- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Klasszikus kérdéssel jövök.
Harrison Ford, Ozze helyett, Ragnos, Alextrassa, vagy Yersa legyen a következő? Leginkább controll paklikkval játszom, leginkább sámánnal.
Köszi
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
ígyvanferi
addikt
-
DaveNo1
veterán
válasz föccer #20451 üzenetére
Ragna, mert az úgy ahogy belefér shaman pakliba bár nem szokták használni, + ramp druid/control pala/priest/és control warrior deckben is szokás használni.
DeckWars folytatódik (kicsit lemaradtam bár döntő van )
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
addikt
válasz DaveNo1 #20465 üzenetére
Teszteltem, nekem spec nem jött be
Hellfire-t használtok handlockban, ha igen akkor 1 vagy 2? Én jelenleg 2-t futtatok de gondolkozom, hogy mind2-t vagy legalább az egyiket kiszedem, csak mit érdemes berakni helyette?
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Attila!
tag
válasz Tyler Durden #20468 üzenetére
Úgy szokták, hogy 2 hellfire 1 shadowflame vagy fordítva kinek, hogy tetszik jobban. Változó nálam is, épp melyikből van bent kettő.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz Tyler Durden #20468 üzenetére
Nálam 2 shadowflame 1 hellfire a felállás, amúgy meta függő. Hellfire jobb az agro ellen, shadowflame meg a kontroll ellen.
Ha jövőhéttől nagyon sok Handlock lesz, akkor egyik siphon helyett BGH-t is belerakom a deckbe, early mountain eltávolításra jobb mert csak 3 mana szemben a siphon 6 manájával.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
fogtunder
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz fogtunder #20464 üzenetére
Pont az a kérdésem volt, hogy melyiket kraftoljam a felsoroltakból. Nincs meg a harrison sem.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
F-ECT$
titán
válasz föccer #20475 üzenetére
Én továbbra is javaslom a várakozó álláspontot, több okból is:
-a sámán nagyon kevés legenddel játszik
-ha mégis legend kerül a deckbe, az a legtöbbször Al'Akir, ami már megvan
-22-e után teljesen meg fog borulni a meta, az új deckek miatt változhatnak a sámán deckek is
-lehet, hogy nem csak sámánnal szeretnél majd játszaniA jelenlegi első nálam: Ragna.
A többi csak korlátozott használható, vagy meta, vagy spéci deck kell nekik. Szerintem Harrsion szerepe csökkenni fog, hogy nem lesz Hunter és a Miracle is visszaszorul (bár Warrior és Pala több lesz). Ysera szerepe megnő, így ő a második helyzett, de szorosan követi Alex, aki főleg Warrior és Handlock deckbe fog a továbbiakban is beférni.
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
Forsen már top10 Leeroy nélküli Miracle-val.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz emperorka #20479 üzenetére
Semmivel, nincs semmi charger, malygos se, és shadowstep se. 5 manás dropok vannak például 2 Azure Drake 2 Belcher, meg minden további miracle lap.
Viszont kevés kontroll deck jött szembe vele + volt olyan warrior aki feladta egy sap miatt 20 hp-n, gondolom nem tudta, hogy nincs befejező lap a pakliban.
Sok hunter is jött, ellenük pedig nem feltétlen kell befejező kombó
netpeti98: Kiváltható szerintem egy Belcher vagy Azureval.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
válasz F-ECT$ #20482 üzenetére
Jah nem figyeltem, azt hittem alap Miracleből
Hát nem tudom, ebből a Forsen típusból nehezen, esetleg valami jó midrange legendary például cairne vagy sylvanas jó lehet bele, mert azokat nehéz eltávolítani, vagy csak nagyobb áldozat árán lehet. Viszont az a probléma, hogy spelleket melletük nem nagyon lehet kijtászani, Edwin lényege meg pont a combózás, vagy, hogy early gameben legyen egy 4/4-es lényed akár. Ami még eszembe jutott, az Shade of Naxxramas.
Közben már legend rank2
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
föccer
nagyúr
Arénában már az
5.6. maget kapom.üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Sturdiridge
tag
holnap kiprobalom ezt a Forsen decket, rank15on vagyok jelenleg, szerintem nem eloro hanem visszafele fogok esni
anyway ! miert thalnos-t nyomja? ott van az a 2manas 2-2 +spelldmg minion ami az alap lapok kozt van. nem jut eszembe a neve. vagy annyira jo az a laphuzas amit thalnos biztosit?[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Sturdiridge #20485 üzenetére
Melyik lapra is gondolsz? (Nincs 2 spell dmg minion, főleg nem 2 manáért.) És igen, a laphúzás is jó.
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
mert a lap újrahúzás SOKKAL többet jelent mint +1/+1.
nem viccből legendary. -
Sturdiridge
tag
alright. koszontem
-
DaveNo1
veterán
Kontroll deckek ellen szívni fogsz, Forsen is visszacsúszott most, ha meg jönnek jövőhéten a Handlockok azok ellen jó ha 10% esély van (de ramp druid, warrior, és pala is izzadós így).
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
kervantas
aktív tag
Nem tudom, láttátok-e, de azért belinkelem:
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz DaveNo1 #20465 üzenetére
Tényleg? Kár Mondjuk erősnek erős, főleg akkor jó kijátszani, amikor már late game fele üres a board és nincs már remove-ja az ellennek. Egy priest pakliba bedobtam jobb ötlet híján, eddig bejött - mármint maga a pakli, Onyxia csak egyszer került kézbe.
Amúgy, ez picit nonszensz:
Ugyan mivel tudtam volna én tizet nyerni Arénában?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
xavix13
őstag
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- BestBuy topik
- Apple notebookok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
- Nokia, retro mobilok, régi telefonok, samsung, alcatel, sony ericsson,sagem, motorola
- AMD Radeon VII 16GB Videókártya szép állapotban csavarmatricás
- I7 Gigabyte Gaming minőségi erős gép eladó! V1 Snow Edition! Alig használt szinte új...
- AMD Ryzen 7 7800X3D
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest