Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz siko5 #47912 üzenetére

    Az előző topikban adott válaszokban már le volt írva a lényeg, vagyis nem feltétlen kellett volna ugyanazt még 2 másik topikba is beírni. Illetve az inkább egy tanács volt, hogy legközelebb hol lenne célszerűbb érdeklődni egy hasonló esetnél.

    Tehát egyrészt az SSD-t illetően továbbra is eleve a garanciális csere a kézenfekvő megoldás. Sőt, az ilyeneket manapság nem is nagyon szokták javítani, pláne ha komolyabban meghibásodott.

    Másrészt az továbbra is nyilvánvaló, hogy ha a DiskPart által történt a konvertálás, akkor eleve törölve lett a lemez, új partíciós tábla került rá stb. Vagyis nem meglepő, hogy Windows alatt nem jelenik meg a korábbi partíció és annak tartalma... Sőt, ez esetben a másik topikban javasolt megoldás, vagyis a Live Linux sem fog csodát tenni. Otthoni környezetben max. egy adatmentő program lehet opció, de azok vannak nyilván Windowsra is (példa). Aztán, hogy egy teljes újraparticionálás + a Windows telepítése után megtalálja-e az adatmentő program a korábbi partíciót és annak tartalmát, az már más dolog...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák