Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz *Ropi* #50473 üzenetére

    semmi ilyen :( nem sok értelme van annak, hogy valamilyen segítséget kérek és titkolom, mint egy hülyegyerek a körülményeket, hogy amúgy ezzel bontottam le falakat. cél volt a biztonságos és stabil üzemeltetés.

    ez egy teljesen biztonságos környezetben üzemeltetett darab volt. az íróasztal túloldalán van egy polc, aminek annyi a funkciója, hogy oda van behúzva ONT, router, elosztó, HDD. itt aztán kényelmesen le volt rakva egy külső HDD házban, ami vízszintesen élére állva tartotta. a talpa gumírozott. nemigen érheti erőhatás, max ha az asztalra csapok mint egy állat. de mivel utólag kiderült a router naplójában, hogy mikor halt le az egész, így azt is tudom, hogy akkortájt senki sem volt itthon. a router ugyanis rögzítette a lecsatlakozás pontos időpontját, amiből az derül ki, hogy éppen munkahelyemről adtam hozzá valamit P2P letöltésre. pár percre rá ismét próbáltam elérni és akkor volt egy sanszom, hogy valami nincs rendben.

    ugyan az elosztó, amibe csatlakozik az egész kupleráj az egy APC elosztó, de a külső házak tápegységén földelés nem szokott lenni. ettől eltekintve nem volt semmi olyan tényező, amiket említesz. számomra végképp érthetetlen laikusként is, hogy mért pont ez hasalt el és mégis mi a bánattól. úgy tudom ezt a terhelést egy WD Red röhögve elbírja, célnak megfelelőt próbáltam anno választani. ráadásul messze nem volt annyira terhelve, mint azt eredetileg terveztem.

    [ Szerkesztve ]

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák