Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    válasz Fandango #23285 üzenetére

    Végig olvastam, kipróbálgattam amit érdemes és meg kellett állapítsam, hogy az összefoglalóban minden benne van... :DDD Abból a szempontból hasznos, hogy többnyire megértettem mi mit jelent és mire való (pl. chroma és luma). Azért is kértem leírást, mert abból mindent megértek, ahelyett, hogy egyesével kellene kérdezgetnem. :R
    Megnéztem és 6 bit fölött semmi különbséget nem látok (avatar - bd50 adott képkockáján), míg 6-tól lefele látványos képromlást tapasztaltam :)
    A HDR peak luminance-ot is állítgattam, semmit nem befolyásol nélam, feltételezem speciális videoforrás és/vagy megjelenítő kell hozzá.

    Kipróbáltam az SVP-t is, nem győzött meg, pedig én nagy rajongoja vagyok a HFR-nek, azaz ezek után csak az eredeti HFR-nek. (Az Avatar 2 (60fps) város lesz, gondolkoztam, hogy lehet kimegyek Bécsbe megnézni, ott elvileg van/lesz IMAX-HFR vetítő, de ez lehet csak egy őrült ötlet marad. :B) Az volt a fő bajom az SVP-vel, hogy sokszor tévesen számolt átlagot a képkockákból és látványosan sok hibát produkált ezáltal.

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák