-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Még osztanak keyt? Mert mi 3an is jelentkeztünk rá a napokban de egyikünk se kapott
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ezzel tisztába vagyok, azért érdeklődöm hogy van-e értelme egyáltalán várni..de akkor van..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Most komolyan...ezt honnan lehet leszedni?
Kaptam egy beta keyt de nem találom hogy hol kéne letöltenemEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Baaraanz #856 üzenetére
Igen..időközben már rájöttem és arra is hogy nem volt frissitve ezért nem volt a HS a listában
-
Sirandrish
legenda
válasz Wolverine #858 üzenetére
beléptem, aktíváltam, continue, hivatalos oldal ahol egy darab link sincs..
Aztán leszedtem a Bnet launchert, ami még régi verzió volt így csak D3, SC2 meg WoW volt benne..
Ahhoz kellett hozzáadnom a HS klienst amin keresztül már le tudtam szedni és fel is telepítettem, csak ugye most még karbantartás van szóval kapják beEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Wolverine #861 üzenetére
Nem tudom minek nézel de az volt az első hely ahol megnéztem..és nem volt ott..
Aztán kaptam egy ilyen linket privátban, ami igen messze van az általad jelölt helytől és itt a linkre kattintva adta hozzá a HS-t a launcherhez és a bnet profilomhoz isKashim hetekig vártam a keyre...ezt a néhány órát már fél lábon is kibírom
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nah végre volt alkalmam kipróbálni..le is nyomtam azt a 6 meccset amit az arcomba tolt.
Jó kis cuccos ezEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Jó vagyok..3/3 lose
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #868 üzenetére
Lehet valahogy AI ellen játszani?
Rám férne a gyakorlás.
Illetve ha lehet, az is beleszámít a questekbe?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz ígyvanferi #870 üzenetére
Nah akkor mindjárt megkukkantom..köszike
-
Sirandrish
legenda
Nah a Hunterrel megizzadtam de csak-csak lenyomtam
-
Sirandrish
legenda
válasz Healbacsi #877 üzenetére
Azt értem hogy 150gold kell hozzá, de pl elsőnek simán beengedett..
Illetve azt a 150et le is vonja és annyi?Kashim És lapokat csak úgy tudok szerezni ha veszek egy csomagot 100g-ért?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Köszi mindenkinek..
Most már kb mindent értek
Megyek gyalázniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Fejlődök..a nyerj 3 meccset questet 4 meccsből betoltam
-
Sirandrish
legenda
Persze hogy ott..de eddig kb 5ből 1et nyertem..
Ahhoz képest ez elég jó volt. Sajna nincs sok időm játszani vele pedig nagyon tetszikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Gondolom az valami rang lehet...
Én 3 napja kezdtem és még alapon vagyokEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Ereshkigal #898 üzenetére
Előbb mindenképp össze akarok szedni 3-4 arenara elegendő lóvét aztán erősen reménykedem hogy jó lapokat is kapjak..
Meg még azt se nagyon döntöttem el hogy milyen karival menjek..egyelőre a Shaman-t próbálgatom..
Tetszik a képessége...csak az a baj hogy a Priesté és a Warrioré is
Mindegy..majd szépen lassanEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
jaja..1re már meg is van..de lufasz játékkal annyira nem gyors a haladás..
Viszont cserébe ráérekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Ilyen már nekem is volt..
Csak épp az ellenfélnek volt 1-3 HP-ja meg nekem 30körül és úgy elvert mint atom
Kezdem érezni hogy nincs elég időm kitapasztalni a cuccost.
Most gyors paklikkal próbálok operálni, de így pikkpakk ledarálják a lényeimet, illetve 1-1 keményebbhez hozzá se tudok szagolni.
Egymást boostoló murlockokat is próbálgatom, de abból meg kevés van.Szóval én jelenleg megrekedtem, de természetesen nem adok fel.
-
Sirandrish
legenda
Az a Priestes elég jónak tűnik, csak nekem kevés benne a tauntos lény, de majd kicsit átalakítom...köszike
F-ECT$ A kitapasztalás alatt a játékot értettem..nekem sincs sok most.
Pénzt én semmiképp se szeretnék beleölni[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #941 üzenetére
Elég jó..3/3 win
Mondjuk olyan 6-8 lapot módosítottam a saját szájízem szerint de így is elég pengeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz danifilth #945 üzenetére
Eddig alig alig arenaztem de az random nem?
Mármint mindig más-más 3 kariból választhatsz..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Sident96 #948 üzenetére
Amennyire jól tudom folyamatosan 3 lehetőséget rak eléd amiből választhatsz.
Más: Elég penge paklit sikerült összeraknom priestel, kovsol meg kis saját gógyi segítségével..eddig 8/8 az arányom
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz danifilth #952 üzenetére
Ha jobb oldalt a listába ráklikkelsz akkor szerintem kaphatsz helyette másikat..de nem esküdnék meg rá
-
Sirandrish
legenda
Ez pontosan mit takar?
Tele van a pakli néhány manába kerülő egymást agyonboostoló Murlockokkal?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Akkor majd legfeljebb csinálok egyet én is
Rankedre még kéne néhány jó lap hogy egyáltalán neki álljak.
Egyébként pontosan mi ez a ranked cucc?
Azt gondolom hogy vannak bizonyos szintek avagy ranglétra amin egyre feljebb jut az ember, és gondolom egyre keményebbekkel is dob össze de van valami plusz jutalom? Esetleg negatívum ha veszítek?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Wolverine #966 üzenetére
Ennyi? Több EXP?
Ahogy nézegettem a rewarodokat, sok értelmét nem láttam lv10 felett..
Vagy csak nem voltam elég alapos?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
Nah ilyen se volt még..elfogyott a paklim és kénytelen voltam feladni
-
Sirandrish
legenda
Hát eddig a közelében sem voltam így eszembe sem jutott hogy ez esetleg gebasz lehet
Mondjuk a pakli direkt erre épül.
Persze nem arra hogy elfogyjon de arra hogy minél gyorsabban húzgáljam felfele a lapokat aztán had szóljon[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Erről a lapbetörős/craftolós dologról tudna nekem valaki egy szösszenetet firkantani?
Hogy lehet egyáltalán lapokat betörni? Hogy lehet craftolni és egyáltalán mit érdemes? etc etc[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Azt el is hiszem.
Ez a pakli amit tegnap a segítségeddel sikerült összerakni viszont tényleg brutál.
Minden kezdőnek ajánlom!
Tegnap óta nem buktam vele az ominózus elfogyott a lapom meccstől eltekintve..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Annyi hogy néhány lapot azért megváltoztattam..
Pl nekem Mind Control egyáltalán nincs a pakliba és időközben a Holy Smite-eket is kivettem.
Meg még van 1-2 difi de amúgy ez az a pakliEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Az egy bevett szokás hogy amikor már úgy tűnik hogy nincs esélyük akkor AFKolnak hátha megunod és feladod?
Ma legalább 3szor találkoztam ezzel a jelenséggel...végig ott vannak, pörögnek..amint már úgy áll a szitu hogy 1-2 kör és bezúzom, akkor start afk..
Puszta véletlen lenne?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
1nél nem tűnt volna fel, de mondom..csak ma legalább 3szor belefutottam..
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Próbálta ugyan gyalázni de nem ment neki
És ezzel meg is lett mint expert AI és kaptam a nagy zsétAmúgy játékon belül meg lehet nézni valahogy hogy melyik quest van kész? Ezt is csak az első hsz-ből lestem ki..
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Annál szoktam, de most nem úgy jött ki a lépés..
Aztán mivel nem akartam minden kört laphátránnyal indítani így ezt boostoltamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Van az a azt hiszem 2/1es fa ami silencel..hát attól már herótom van
Amúgy ez az arena nem megy nekem..
Playbe elég jól megy már..Priestel és Shamannal is meg néha Mage-el is nyomulok és azzal is elég szépen darálok, de arenaba ecsém..1-2nél többet nem bírok nyerni.
Legutóbbi meccsen a 5. körig nem tudtam lényt lepakolni mert csak 5-7manas rohadékok jöttek pedig volt benne jó néhány low cost is..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
legenda
Hát már nem tudok semmit se linkelni mert már végeztem az arenaban.
Nyertem kemény 1et..
Amúgy decket hogy lehet linkelni?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Legközelebb majd linkelem aztán legalább megmondjátok hogy mit rontok el a pakli összeállításban.
Bár most elment kicsit a kedvem az arénázástólEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Unrankedben tolom általában mivel valaki írta hogy ha elkezdek rankedbe játszani akkor egy idő után megakad az egész és még jutalom rendszer sincs ha jól tudom.
Ott elég jól szokott menni.Amúgy ilyen leosztással aztán tégy csodát
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Google Pixel topik
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest