Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragadozó

    Ármester

    válasz KisTücsök #97563 üzenetére

    az 5.1...nem gyári hangfal szett, épített...nekem amennyiben van, nem éri meg eladnom...aki hallotta már őket, mindenkinek az a véleménye, hogy jól sikerültek...sajnos a frontok túl magasra kerültek...de nem akartam még egyszer felfúrni...(hülye macska miatt kellett, mert kicsinek mászókának használta...)
    Vagyis falon fent a frontok vannak. (videoton mély, pioneer szélessáv közép, infinity selyemdóm magas.
    Videoton hangváltó, módosítva. Minőségi kábelezéssel a belsejével... (ezek voltak az első hangfalaim, amiket saját célra készítettem... kb. 10 éve.)

    Mikor a szüleimnél laktunk, ott jobb elrendezést tudtam csinálni...emiatt van tervben végre a normális nappali...

    Van egy dupla 30-as mélyláda (nem autóba készült, direkt szobai használatra csináltam, de még vittem mikor dj-éztem), azon van a center, két tartó elem és tv tartó polc, ez egybe van csavarozva, tv miatt...2007-ben vettük (panasonic plazma), de a fali tartó hozzá horror lett volna...

    Hátul a falra van feltéve, két monitor kivitelű háttér...

    Mindegyik fekete autós hangfal kárpittal...ezt kaptam még olcsón...(autóhifivel foglalkoztam, szerelés és asztalos munka)

    A rádiót én szeretem, ha külön van...szebb hangzás, mint a beépített (tuneres hifisták már késsel kergetnének ezért téged, hogy a beépített is jó :D)...nálunk elég rossz a vétel, sok az árnyékolás. Van egy Marantz ST4000 tunerem, antenna nélkül is vesz...és szép tiszta hangja van...úgy döntöttem marad...hifim az Philips 900-as komponensekből van és a tuner része jó, de mégis jobbnak érzem a malac tunert :)

    Mindig is kicsit gyűjtögető voltam...de engem ez tesz boldoggá...de vannak nálam is hülyébbek...pár embernél akinél jártam, sokkal több minden volt...nagybátyám az hangmérnök volt...Isten nyugosztalja, neki aztán volt gyűjteménye...az özvegye meg mindent elajándékozott...pedig szerintem nem kis pénz lehet az volna...(mint egy bolt készlete)

    MA-kon én is töröm a fejem..ha fejlesztésbe kezdek, biztos ilyen irányba megyek el...
    De jó lenne külön sztereó szoba és házimozi...tudom, hogy azért megoldható lenne egybe is, de azért mégis más az...a sztereó erősítőm hangja még így is veri az lx-et...kipróbáltam...Philips FA-951 kicsit tuningolva...

    [ Szerkesztve ]

    Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés

Új hozzászólás Aktív témák