lent két másik lapja, 4 manás board clear ment is neki. Hatodik körre már kezemben volt az egyik Spellbreaker, úgy voltam vele, hogy az istennek se fogom kijátszani Stalaggig. Nem siette el:
Faceless másol, Spellbreaker lesilence-eli az eredetit, de azért még kinyírta nekem az én Stalaggom
Ez a pakli csak sikeresebb lesz, mint az előző. Apropó, ha jól nézem, már típust váltot, nem igaz? Már nem midrange?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz F-ECT$ #20888 üzenetére
Kifejezetten tetszik a pakli, hatéknony. Azért kérdeztem rá, mert 4 menetből kettőnél eljutottam a deck végéig, eddig ilyen sosem volt. Egy demon deckes Warlock volt az első, aki megállított. Jarraxxus ftw. Persze, ha nem az utolsó 10 lap között bújkál a két Equality, akkor megnyerem (8hp-ja maradt, kezemben Truesilver, kezemben két Consecration, csak berakott egy Felguardot, majd le is copyzta).
2000 dust, hm... Két hét.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Arany péntek van... Ma eddig csak golden hero-s ellenfeleim voltak, rank 19-17...
Arany rush shaman - csak gold lapot láttam az a röpke öt kör alatt, gold murlocok... természetesen nem volt Consecration... /vereség
Arany midrange (?) warrior - gold Gurubashi, 10. körre én nyertem /győzelem
Arany deathrattle priest - gold Cairne, gold Sylvanas, gold Faceless, plusz gold kisköcsögségek 18. körre elfogyott a deckje is /csúnya vereség
Arany mage - ??? /0. körös "győzelem" (kártyaválasztáskor concede... mi ebben a poén gold heroval?)
Arany control druid - Cenarius, gold Molten Giant (x2) /győzelemdafuq?
-
Sirandrish
legenda
válasz Mister_X #20890 üzenetére
"mi ebben a poén gold heroval?"
Napikat tolja valszeg. És mivel 20 és 17 között könnyebb ellenfeleket kap mintha mondjuk lemenne rank 5-8ig, így nyer néhányat majd fel-felad néhányat..így pikkpakk kész
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
salaam
senior tag
válasz Mister_X #20890 üzenetére
Feltételezhető, hogy ahhoz, hogy 500 ranked meccset nyerjen egészen jól kell játszania, ahogyan az is, hogy rank 19-20 környékén annyira nem játszanak jól az emberek, mert máskülönben nem ott lennének. Azért adta fel a mulligannél, mert farmolt - valószínűleg goldot, ha már golden heroval játszik -, vagyis megnyer egy meccset a gyengébb játékos ellen, majd a következőt feladja, így folyamatosan azon a rankon és annyi csillagon marad, ahol ő akar, miközben minden meccsét megnyeri a nála sokkal gyengébb játékosok ellen.
szerk.: Vagy amit Sirandrish ír, napizhat is
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz salaam #20892 üzenetére
Pontosan így csinálom én is, csak én nem farmolok semmit, csak a napikat így a leggyorsabb betolni
kb 100ból 99 meccset megnyerekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sirandrish #20891 üzenetére
Nyeljen karót az ilyen. Csak az vigasztal, hogy képes vagyok elverni még ezeket az 500 wines majmokat is rendes menetekben. De az a deathrattle pap nagyon csúnya volt...
pff, te sem vagy különb
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Mister_X #20894 üzenetére
500ranked winhez(arany hero) nem kell skill csak soksoksoksok időőőő
Miért? Mert naponta letolok 2 meccset gyengébbek ellen? Aztán 2 meccset "adok" is a gyengébbeknek
Szóval tök jó fej vagyokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #20895 üzenetére
Tegyük hozzá rengeteg a golden hero bot is. Ha bemegyek casualba napizni, szinte mindig jön szembe legalább 1 bot.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz DaveNo1 #20896 üzenetére
Erről nem tudok mit mondani ,mert én még nem találkoztam vele. Vagy legalábbis nem tűnt fel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
for3l
senior tag
válasz Sirandrish #20897 üzenetére
Tegnap este teszteltem casual-ban 1-2 deck-et, és egymás után kb 3 vagy 4 bot jött
-
Sirandrish
legenda
Ranked 20-17 között nekem nem rémlik hogy találkoztam volna velük.
Egyébként miben nyilvánul meg az hogy bot az "illető"?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Redcaster
őstag
válasz Sirandrish #20897 üzenetére
Naponta énis összetalálkozok minimum 2-3 bottal... Semmi másra nem jók, csak arra, hogy szétBM-eld a meccs végét, és úgy húzd be a győzelmet Mást nem is érdemelnek
(#20899) Sirandrish
Legtöbbször onnan leht észrevenni, hogy mindig nagyjából 4-5 mp után lépnek, nem látod, hogy nézegetnék a lapokat... Igaz mostanában olyan is van, hogy úgy van megcsinálna, mintha nézegetné őket, de olyankor meg nyilazza a hero powert
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rtx 4070 ti super omniblack 35 hónap garamciával
- Core2Quad Q9550 garanciával
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
- Nokia, retro mobilok, régi telefonok, samsung, alcatel, sony ericsson,sagem, motorola
- AMD Radeon VII 16GB Videókártya szép állapotban csavarmatricás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest