- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- ASUS routerek
-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twice
tag
Sziasztok!
Még kicsit új vagyok a játékban és lenne egy kérdésem. Battlenet accomra feltöltöttem pénzt, ami pár napon belül megérkezik.Olyan kérdésem lenne, hogy abból ugye lehet a naxx szárnyakat fizetni, vagy csak direktből lehet bankkártyáról?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
whitezo88
nagyúr
Lol! Reynad elkezdett streamelni es oszedobott egy agro warrior decket (ujat). Queue majd egybol az elso opponent 100% ua. a deckje volt leggyorsabb netdeck eu. Meg snipe. (Azt irtak chaten is ott volt)
-
-
twice
tag
Köszi a válaszokat, megérkezett a pénz és fizetni is tudtam vele.
-
Cranium
tag
Tudtok ajánlani valamiféle decket az expert AI legyőzéséhez?
-
Sirandrish
legenda
válasz Cranium #19260 üzenetére
Itt nézz basic deckeket.
Általában mindegyik kasztnál az első 2 deck elég jól működik és simán verhető velük az AI..sőtEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveNo1
veterán
Épp Realz-t nézem, gyakorlatilag megállás nélkül csak Hunter ellenfelek jönnek. Szerintem még Zoo-ból és egyéb agroból sem volt összesen ennyi előző két szezonban, mint most Hunterből
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz fogtunder #19263 üzenetére
Ez csak egy picurt túlzás
Ennyi erővel a Warlock is kuka, lévén az termelte ki nekünk a Murlocot, a Handlockot és a Zoo-t is.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
NyalokAA
aktív tag
válasz fogtunder #19263 üzenetére
Igen mostanában , ha valaki hunterrel kezd a bajnokságon lehet nem is kell másik deckre váltania mert 3-4 győzelmet behúz vele ha meg bannolás van azt bannolják először , amennyiben nem utána sűrűn meg szokták bánni ..
Most a hunter zooként kezd ( haunted creeper , webspinner ) közben szívat a hero powerrel , ha megszabadulsz ezektől mielőtt felhoundmasterezi őket és szép lassan építene az ember valami boardot akkor jön az uth kombó felhúzza az összes lapot és kill command , hero ability vel+leeroy megöl . Amennyiben ezeket nem húzza fel akkor pedig trap ,bow,hero ability kombóval jön a kivéreztetési szakasz az összes minionje orrba szájba buffolja magát.
Nem azt mondom nem verhető , de akár egy 5 éves kiskölyök is sikeres tud lenni vele annyira faék egyszerűségű.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #19271 üzenetére
ezek a lapok eddig is voltak es eddig is ennyibe kerultek es senkit sek zavartak. sot..engem majdhogynem lehulyeztek ebben a topikban amiert ket mark van a paklimban, de most hogy streamer jozsinak hala mindenki huntert tol, mar torolni kell az egesz jatekbol. kicsit fura lesz amit irok de ezt a jatekot a stream fogja tonkretenni...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Devas
őstag
válasz Sirandrish #19272 üzenetére
Már tönkretette.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Cathfaern
nagyúr
Tönkre nem fogja tenni WoW-ban ugyanez ment mindig is, csak pepitában. Ha egy adott class adott spece 1%-al többet tolt, mint a másik spec, akkor mindenki azzal tolta és a másik spec használhatatlannak és 0 dps-nek volt minősítve. Ugyanez igaz classok között is, csak mivel ott nehezebb ugrálni, mint hs-ben, ezért kevésbé tömörül ennyire egy classra a játékosbázis. A stream meg nem igazán változtat a helyzeten, ha nem az alapján lenne mindig a favorit, akkor blogok / fórumok határoznák meg, hogy mivel játszik mindenki.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
F-ECT$
titán
Hát érdekes kísérlet lenne, hogyha nem lenne stream, akkor hogyan alakulna a meta, de azt hiszem, hogy akkor is lennének sláger paklik, csak lassabban terjednének el.
Én egy szóval sem mondom, hogy törölni kellene a játékból, de ha:
-egy tornán a 8 játékos mindegyike négy decket hoz, amiből egy banolható, és az az egy 90%-ban a hunter
-legend rankon 10-ből 8 meccs hunter ellen van
akkor bizony az a class picit op, egy apró nerf kell neki, mint anno az uth nerf, tehát olyan, ami nem teszi játszhatatlanná, csak nem lesz felülreprezentált.Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz F-ECT$ #19275 üzenetére
ertem amit mondassz, es el is hiszem hogy op. en nem nezek streamelet nem tufom mi van legend rangon. viszont ezek a lapok eddig is jelen voltak, ergoa hunter eddig is op volt, csak mindenki lesz@rta. engem csak ez bosszant. hogy az egesz hs tabor csettintesre utal/imad meg valamit.
a kaszt torlest valoban nem te emlitetted
-
xavix13
őstag
válasz Sirandrish #19276 üzenetére
Nem volt op, mert most a naxxal jött az ami hiányzott a hunternek, a jó early game.
A 2 pókkal így már az első 2 körben magához veszi a tempot, míg a régi hunterben az első kör passz, második kör hero power volt a play. + A miracle kihalt ami a hunter egyik counter deckje.Vicces am a blizz, kurva erős a hunter, lenerfelik, majd megint felbuffolják és azt tolja megint mindenki, majd megint lenerfelik és ez így megy amióta kint van a játék...
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
DaveNo1
veterán
válasz xavix13 #19277 üzenetére
2. körre volt krokó, igaz a haunted creeper sokkal jobb lap. Inkább jó 1. körös drop nem volt (kiskoca annyira nem jó, azt mark targetre kell tartogatni), a webspiner viszont iszonyat jó, mert ad +1 beastet ha meghal. Loatheb is nagy erősítés a midrange hunterbe, imádom ezt a lapot. Aki meg csapdákkal operál, annak nagyon jól jött a mad scientiest, ráadásul ez is olcsó drop.
Előbb egy lassabb Zoolockot (tojásokkal ment az elején) boardcontrol mellett 6. körre 3 hp-ra ütöttem le midrange hunterrel, úgy hogy én még bőven 20 hp felett voltam (6hp-t lifetappel bukott, de azért így is durva ez a gyors sebzés kiosztás egy midrange decktől). Azért ez sokat mondó...
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
for3l
senior tag
válasz xavix13 #19277 üzenetére
Így van. Eddig mit tudtál kirakni első körben? Boar arcra? Timber kutya üres boardra? T2 Hiéna üres boardra? Esetleg coin Animal Companion, de ha nálad volt a Houndmaster, akkor arra raktad el a coin-t. Max a krokodilt lehetett T2-ben játszani, de az meg kikopott a beast pakliból szép lassan (a többiben meg benne sem volt).
-
zola09
aktív tag
Tegnap este láttam egy acolyte-ot 1hp-val 2 lapot húzni.. konkrétan -1-be ütötték, az most mi már?
-
fogtunder
nagyúr
azt a radikális énem mondta, hogy ki kellene szedni, valszeg több gondot kreálna, mint oldana meg. én speciel inkább ellene játszom, mint vele, mert valamiért rettenetesen utálom, a hero powert kimondottan, mert azon kívül, hogy sebzel vele kettőt az ellenfélen, semmit nem lehet vele csinálni.
most is elment a meccsem priesttel, mert csak 3+ manás lapokat kaptam (meg egy circle-t) kézbe, neki meg T1 webspinner coin webspinner, t2 scientist. ötödik körben lepucolom az egészet, erre jön a highmane, azt is megoldom (még nem húztam death-t), majd kirakja king crusht (gondolom az egyik spinnerből). mindent csináltam két körön át, felhúztam 7 lapot, de nem jött egy death sem, az utolsó 9 lapban volt mindkettő, közben a dínó kibelezett. a srácnak meg köze nem volt a játékhoz.a stream-es résszel bizonyos szinten egyetértek, van előnye, mert sokat lehet belőle tanulni, de csökkenti a változatosságot, mert adott időben mindenki ugyanazzal a max. 5-6 paklival játszik.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Gyuri27
félisten
válasz Sirandrish #19276 üzenetére
Nem a hunterrel van baj.
Maga a mechanika bibis. A hunter, zoo, murlock egyéb rush paklik (még a miracle rugó is). Olcsó lapokat tartalmaz. Viszonylag egyszerű vele játszani. Illetve ezekkel pörög a játék.
Ki az isten akarna ezek után a lassú warrival, druiddal, priestel játszani?
Nyilván senki. Ráadásul az előbbi deckekkel meg szétcsapnak mire szétnézel.
A naxx lapok többsége meg még erősítette is a rusht szerintem.Amd - Radeon - Ryzen
-
F-ECT$
titán
válasz Gyuri27 #19282 üzenetére
Hát valamit valamiért. Vagy olcsó lapokkal mész, vagy lassú nagy dögökkel. Btw a wari control is azért erős, mert van olcsó leszedése az első pár körre (Fiery Win Axe, Execute, Shield Slam), majd utána ki tudja pakolni a nagy legendeket. Egyébként ha agro ellen mész, akkor a control is gyors, T8-9-re valaki eldől
Dive ever, work never.
-
Redcaster
őstag
-
fogtunder
nagyúr
válasz Gyuri27 #19282 üzenetére
ezzel vitatkoznék, sokat lassult a meta naxx megjelenés óta, nekem sokkal inkább az a bajom, hogy a druidot kvázi kiherélték. majd minden kaszt kapta a használható új lapokat - sokra rá is fért, pl. priest - a druid meg kb. semmit a sludeg belcheren kívül, amit amúgy is futtat mindenki, ahova befér.
-
Gyuri27
félisten
válasz F-ECT$ #19284 üzenetére
Nem csak a lassúság a lényeg. Bár az is fontos.
Hanem az is érdekes, hogy a zoo, murloc, rush deckek többsége olcsó. Szemtelenül olcsó.giorgio: a priest új lapja lócitrom. A tojásokkal full megölték. Most már a boardot se tudod takarítani (már ha megéred az 5 kört). Mert kapásból ott egy 4-4 minion.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
fogtunder
nagyúr
válasz Gyuri27 #19287 üzenetére
nem olyan rossz az. az egy dolog, hogy hányszor lesz belőle plusz helalth, de sokszor kedvezőtlen trade-re kényszeríti az ellenfelet, körbe kell játszani. most a shade of naxxramassal próbálkozom, ha együtt vannak lent, az elég jó szokott lenni.
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #19286 üzenetére
Ja, csak a druidnak pont Sludge nem kellett, mert volt jó 5 manás tauntja. Ami gond, hogy nincs jó támadó spellje (se single, se aoe):
-Moonfire: vicc
-Claw: végülis nem rossz, mégse fér be mostanában sehova
-Naturalize: át kellene dolgozni mondjuk 2 mana, de csak 1 lapot ad
-Savagery: át kellene dolgozni, de ötletem nincs rá
-Wrath: ez ok
-Savage roar: jó, csak kell hozzá board
-Bite: 1x4 dmg, míg a wari ugyanennyi manáért kap 4+4 (+1 aoe) dmg-t, az a 4 armor meg nem sokat ér
-Poison Seeds: handlock ellen jó lehet, de a több class ellen nem sokat ér
-Swipe: az új lények ellen nem sokat ér (haunted, egg, beltcher)Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Gyuri27 #19289 üzenetére
még mindig bőven jobb t3 play, mint a csupasz blademaster volt.
(#19290) F-ECT$: ja, a removal hiányt már többször kitárgyaltuk itt, nagy gond, hogy az 5 manás slot már így is fullon van, és a spectral knight meg a belcher is oda jött. valami durvább aoe kellett volna class lapnak, mert a swipe és a starfall is elég limitált, thalnos vagy drake nélkül, ami szintén 5 manás. talán ha a poison seeds csak az ellenfél lényeire hatna, akkor lenne értelme, így szinte semmi. sajnálom, én a dupla kombós druidot eléggé szerettem.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Gyuri27 #19287 üzenetére
Rushnak a legnagyobb előnye, hogy sokkal kevésbé függ az rng-től, mint egy controll. Ugye rush esetén a lapjaid nagy része kis értékű. Szóval ha nem is pont a legjobb kombók jönnek a kezedbe, valamit biztos tudsz csinálni a meccs elején is. Ezzel szemben controllnál jóval kevesebb kicsi lap van, és így vagy behúzod az elején vagy nem. Ha nem húzod be, és nincs is szerencséd az első pár kör húzásnál, akkor ölbe tett kézzel tudod csak nézni, hogy a másik mit csinál. Szóval nagy átlagban controllal sokkal fusztrálóbb játszani akkor is, ha sok meccset lejátszva az eredmény ugyanaz az. Ha meg még picit jobb is rushal, akkor főleg megcsappan az emberek kedve a controll iránt.
És ezen igazából semmivel se lehet segíteni. Szerintem éppen ezért a laddert mindig is a rush valamilyen formája fog dominálni (kivéve ha valahogy megoldja a blizz, hogy az összes rush pakli életképtelen legyen. De ennek nem igazán látom reális esélyét). Már csak azért is, mert a win streak miatt érdeked, hogy minél több meccset játsz le adott idő alatt, és ebben értelemszerűen a rush a legjobb.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #19292 üzenetére
Ja igen, a Starfall kimaradt, de az vagy egy gyenge Holy Nova (-2 heal) vagy egy gyenge Fireball drágábban, a Starfire meg szintén egy gyenge Fireball, és hiába a laphúzás, még így is drága. Persze ha mindkettő olcsóbb lenne 1-1 manával, akkor meg lehet kicsit OP spellek lennének. (Bár hiába OP a Fireball, így sincs sok mage.)
Dive ever, work never.
-
whitezo88
nagyúr
Paladin ide vagy oda, Ekop 115-re ment fel kb 1500-ről ma. saját gyártás és elég jól működött. 2 shade is van benne ami furcsának tűnhet, de szuperált az is.
-
addikt
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
sagem
addikt
Én nem vagyok pro, de rank 10 környékén simán összepakolja a nagyon gyűlölt hunter paklimat egy átlagos, gyors/kis lényes warlock pakli. Pontosabban akkor van esélyem, ha nagyon jó a kezdőkezem, egyszerűen a másik pakli gyorsabb már csak a húzások miatt is. Én egyébként azért kezdtem el hunterezni, mert nincs olyan sok lapom, netes összeállításokat nem néztem, egyszerűen ebből tudtam saját magam egy normális paklit faragni, amivel legalább azt érzem, hogy esélyem van (mert a korábbiakkal csak szenvedtem a prémium lapok hiánya miatt). De egyébként a secretes magek is megfognak, sőt a sámánok is gyakran. Szóval nem tudom, szerintem nem annyira OP a hunter pakli, de az tény, hogy most divat, s az is tény, hogy olcsó(bb) a többiekhez mérten. Mondjuk én még így sem tudtam beletenni mindent, amit szerettem volna, de ez már az egyéni szoc problémám
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Rtx 4070 ti super omniblack 35 hónap garamciával
- Core2Quad Q9550 garanciával
- FULL CTO 2019 MacBook Pro Retina 13" 2.8GHZ i7 / 16GB RAM / 512 GB SSD / Magyar billentyűzet
- Nokia, retro mobilok, régi telefonok, samsung, alcatel, sony ericsson,sagem, motorola
- AMD Radeon VII 16GB Videókártya szép állapotban csavarmatricás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest